fbpx
Logo

Digitaalinen permanentti

Kirjoitimme blogiimme digitaalisesta permanentista, mikä se on ja kenelle se sopii. Löydät jutun täältä.

Käy lukemassa Anna-lehden haastattelu digitaalisesta permanentista.

Q Hairin digitaalisen permanentin koulutus IG:n tarinaosiossa.

Hiusten pituus Junior Stylist Stylist Senior Stylist Style Director  Partner-Salon Owner Creative Director
Lyhyet 235 € 273 € 300 € 330 € 379€ 436 €
Puolipitkät 262 € 307 € 338 € 372 € 419€ 481 €
Pitkät 284 € 335 € 368 € 405 € 463€ € 532 €
Erittäin pitkät 312 € 369 € 406 € 447 € 507 € 583 €

Erittäin paksun hiuksen lisä digitaaliseen permanenttiin on 45€.

Hinta sisältää hoidon kokonaisuudessaan sekä hiusten muotoonleikkauksen.

Klassinen permanentti

Permanentti on kansanomaisempi nimitys rakennekäsittelylle, jossa hiusten rakenne muokataan erilaiseksi, esimerkiksi suorasta kiharaksi. Käsittelyllä voidaan muokata hiuksiin monenlaisia kiharoita; loivempaa tai kiharampaa.

Ennen permanenttia tulee käydä konsultaatiossa. Siinä stylisti pystyy katsomaan, minkälainen käsittely on mahdollinen hiuksillesi. Ammattilainen osaa valita asiakkaan hiuksiin oikean vahvuiset tuotteet. Vakavasti vaurioituneita hiuksia ei pidä rakennekäsitellä ollenkaan.

Keratiinihoito

Keratiinihoito on tällä hetkellä nopeimmin maailmalla suosiotaan kasvattava hiustenhoitopalvelu. Hoito sopii kaikille, jotka kärsivät vaikeasti hallittavista hiuksista olivat ne sitten karheat, karvaiset, käsittelyistä kärsineet, kiharat tai afrot tai kaipaat muuten helppoutta, kiiltoa tai silkkisyyttä hiuksiisi. Suomeksi keratiinihoitoa kutsutaan usein virheellisesti keratiinisuoristukseksi. Keratiinihoidolla saadaan pitkäaikaista ja tehokasta apua kuitenkin lukuisiin hiusongelmiin, ei ainoastaan kiharille hiuksille.

Uuden sukupolven keratiinihoito

Keratiinihoito sopii kaikille hiuslaaduille, eikä vaurioita voimakkaasti käsiteltyäkään hiusta. Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena haurastuneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä. Tuotteessa on ainutlaatuinen, vegaaninen koostumus, joka korvaa täydellisesti yleisesti käytetyn eläinperäisen keratiinin.

Tämä mullistava hoito vähentää hiusten pörröisyyttä ja kihartuvuutta ja muuttaa hiukset välittömästi ihanan kiiltäviksi ja silkkisiksi, ja vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat hoidon jälkeen helposti muotoiltaviksi.

Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 3-5kk välein, jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon vaikutuksen kestoon vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi, sitä nopeammin hoito on uusittava.

Värikäsittely kannattaa tehdä hiuksiin noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen tai kaksi viikkoa ennen sitä.

Keratiinihoito tapahtuu siten, että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja aineen annetaan vaikuttaa. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä käymällä jokainen hiusosio läpi erityisellä lämpöraudalla 7-9 kertaa. Tästä prosessista johtuen keratiinihoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.

Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita, jotka eivät sisällä natriumkloridia.

Keratiinihoidon hinnasto

Hiusten pituus/paksuus   Hennot   Normaalit   Paksut
Lyhyet 180€ 200€ 235€
Puolipitkät 245€ 290€ 345€
Pitkät 350€ 400€ 470€
Erittäin pitkät 450€ 510€ 580€

 

Konsultaatiokäynti

Mikäli sinulle ei ole ennen tehty meillä rakennekäsittelyitä tai keratiinihoitoja olet tervetullut konsultaatiokäyntiin. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa sinulle parhaiten sopivasta hoidosta, sekä millaista lopputulosta voit hoidolta odottaa. Lisäksi saat tietää hoidon hinnan omiin hiuksiisi. Konsultaatiokäynti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@Qhair.fi, yhteydenottolomakkeellamme tai soittamalla meille. Puhelinnumeromme sekä yhteydenottolomake löytyvät yhteystiedot sivulta.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä alle 16-vuotiaille.