Logo

Digitaalinen permanentti

Kirjoitimme blogiimme digitaalisesta permanentista, mikä se on ja kenelle se sopii. Löydät jutun täältä.

Käy lukemassa Anna lehden haastattelu https://anna.fi/lifestyle/kauneus/digitaalinen-permanentti

Qhairin koulutus IG storissa https://www.instagram.com/stories/highlights/18127640977080924/ 

 

Hiusten pituus/paksuus   Ohuet   Normaalit   Paksut
Lyhyet 160€ 180€ 210€
Puolipitkät 220€ 250€ 280€
Pitkät 280€ 320€ 370€
Erittäin pitkät 370€ 390€ 400€

Hinta sisältää hoidon kokonaisuudessaan sekä hiusten muotoonleikkauksen.

 

Klassinen permanentti

Permanentti on kansanomaisempi nimitys rakennekäsittelylle, jossa hiusten rakenne muokataan kiharasta suoraksi tai suorasta kiharaksi. Käsittelyllä voidaan muokata hiuksiin monenlaisia kiharoita; loivempaa tai kiharampaa.

Ennen permanenttia tulee käydä konsultaatiossa. Siinä stylisti pystyy katsomaan, minkälainen käsittely on mahdollinen hiuksillesi. Ammattilainen osaa valita asiakkaan hiuksiin oikean vahvuiset tuotteet. Vakavasti vaurioituneita hiuksia ei pidä rakennekäsitellä ollenkaan.

Brasilialainen keratiinihoito

Huom. palvelu ei ole tällä hetkellä saatavilla (3/2022). 

Keratiinihoito on tällä hetkellä nopeimmin maailmalla suosiotaan kasvattava hiustenhoitopalvelu. Hoito sopii kaikille, jotka kärsivät vaikeasti hallittavista hiuksista olivat ne sitten karheat, karvaiset, käsittelyistä kärsineet, kiharat tai afrot tai kaipaat muuten helppoutta, kiiltoa tai silkkisyyttä hiuksiisi. Suomeksi keratiinihoitoa kutsutaan usein virheellisesti brasilialaiseksi keratiinisuoristukseksi. Keratiinihoidolla saadaan pitkäaikaista ja tehokasta apua kuitenkin lukuisiin hiusongelmiin, ei ainoastaan kiharille hiuksille.

Argila Amazonia – Uuden sukupolven brasilialainen keratiinihoito

Huom. palvelu ei ole tällä hetkellä saatavilla (3/2022). 

Argila Amazonia -keratiinihoito perustuu luontaisiin ja melko harvinaisiin Amazonin sademetsän raaka-aineisiin kuten valkoiseen saveen ja murumuru-öljyyn. Hoito ei sisällä formaldehydiä, parabeenejä, suolaa, värjääviä aineita, ammoniakkia eikä mitään haitallisia kemikaaleja. Hoitoon käytettäviä ainesosia ei ole testattu eläimillä ja ne ovat vegaanisia.

Tämä mullistava hoito vähentää hiusten pörröisyyttä ja kihartuvuutta ja muuttaa hiukset välittömästi ihanan kiiltäviksi ja silkkisiksi, ja vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat hoidon jälkeen helposti muotoiltaviksi.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena haurastuneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä.

Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 3-5kk välein, jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon vaikutuksen kestoon vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi, sitä nopeammin hoito on uusittava.

Värikäsittely kannattaa tehdä hiuksiin noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen tai kaksi viikkoa ennen sitä.

Keratiinihoito tapahtuu siten, että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30 minuutin ajan. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä käymällä jokainen hiusosio läpi erityisellä lämpöraudalla 7-9 kertaa. Tästä prosessista johtuen Argila Amazonia -keratiinihoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.

Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita, jotka eivät sisällä natriumkloridia.

Argila Amazonia keratiinihoidon hinnasto

Hiusten pituus/paksuus   Hennot   Normaalit   Paksut
Lyhyet 160€ 180€ 210€
Puolipitkät 220€ 250€ 300€
Pitkät 300€ 350€ 420€
Erittäin pitkät 400€ 450€ 520€

Huom. palvelu ei ole tällä hetkellä saatavilla (3/2022). 

Konsultaatiokäynti

Mikäli sinulle ei ole ennen tehty meillä rakennekäsittelyitä tai keratiinihoitoja olet tervetullut konsultaatiokäyntiin. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa sinulle parhaiten sopivasta hoidosta, sekä millaista lopputulosta voit hoidolta odottaa. Lisäksi saat tarkan hinnan hoidosta omiin hiuksiisi. Konsultaatiokäynti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@Qhair.fi, palautelomakkeellamme tai soittamalla meille. Puhelinnumeromme sekä palautelomake löytyvät yhteystiedot sivulta.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä alle 16-vuotiaille.