fbpx
Logo

Pidennykset ja tuuhennokset

Meiltä löydät markkinoiden parhaat pidennykset teippi- ja sinettitekniikalla. Seuraamme jatkuvasti nopeasti kehittyvien pidennystuotteiden markkinoita voidaksemme tarjota jokaiselle hiuspidennyksiä haluavalle asiakkaallemme hänelle parhaiten soveltuvan hiuspidennyksen.

Pidennyksillä voidaan pidentää omia hiuksiasi kokonaan tai osittain, tuuhentaa ohuilta tuntuvat hiukset, tai tehdä väriefektejä värjäämättä omia hiuksia.

Pidennystekniikoista ei voi yleistää yhtä tapaa ylitse muiden parhaaksi, vaan paras pidennystekniikka määräytyy kantajansa mukaan. Tarjoamme maksuttoman konsultaatiokäynnin pidennyksiä harkitseville. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa toiveistasi sekä parhaiten soveltuvasta tekniikasta sinulle.

Sinettipidennykset

ovat perinteisempi hiuspidennystekniikka, joka on erittäin hyvä ja kauniin lopputuloksen antava tekniikka. Sinetit soveltuvat erityisesti niille, jotka haluavat luonnollisesti liikkuvan pidennyksen. Keratiinisinetti voidaan leikata pienemmiksi osioiksi, joten se soveltuu myös melko hennoille hiuksille. Käytämme erittäin korkealuokkaisia pidennyshiuksia mm. BPhair, Hair By Nature ja Simply Natural valmistajilta.  Pituusvaihtoehtoja on 30cm, 40cm, 50cm ja 60cm ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Sinettipidennyksen ikä on noin 3-4kk, jonka jälkeen se poistetaan. Ammattilaistemme tekemät pidennykset eivät oikein hoidettuina vahingoita omaa hiusta tai sen kasvua.

Teippipidennykset

ovat alalla vakiintunut erinomaisesti toimiva pidennystekniikka. Teippipidennyksiä on ollut markkinoilla jo usean vuoden ajan, joten niistä meillä on pitkäaikaista kokemusta. Teippien parhaina puolina voi mainita nopeahkon kiinnityksen sekä mahdollisuuden huoltaa pidennykset. Pidennysten huoltoväli on 6-7 viikkoa. Samoja hiuksia voidaan huoltaa keskimäärin kolmesti ennen hiusten uusimista. Huollon laiminlyönti tai huoltovälin venyttäminen johtaa nopeasti siihen, että pidennysten kiinnityskohdat paistavat ilkeästi läpi omien hiusten lomasta.

Teippipidennykset soveltuvat parhaiten niille, jotka haluavat erittäin runsaat pidennykset. Teippi kiinnitetään omiin hiuksiin yleensä noin 4cm levyisinä osioina, jolloin rasitus omaan hiukseen jää pieneksi. Teippien poistoon on kehitetty hyvin hellävaraisia hoitavia aineita mikä varmistaa oman hiuksen ehjänä pysymisen pidennysten noston ja poiston yhteydessä. Teippipidennyksiä voidaan käyttää koko pään pidennykseen, osapidennykseen, hiusten tuuhentamiseen sekä väriefektien tekemiseen värjäämättä omia hiuksia.

Mago-pidennykset

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin, vaan pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että saatat unohtaa, että sinulla on pidennykset hiuksissasi. Langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaa ollenkaan.

Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne, eivätkä ne vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Ne on erittäin helppo poistaa ja kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä.

Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä.  Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita. Mago-pidennykset ovat siis hyviä niin kuluttajille, kampaajille kuin ympäristöllekin.

Pidennysten hoito-ohjeet

PÄIVITTÄINEN HOITO

-Harjaa hiukset säännöllisesti aamuin ja illoin sekä ennen pesua.

-Käytä hiusten harjaamiseen erityisesti pidennyshiuksille kehitettyä hiusharjaa.

-Käytä hiuksiin jätettävää hoitosuihketta tai –voidetta hiuspituuksiin, ei kiinnityskohtiin.

HIUSTEN PESU

Älä pese hiuksia ensimmäiseen 36 tuntiin pidennysten kiinnityksen jälkeen.

Hiusten turhan useaa pesua tulee myös välttää koko pidennysten pitämisen ajan, sillä pesussa kiinnitykseen ja hiuksiin kohdistuu rasitusta. Normaalisti 2 – 3 pesukertaa viikossa riittää. Mikäli sinulla kuitenkin on helposti hikoava tai rasvoittuva hiuspohja, saattaa pesu useammin olla tarpeellista. Rasvoittuvan hiuspohjan pesuun on syytä käyttää rasvoittuvien hiusten hoitotuotteita jotka hillitsevät talin eritystä ja rauhoittavat hiuspohjaa.

Silloin kun sinulla on pidennyshiukset on ehdottomasti käytettävä vain hiustenpidennyksille suositeltavia mietoja hoito- ja muotoilutuotteita. Esimerkiksi öljypitoiset, ns. silottavat tuotteet sekä erityisesti alkoholia sisältävät tuotteet saattavat vahingoittaa pidennystä.

Älä koskaan käytä syväpuhdistavia, rakennepaikkaavia tai proteiinia sisältäviä tuotteita hiustenpidennyksiin!

1. Älä pese hiuksia pää alaspäin

2. Pese hiuspohja sormenpäitä käyttäen pidennysten kiinnityskohtien välistä

3. Pesutuotteita ei tarvitse hieroa hiuspituuksiin, koska shampoo pesee pituudet huuhdeltaessa

4. Huuhtele hiukset erittäin huolellisesti pesun päätteeksi

5. Pesun jälkeen pidennysten kiinnityskohdat on kuivattava hiustenkuivaajalla lähes kuiviksi

6. Märillä hiuksilla ei tule mennä nukkumaan. Yön ajaksi hiukset tulee letittää tai kiinnittää kevyesti

 

Muuta huomioitavaa

-Suosittelemme saunaan menemistä kuivin ja pyyhkeen sisään suojatuin hiuksin.

-Kloori- ja merivesi rasittavat pidennyshiuksia, niille altistumista on vältettävä.

-Älä koskettele pidennysten kiinnityskohtia turhaan.