fbpx
Logo
Haluatko mukaan tiimiin?

HALUATKO OSAKSI Q HAIR -TIIMIÄ

Hiusalan ammattilaisena Q Hairissa voit keskittyä sinulle rakkaimpaan asiaan, upeiden hiusten tekemiseen ja asiakaspalveluun. Taustatiimi huolehtii markkinoinnista, uusasiakashankinnasta sekä koulutuksista.

Q Hair on toiminut 15 vuoden ajan kampaamoalan edelläkävijänä Suomessa. Q Hair palvelee asiakkaita neljässä upeassa salongissa Helsingin Kampin paraatipaikoilla. Yritykseemme kuuluu lisäksi yksityinen Kampaamokoulu Unika sekä omat studio- ja koulutustilat Punavuoressa. Tiimiläisillämme on mahdollisuus halutessaan tehdä monipuolisesti töitä erilaisissa projekteissa, kuvauksissa tai opetuksessa.

Jos jaat kanssamme palon työskentelystä asiakaspalvelussa hiusten parissa tarjoten asiakkaille parasta palvelua, saattaa Q Hair olla sinun seuraava työpaikkasi. Se kuinka kauan olet ollut alalla ei ole merkityksellistä, kunhan asenteesi on kohdallaan. Olemmekin porrastaneet tiimiläistemme ammattitaidon; Junior Stylist, Stylist, Senior Stylist, Style Director sekä liikettä ja tiimiä luotsaava Salon Manager kannustavat kehittymään ammattilaisena korkealle.

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, tarjota asiakkaillemme ja tiimillemme uusimmat alan innovaatiot ja tekniikat sekä huolehtia tiimimme osaamisesta, kehittymisestä ja hyvinvoinnista. Tarjoamme räätälöityä laaja-alaista koulutusta ja valmennusta omassa koulutuskeskuksessamme. Salongeissamme vallitsee avoimen tiedon jakamisen ilmapiiri, joten jokainen pääsee nauttimaan päivittäisen työskentelyn lomassa oppimisesta sekä tiedon jakamisesta.

Tiimillämme on käytössä erittäin laaja väri- ja teknisten tuotteiden valikoima, joka mahdollistaa laadukkaan työskentelyn.

Ammattimainen pitkäkestoinen markkinointi ja monessa mediassa mukana oleminen takaavat erittäin runsaan uusasiakasvirran salonkeihimme. Esimerkiksi tällä hetkellä olemme hiuspääyhteistyökumppani MTV3:n kanssa Huippumalli haussa -ohjelmassa.

Meille on erittäin tärkeää, että tiimityöskentelijämme voi hyvin ja tästä syystä pidämme omalta osaltamme huolen tiimiläistemme hyvästä yhteishengestä. Haluamme tukea jokaista rohkeaa ja osaavaa hiusmuotoilijaa mm. moniulotteisilla ulkoisilla ja sisäisillä koulutuksilla, erilaisilla valmennuksilla, mielekkäillä arjesta poikkeavilla projekteilla sekä selkeällä ja kannustavalla urasuunnittelmalla. Meillä voit edetä aina Junior Stylististä omaa salonkiasi luotsaavaksi yrittäjäksi.

Voit tutustua mahdollisiin tuleviin työkavereihisi täältä.
Kurkkaa sisään salonkeihimme:

 

The Q Hair Lounge

 

Q Hair Kortteli

 

Q Hair Malminrinne

 

Q Hair Albertinkatu

 

 

Löydät meidät somesta:

Facebook

Instagram

Lisätietoja antaa Sami Ateek, puh 0405600619 tai sami@Qhair.fi
Voit hakea alla olevalla lomakkeella tai vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen sami@Qhair.fi

 

    *Täytäthän kaikki vaaditut kentät.