fbpx
Logo
Q-Tarina

Q-Tarina

Q Hair on maailmanluokan kampaamoperhe Helsingissä. Meillä on missio: haluamme saada sinut rakastamaan hiuksiasi. Elämä on lyhyt – miksi kärsisit huonoista hiuksista?

Intohimomme on ratkaista hiuspulmasi, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tuomaan esiin persoonaasi hiustesi avulla. Annamme inspiraatiota ja neuvoja, jotta voit ylläpitää hiustesi hyvinvointia myös arjessa. Meiltä löydät myös laadukkaimmat kampaamotuotteet, joilla voit tuoda hiustesi parhaat puolet esiin.

Teemme säännöllisesti kuvauksia ja näytöksiä sekä kirjoitamme blogia. Olemme olleet mukana lukuisissa lehtikuvauksissa, sekä monissa tv-sarjoissa, muun muassa Huippumalli haussa, Idols, X-Factor ja Vuosia nuoremmaksi.

Taitavat stylistimme osaavat parhaat tekniikat sekä uusimmat trendit ja metodit, ja he kouluttautuvat jatkuvasti lisää.

Salonkimme ovat ainutlaatuisia ja rentoja kohtaamispaikkoja, joissa tunnelma on mutkaton. Meitä ohjaavia periaatteita ovat iloisuus, yhteisöllisyys ja kulttuurin monimuotoisuus.

Salonkiemme lämmin ja ystävällinen ilmapiiri toivottaa sinut tervetulleeksi maailmaamme rentoutumaan samalla kun me teemme hiuksistasi upeat!