Logo
Q-Tarina

Q-Tarina

Q Hair on maailmanluokan kampaamoperhe Helsingissä. Meillä on missio: haluamme auttaa sinua rakastamaan hiuksiasi. Elämä on liian lyhyt – miksi kärsisit huonoista hiuksista?

Intohimomme on auttaa sinua hiuspulmissasi, sillä se mikä on ainutlaatuista sinussa, voi olla satunnaisesti piilossa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan palvelua, jonka avulla voit ilmaista kuka olet, ja annamme sinulle inspiraatiota ja neuvoja, jotta voit ylläpitää hiuksiasi kotonakin. Meiltä löydät myös parhaat, laadukkaat kampaamotuotteet, joilla voit tuoda hiustesi parhaat puolet esiin.

Teemme säännöllisesti kuvauksia, näytöksiä sekä kirjoitamme blogia. Olemme olleet mukana monissa tv-sarjoissa, muun muassa Huippumalli haussa, Idols, X-Factor ja Vuosia nuoremmaksi, sekä lukuisissa lehtikuvauksissa. Taitavat stylistimme osaavat parhaat tekniikat sekä uusimmat trendit ja metodit, ja he kouluttautuvat jatkuvasti lisää.

Salonkimme ovat hauskoja, ainutlaatuisia tiloja ilman teeskentelyä. Meitä ohjaavat periaatteet – iloisuus, perhe ja kulttuurin monimuotoisuus.

Salonkiemme lämmin ja ystävällinen ilmapiiri toivottaa sinut tervetulleeksi maailmaamme rentoutumaan samalla kun me teemme hiuksistasi upeat!