fbpx
Logo
Yhteystiedot

THE Q HAIR LOUNGE - KAMPPI - RUNEBERGINKATU 4 a D

Aukioloajat: sopimuksen mukaan, arkisin 9-20, lauantaisin 10-17

Ajanvarukset: aukioloaikoina puhelimitse tai verkossa 24h

Osoite: Runeberginkatu 4 a D, 00100 Helsinki (kartalla)

Puhelin: +358 (0) 9 626 670

Email: info@qhair.fi

Q Hair lanseerasi 1.11.2021 uudenlaisen salongin lounge-konseptilla Kampin ytimessä, osoitteessa Runeberginkatu 4 a D

Uudella The Q Hair Lounge -salongillamme olemme vastanneet asiakkaidemme toiveisiin viemällä salonkikokemuksen uudelle tasolle. Halusimme ajan hengen mukaisesti tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden etätyöskentelyyn salonkikäynnin yhteydessä.

 

Q Hair Lounge on viihtyisä tila piilossa ohikulkijoiden katseilta. Valtavassa odotustilassamme voit nauttia virvokkeita kuten mehuja, limuja, viiniä tai olutta, sekä maittavia pieniä herkkuja ja hedelmiä.

 

Voit myös rentoutua hetken markkinoiden parhaassa hierovassa 3D-tuolissa, joka säätää juuri sinulle sopivan hieronnan automaattisesti skannattuaan kehosi.

 

Kiireisiä etätyöläisiä varten Q Hair Loungeen on rakennettu viihtyisä ja hiljainen työtila. Täällä voit hoitaa työasioitasi rauhassa privaatissa työpisteessä, tai vaikka osallistua hiustesi värinvaikutusajalla puhelinkokoukseen ilman häiriöitä. Työtilassa on myös pieni neuvotteluryhmä jossa on mahdollista tavata kollegaa tai asiakasta kasvotusten hiustenlaiton jälkeen.

 

Niin tarjoilut kuin työtilat ovat käytettävissäsi ilman erillistä maksua asioidessasi Q Hair Loungessa hiusasioissasi.

 

Q Hair Loungessa palvelee joukko kokeneita hiusalan ammattilaisia, joilla on pitkä työhistoria Q Hairissa.

 

Q Hair on maailmanluokan kampaamoperhe Helsingissä. Meillä on missio: haluamme saada sinut rakastamaan hiuksiasi. Elämä on lyhyt – miksi kärsisit huonoista hiuksista?

 

Intohimomme on ratkaista hiuspulmasi, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tuomaan esiin persoonaasi hiustesi avulla. Annamme inspiraatiota ja neuvoja, jotta voit ylläpitää hiustesi hyvinvointia myös arjessa. Meiltä löydät myös laadukkaimmat kampaamotuotteet, joilla voit tuoda hiustesi parhaat puolet esiin.

Teemme säännöllisesti kuvauksia ja näytöksiä sekä kirjoitamme blogia. Olemme olleet mukana lukuisissa lehtikuvauksissa, sekä monissa tv-sarjoissa, muun muassa Huippumalli haussa, Idols, X-Factor ja Vuosia nuoremmaksi.

Taitavat stylistimme osaavat parhaat tekniikat sekä uusimmat trendit ja metodit, ja he kouluttautuvat jatkuvasti lisää.

 

Salonkimme ovat ainutlaatuisia ja rentoja kohtaamispaikkoja, joissa tunnelma on mutkaton. Meitä ohjaavia periaatteita ovat iloisuus, yhteisöllisyys ja kulttuurin monimuotoisuus.

 

Q Hair Lounge toivottaa sinut tervetulleeksi eksklusiiviseen salonkiin rentoutumaan, nauttimaan ja halutessasi työskentelemään samalla kun me teemme hiuksistasi upeat!

NÄIN LÖYDÄT The Q Hair Lounge RUNEBERGINKADULLE:

Julkisilla: Sijaitsemme aivan keskellä Kamppia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kamppiin pääset helposti metrolla sekä bussilla. Rautatieasemalta on n. viiden minuutin kävelymatka salonkiin. Tässä linkki reittioppaasta.
Autolla: Kadunvarresta voi löytyä parkkitilaa, mutta etenkin ruuhka-aikoina kannattaa varautua hiukan etsimään paikkaa. Auton voit jättää myös Kampin tai Forumin pysäköintihalliin.

Q HAIR - KAMPPI - MALMINRINNE

Aukioloajat: sopimuksen mukaan, arkisin 10-19, lauantaisin 10-16

Ajanvarukset: aukioloaikoina puhelimitse tai verkossa 24h

Osoite: Malminrinne 2-4, 00100 Helsinki (kartalla)

Puhelin: +358 9 2525 1100

Email: info@qhair.fi

NÄIN LÖYDÄT Q HAIR MALMINRINTEELLE:

Julkisilla: Q Hair Malminrinne sijaitsee muutaman minuutin kävylymatkan etäisyydellä Kampin metroasemalta ja linja-autoterminaalilta. Raitiovaunut 7 ja 9 pysähtyvät noin 200m päässä salongista. Tässä linkki reittioppaasta.

Autolla: Lähimmät parkkihallit ovat Kampin ja Forumin pysäköintihallit

Q HAIR - KAMPPI - KORTTELI

Aukioloajat: sopimuksen mukaan, arkisin 10-20, lauantaisin 10-18, sunnuntaisin 12-18

Ajanvarukset: aukioloaikoina puhelimitse tai verkossa 24h

Osoite: Urho Kekkosen katu 1, Kampin Keskus, 5. kerros, 00100 Helsinki (kartalla)

Puhelin: +358 9 31544700

Email: info@qhair.fi

NÄIN LÖYDÄT Q HAIR KORTTELIIN:

Julkisilla: Q Hair Kortteli sijaitsee Kampin kauppakeskuksen viidenneskerroksessa. Kamppiin pääset helposti metrolla sekä bussilla. Kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella Korttelin sisäänkäynti on Urho Kekkosen kadun ja Annan kadun kulmassa olevalla hissillä. Tässä linkki reittioppaasta.

Autolla: Auton voit jättää Kampin tai Forumin pysäköintihalliin. Molemmista halleista pääset kävelemään Kortteliin sisätiloja pitkin.

Q HAIR - PUNAVUORI - ALBERTINKATU

Aukioloajat: sopimuksen mukaan, arkisin 10-19, lauantaisin 10-16

Ajanvarukset: aukioloaikoina puhelimitse tai verkossa 24h

Osoite: Albertinkatu 22-24, 00120 Helsinki (kartalla)

Puhelin: +358 9 31 577 555

Email: info@qhair.fi

NÄIN LÖYDÄT Q HAIR ALBERTINKADULLE:

Julkisilla: Kampista meille kävelee noin 10 minuuttia Albertinkatua pitkin. Mikäli kävely ei sovi bussilinja 18 kampista pysähtyy Albertinkadun liikkeen eteen. Rautatientorilta pääset meille bussilinjalla 17 joka pysähtyy liikeen eteen. Raitiovaunu linjalla 3 jäät Iso Roobertinkadun pysäkillä. Tässä linkki reittioppaasta.

Autolla: Kadunvarresta löytyy usein parkkitilaa, mutta ruuhka-aikoina kannattaa varautua ajamaan muutama kierros korttelin ympäri paikkaa etsiessä. Alueen kadunvarsipysäköinti kuuluu maksuvyöhykkeeseen 2. Lähin parkkihalli on Auto Parkki Aleksanterin Teatteri tai Pikkuerottaja

Q ACADEMY & MANAGEMENT

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Ajanvarukset: -

Osoite: Annankatu 8, sisäpiha, 00120 Helsinki

Puhelin: 040 5600 619

Email: info@qhair.fi

NÄIN LÖYDÄT TOIMISTOLLEMME:

Julkisilla:
Kampista meille kävelee noin 10 minuuttia Annankatua pitkin. Toimistomme on sisäpihan perällä Annankadun postin takana. Mikäli kävely ei sovi, bussilinja 14 kampista pysähtyy Albertinkadulle missä yksi liikkeistämme sijaitsee. Pysäkiltä Annankadulle on enää kivenheiton matka. Rautatientorilta pääset meille raitiovaunulla 3 ja jää Erottajan pysäkilla tai Iso Roobertinkadulla josta kävelet 400m. Tässä linkki reittioppaasta.

Autolla: Kadunvarresta löytyy usein parkkitilaa, mutta ruuhka-aikoina kannattaa varautua ajamaan muutama kierros korttelin ympäri paikkaa etsiessä. Alueen kadunvarsipysäköinti kuuluu maksuvyöhykkeeseen 1. Lähin parkkihalli on Auto Parkki Aleksanterin Teatteri tai Pikkuerottaja.

    OTA YHTEYTTÄ

    *Täytäthän kaikki vaaditut kentät.