fbpx
Logo

Voit varata ajan meille:

  • Käyttämällä alla olevaa online-ajanvaraustoimintoa
  • Ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sivuillamme olevan chatin kautta 

Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettivarauksesta, niin soitathan meille ja pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan.

Kamppi – Malminrinne  +358925251100
Kamppi – Kauppakeskus – Kortteli  +358931544700
Kamppi – Runeberginkatu  +3589626670
Punavuori – Albertinkatu  +358931577555

TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA

Peruutukset ja ajanmuutokset:

Mikäli estyt saapumasta peruutathan aikasi viimeistään 24 h ennen palvelua. Projektitöiden peruutus viimeistään viikkoa ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista sekä saapumatta jättämisistä veloitamme 100 % varatun palvelun hinnasta.

Pyydämme huomioimaan, että emme ota peruutuksia vastaan sähköpostitse tai viestitse. Peruutuksen voi tehdä 72 h ennen varattua aikaa oman Q Hair profiilin kautta kirjautumalla ajanvarausjärjestelmäämme, tai soittamalla mihin tahansa salonkiin. Huomioithan, että salongeissa vastaanotamme ainoastaan korttimaksun. Rekisteriseloste ja varaus- sekä peruutusehdot

Otathan myös huomioon tiettyjen palveluiden ikärajat:

Hiusten värjäys ja rakennekäsittelypalvelut 16 vuotta.

Hiustenpidennykset ja keratiinihoidot:

Hiustenpidennyksiin sekä keratiinihoitoihin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse info@Qhair.fi

 

TIETOA STYLISTEISTÄMME:

Creative Director on koko tiimiämme luotsaavaa ammatillisesti johtava hahmo. Hän toimii visuaalisena auktoriteettina, joka johtaa tiimiä tehden kokonaisratkaisut.

Partner, Salon Owner  on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen, joka on vienyt uransa askeleen edemmäs toimimalla oman salongin liiketoiminnan omistajana Q Hair Partner -salonkimallilla. Partner, Salon Owner luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn.

Style Director on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Style Director luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Style Director on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana.

Senior Stylisteilla on Stylistia pidempi kokemus he ovat luoneet laajan asiakaskunnan varmalla ja luovalla työskentelytavalla. Kaikilla Senior Stylisteillamme on vähintään seitsemän vuoden kokemus alalla.

Stylistimme ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä. Stylisteillamme on vähintään neljän vuoden kokemus alalla.

Junior Stylist on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

Trainee on vastavalmistunut tai vielä alan opiskelujaan viimeistelevä kampaaja. Meille Traineeksi pääsevät vain erityisen lahjakkaat ja innostuneet henkilöt. Trainee saa aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. Trainee-hinnat ovat noin -30% Stylistin hinnoista. (Alennus ei koske Olaplex- ja K18-hoitoja.) Isoissa muutoksissa ja vaalennusprosesseissa olethan yhteydessä puhelimitse oikean mittaisen ajan löytymiseksi. Huomioithan, että Trainee-ajat ovat aina kokeneempien tekijöiden aikoja pidempiä.