Logo

Voit Varata ajan:

KORONA INFO

Q Hair -salongit ovat avoinna ja palvelutilanteen turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Noudatamme viranomaisten toimintaohjeita ja olemme päivittäneet käytäntöjämme kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi sekä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

• Meillä ei ole tällä hetkellä maskipakkoa. Halutessasi stylistisi käyttää kasvomaskia palvelun ajan. 

• Jos toivot rauhallista aikaa, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse, jotta voimme löytää sinulle ajan jolloin salongissa ei ole muita asiakkaita.

• Asiakkaat ohjeistetaan pesemään kätensä saapuessaan asiakaspalvelutilaan.

• Jatkamme salongeissamme jo ennestään korkeaa ja tehostettua siivoamista ja pintojen desinfioimista.

• Ulkomailta palanneiden asiakkaidemme suhteen noudatamme Helsingin kulloinkin voimassa olevaa ohjeistusta, löydät ne täältä.

• Emme voi ottaa asiakkaaksi kipeänä olevia henkilöitä. Olethan meihin yhteydessä, mikäli olet kipeä tai edes epäilet saattavasi olla kipeä, niin katsotaan sinulle korvaava aika.

Siirry perinteiselle ajanvaraussivustolle tästä

Ajanvarausjärjestelmässämme on esiintynyt ajoittain häiriöitä ja järjestelmä ei tarjoa aikoja. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettivarauksesta, niin soitathan meille ja pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan

Kamppi – Malminrinne  +358925251100
Kamppi – Kauppakeskus – Kortteli  +358931544700
Kamppi – Runeberginkatu  +3589626670
Punavuori – Albertinkatu  +358931577555

Hiustenpidennyksiin sekä keratiinihoitoihin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse info@Qhair.fi

Saavuthan viimeistään viisi minuuttia ennen varattua aikaa. Mikäli estyt saapumasta peruutathan aikasi viimeistään palvelua edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Tämän jälkeen perutetuista ajoista sekä saapumatta jättämisistä veloitamme 70% varatun palvelun hinnasta.

Pyydämme huomioimaan, että emme ota peruutuksia vastaan sähköpostitse. Peruutuksen voi tehdä oman Q Hair profiilin kautta kirjautumalla ajanvarausjärjestelmäämme, tai soittamalla mihin tahansa salonkiin.

Art Director on koko tiimiämme luotsaavaa ammatillisesti johtava hahmo. Hän toimii visuaalisena auktoriteettina, joka johtaa tiimiä tehden kokonaisratkaisut.

Creative Director on erittäin pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, jolla on paljon kokemusta mm. haastavista muodonmuutoksista. Creative Director on työskennellyt monissa erilaisissa produktioissa liiketyöskentelyn lisäksi.

Style Director on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Style Director luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Style Director on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana.

Senior Stylisteilla on Stylistia pidempi kokemus he ovat luoneet laajan asiakaskunnan varmalla ja luovalla työskentelytavalla. Kaikilla Senior Stylisteillamme on vähintään seitsemän vuoden kokemus alalla.

Stylistimme ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä. Stylisteillamme on vähintään neljän vuoden kokemus alalla.

Junior Stylist on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

Trainee on vastavalmistunut tai vielä alan opiskelujaan viimeistelevä kampaaja. Meille Traineeksi pääsevät vain erityisen lahjakkaat ja innostuneet henkilöt. Trainee saa aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. Trainee-hinnat ovat noin -30% Stylistin hinnoista. (Alennus ei koske Olaplex- ja K18-hoitoja.) Isoissa muutoksissa ja vaalennusprosesseissa olethan yhteydessä puhelimitse oikean mittaisen ajan löytymiseksi. Huomioithan, että Trainee-ajat ovat aina kokeneempien tekijöiden aikoja pidempiä.