Logo

Voit Varata ajan:

Q Hair Uudenmaankatu on sulkenut ovensa kiinteistön linjasaneerauksen vuoksi. Muutimme Kampin metroaseman viereen, osoitteesen Runeberginkatu 4.
Uudenmaankadun tutun tiimin löydät Helsingin keskustan Q Hair salongeista.

Ajanvarausjärjestelmässämme on esiintynyt ajoittain häiriöitä ja järjestelmä ei tarjoa aikoja. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettivarauksesta, niin soitathan meille ja pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan

Kamppi – Malminrinne  +358925251100
Kamppi – Kauppakeskus – Kortteli  +358931544700
Kamppi – Runeberginkatu  +3589626670
Punavuori – Albertinkatu  +358931577555

Hiustenpidennyksiin sekä keratiinihoitoihin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse info@Qhair.fi

Saavuthan viimeistään viisi minuuttia ennen varattua aikaa. Mikäli estyt saapumasta peruutathan aikasi viimeistään palvelua edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Tämän jälkeen perutetuista ajoista sekä saapumatta jättämisistä veloitamme 70% varatun palvelun hinnasta.

Art Director on koko tiimiämme luotsaavaa ammatillisesti johtava hahmo. Hän toimii visuaalisena auktoriteettina, joka johtaa tiimiä tehden kokonaisratkaisut.

Creative Director on erittäin pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, jolla on paljon kokemusta mm. haastavista muodonmuutoksista. Creative Director on työskennellyt monissa erilaisissa produktioissa liiketyöskentelyn lisäksi.

Style Director on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Style Director luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Style Director on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana.

Senior Stylisteilla on Stylistia pidempi kokemus he ovat luoneet laajan asiakaskunnan varmalla ja luovalla työskentelytavalla. Kaikilla Senior Stylisteillamme on vähintään seitsemän vuoden kokemus alalla.

Stylistimme ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä. Stylisteillamme on vähintään neljän vuoden kokemus alalla.

Junior Stylist on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

Trainee on vastavalmistunut tai vielä alan opiskelujaan viimeistelevä kampaaja. Meille Traineeksi pääsevät vain erityisen lahjakkaat ja innostuneet henkilöt. Trainee saa aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme. Trainee-hinnat ovat noin -30% Stylistin hinnoista. Isoissa muutoksissa ja vaalennusprosesseissa olethan yhteydessä puhelimitse oikean mittaisen ajan löytymiseksi. Huomioithan, että Trainee-ajat ovat aina kokeneempien tekijöiden aikoja pidempiä.