fbpx
Logo
Join our team

JOIN OUR TEAM

Jaatko palon kanssamme työskentelystä asiakaspalvelussa hiusten parissa? Haluamme tavata uusia ihmisiä, uransa eri vaiheissa olevia henkilöitä jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun samalla intohimolla kuin me ja kutsua heidät liittymään Q Hairin tiimiin.

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, tarjota asiakkaillemme ja tiimillemme uusimmat alan innovaatiot ja tekniikat sekä huolehtia tiimimme osaamisesta, kehittymisestä ja hyvinvoinnista. Tarjoamme räätälöityä laaja-alaista koulutusta ja valmennusta omassa koulutuskeskuksessamme. Salongeissamme vallitsee avoimen tiedon jakamisen ilmapiiri, joten jokainen pääsee nauttimaan päivittäisen työskentelyn lomassa oppimisesta sekä tiedon jakamisesta.

Tiimimme halu kehittyä on suuri. Jos sinulla on halu ja intohimo kehittyä hiusmuotoilijana, laajentaa osaamistasi, tulla vieläkin taitavammaksi sinun kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Olet tervetullut kertomaan meille taidoistasi ja itsestäsi ja me taas kerromme sinulle meidän toimintaperiaatteista, tavasta työskennellä tiiminä sekä yksilönä tiimissä.

Meille on erittäin tärkeää, että tiimityöskentelijämme voi hyvin ja tästä syystä pidämme omalta osaltamme huolen tiimiläistemme hyvästä yhteishengestä. Haluamme tukea jokaista rohkeaa ja osaavaa hiusmuotoilijaa mm. moniulotteisilla ulkoisilla ja sisäisillä koulutuksilla, erilaisilla valmennuksilla, mielekkäillä arjesta poikkeavilla projekteilla sekä selkeällä ja kannustavalla urasuunnittelmalla.

Olemmekin porrastaneet tiimiläistemme ammattitaidon; New Talent, Stylisti, Senior Stylisti, Style Director sekä liikettä ja tiimiä luotsaava Salon Manager kannustavat kehittymään  ammattilaisena korkealle. Tästä asiakkaamme ovat myös olleet hyvin mielissään. Jokainen meistä voi kehittyä ja tulla paremmaksi hiusmuotoilijaksi. Tämä takaa sinulle myös toimeentulosi tulevaisuudessa. Jos tuntuu että olet kiinnostunut työskentelemään tiimissämme niin ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Lisätietoja antaa Sami Ateek, puh 0405600619 tai sami@Qhair.fi

    * Please fill in all required fields.