fbpx
Logo
julkaistu 5 toukokuun, 2023 Tuotteet,varit,Muuttujat,Meikki,Blogi,leikkaukset

Q Hairin ja MTV3:n yhteistyössä järjestetyssä kilpailussa muodonmuutoksen voittanut, räväkän keltaisen muutoksen saanut Suva valitsi mukaan muuttujapäivään ystävänsä Tinnan. Tinnasta välittyy positiivinen, ja hyvin räväkkä asenne. Tinnalla on takanaan kaiken kirjava hiustyyli, ja hän vitsaileekin, että kaikkien hiustyylien läpikäymiseen menisi varmaan koko päivä. Hän tyytyy siis mainitsemaan hiushistoriastaan vain mustan, sinisen ja blondin värin sekä rastat.

Q-hair

 

Niin ikään historiaan jäänyt sininen hiusväri ei tuntunut Tinnasta ollenkaan omalta, eikä sitä meinannut saada pois kirveelläkään. Silti sekään ei varsinaisesti kaduta sillä ”tulipahan kokeiltua”. Tinna on siis varsin avoin erilaisille kokeiluille. Lempparihiusvärikseen Tinna kertoo pinkin värin, sekä tyylin, jossa oli toisella puolella pinkkiä ja toisella lilaa. Pinkki on värinä tuntunut eniten omalta, ja myös muuttujapäivään tullessa Tinnan hiuksissa on reilusti pinkkiä. Kaikkia muita hiusvärejä on kokeiltu paitsi täysin oranssia sekä vihreää.

”Mitä räväkämpi sen parempi! Paljon värejä, mekkoja ja sukkahousuja”, kuvailee Tinna omaa pukeutumistyyliään. Persoonallinen ja erottuva tyyli sopii hyvin Tinnan työhön, sillä hänellä on oma yritys, jonka alla hän tekee muun muassa sosiaalista mediaa, puhekeikkoja sekä luentoja. Ammatiltaan hän on pukuompelija ja hatuntekijä, ja kokeilunhalu ja kiinnostus pukeutumiseen kummunnee sieltä. Lisäksi Tinna on ammatiltaan nuoriso-ohjaaja, ja senkin alan töissä oma tyyli on saanut vapaasti näkyä.

Aiemmin Tinnalla on ollut paljon lävistyksiä, ja hän on saanut kuulla kommentteja siitä, miten lävistykset vaikuttavat työnsaantiin. Hän iloitsee voidessaan osoittaa kriitikoilleen, miten hyvin on menestynyt erottuvasta tyylistään huolimatta, tai ehkä jopa sen takia. Se onkin hyvä muistutus, että kannattaa olla uskollinen itselleen ja omalle tyylilleen.

 

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Q Hair Korttelin Junior Stylist Bettina kertoo, että Tinnan lähtötilanne oli pitkät hiukset, joissa oli vaalennettua latvaa liilalla ja pinkillä suoravärillä höystettynä. Omaa tummaa tyveä oli ehtinyt kasvaa noin 10 sentin verran. Muuttujapäivään tullessa Tinnaa jännitti, että hänelle leikataan liian lyhyt malli, ja hänelle oltiinkin suunniteltu alun perin hieman lyhyempää leikkausta. Vaikka muuttujapäivässä on tarkoitus tehdä muutos tyyliin, tärkeintä on, että muuttuja viihtyy uudessa lookissaan, ja Tinnan toive pitkistä hiuksista kuultiin. Latvoista leikattiin silti huonoja pois, vaikka hius saikin jäädä pitkäksi, ja tällä kertaa keskityttiin enemmän väriin. Hieman keskusteltiin myös otsatukan ja kerrostuksen mahdollisuudesta, mutta nämä eivät tuntuneet Tinnalle ominaisilta, joten niistä suunnitelmista luovuttiin.

Bettina aloitti vaalentamalla tyven sekä latvan ja poistamalla suoraväriä latvasta. Tinnalla nyt nähtävän sävyn Bettina loi sekoittamalla erilaisia värejä keskenään. Tyveen lisäksi laitettiin hieman tummempaa tuomaan syvyyttä ja latvaa puolestaan kirkastettiin, ja näin saatiin kaunista eloa ja sävyvivahteita hiuksiin. Tinnan yksi lempiasioista itsessään ovat hänen vihreät silmänsä, ja uusi voimakkaan kuparinen hiusväri sopii niiden kanssa yhteen upeasti. Kirkas kupari olikin suunnitelmissa mukana alussa asti.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Tinna kuvailee muuttujapäivän olleen ihan mieletön, ja on ollut ihanaa, kun voi kerrankin vain keskittyä itseensä samalla kun joku huolehtii hänen hiuksistaan. Erityisesti hän iloitsee hiustenpesusta, ja toivoo että joku muu pesisi hänen hiuksensa joka päivä. Kieltämättä yksi kampaamokäynnin ihanimpia hetkiä onkin pesu sekä siihen sisältyvä päähieronta.

Lopputulos on Tinnan mielestä aivan mieletön, ja vaikka hänen ensimmäinen reaktionsa oli yllätys värin oranssiudesta, hän on väriin hyvin tyytyväinen. Tämä väri lukeutuu nyt myös Tinnan omiin lemppareihin. Kiharaviimeistely oli hänelle myös mieleinen ja hän totesikin, että nyt täytyy alkaa kihartaa hiuksia myös kotona.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kotihoidossa kannattaa panostaa ehdottomasti hiuksen kosteutukseen, kun latvaa on vaalennettu. Kosteutukseen hyvä tuote on Oriben Foundation Mist, ja sen lisäksi latvoihin voi sipaista Oriben Gold Lust Nourishing Hair Oilia. Väriä voi hyvin ylläpitää käyttämällä sävyttävää hoitoainetta joka toisen pesun yhteydessä tai tarvittaessa. Tinnan uuden hiusvärin ylläpitoon Simin sävyttävä Match-hiusnaamio sävyssä Blooming Orange on hyvä valinta.

Stailausvinkeiksi Bettina antaa Tinnalle erilaisia kiharoita. Näissä kuvissa nähdyt minikiharat ovat hieman persoonallisemmat, ja ne myös nostavat ilmettä. Minikiharoiden tekemiseen pienehkö puikkokiharrin on oikea paras väline. Toisaalta voi myös tehdä loivempaa kiharaa muotoiluraudalla tai paksummalla puikkokihartimella. Kun leikkauksessa ei ole liikaa kikkailtu, niin stailauksella saa paljon aikaan. Kiharoita tehdessä kannattaa laittaa alle ekstra lämpösuojaksi Oriben  Balm d’Or Heat Styling Shield.

Tyveä voi kohottaa tyvikohotustuotteella kuten Oriben Imperméable Anti-Humidity Spra ja pituuksiin saa volyymia Oriben Dry Texturizing spraylla. Pitoa kiharoille tuo Oribe Free Styler Working Spray.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Junior Stylist Bettina / Q Hair Kamppi Kortteli

Meikki Style Director & Make Up Artist Hanna / Q Hair Malminrinne

Kuvat Sedin ja Liina

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 27 maaliskuun, 2013 Blogi

Lettinuttura kampaus

julkaistu 12 maaliskuun, 2021 Trendit,leikkaukset,hiustrendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 2

julkaistu 13 tammikuun, 2021 Uncategorized @fi

Mallihaku supersuosittuun muuttujapäivään

julkaistu 24 maaliskuun, 2021 Tuotteet,Hiustenhoito,Blogi

Hiustenhoidon mullistava K18 on saapunut Q Hairiin