fbpx
Logo
julkaistu 5 huhtikuun, 2023 varit,leikkaukset,Muuttujat

DJ:nä, artistina ja musiikintekijänä työskentelevä Suva voitti Q Hairin muodonmuutospäivän MTV3:n kanssa yhteistyössä järjestetyn kilpailun kautta viime syksynä. Suvalla on hiushistoriassaan kaikenlaista; permanenttia, hyvin pitkää hiusta, tosi lyhyttä siiliä, sekä villinä korttina hän on kokeillut myös rastoja. Myös erilaisia värejä hänellä on ollut laidasta laitaan.

Rastoja Suva kertoo katuvansa, ja hän mieluiten skippaakin sen ajan yli vanhoja albumeita katsellessaan. Lempihiustyyli sen sijaan hieman vaihtelee, sillä jokainen tyyli on kuvastanut sen hetkistä elämäntilannetta, ja ollut osa Suvan sen hetken persoonaa sekä itseilmaisua.

Suvan pukeutumistyyli on värikäs, ja läheisten mukaan hänen astuessaan huoneeseen on ensivaikutelma boujee. Joskus päälle eksyy myös mustaa ja enemmän ns. telttamallista vaatetta, moni asia on siis sallittua hänen tyylissään. Tyyli on vahva osa Suvan ilmaisua ja muuntautumiskykyä, ja sille on onneksi paljon tilaa myös hänen työssään. Työ keikoilla dj:nä tai artistina oikeastaan enemmänkin jopa tukee itseilmaisua, ja siellä oma tyyli saa olla reilusti näkyvillä, ja Suva saa olla juuri niin räväkkä kuin haluaa. Lempipiirteeksi itsessään hän mainitsee empaattisuutensa, sekä sen että hän tuntee itsensä hyvin ja tarkoittaa mitä sanoo. Hän kertoo myös uskovansa ihmisissä hyvään.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Suvan lähtötilanne oli suomalaisille tyypillinen maantien harmaa tyvikasvu ja vaalennetut latvat. Sivuilta malli oli jo ennestään leikattu aika lyhyeksi, ja pääliosa puolestaan oli pitkä. Korttelin Senior Stylist Kaisa sai Suvan penkkiinsä, ja hän aloitti vaalentamalla Suvan tyven ja pituudet kauttaaltaan, jotta hän sai luotua tasaisen vaalean pohjan. Huolella tehtyyn pohjaan on hyvä alkaa tekemään suunniteltua keltaista väriä. Kaisa käytti sinapinkeltaisen lopputuloksen luomiseen sekoitusta Sim SensiDOn uusista Match-värimaskeista sävyissä Honey Copper ja Bright Yellow.

Q-hair
Q-hair

Kaisa sai Suvasta hyvin itsevarman vaikutelman jo pelkästään ennakkoon pyydettyjen kuvien perusteella, ja hänelle tuli vahva intuitiivinen kokemus siitä, että Suvalle sopii räväkät värit ja hän pystyy myös kantamaan hieman erikoisempaa lookkia upeasti. Suvalle tehty sinapinkeltainen on myös yksi tämän hetken trendikkäimmistä väreistä, joten sekin oli yksi suunnitelmia vauhdittanut tekijä. Kun Kaisa esitteli suunnitelmansa Suvalle, hänen ensireaktionsa oli yllättynyt, sillä tämä oli jotain mitä hän ei olisi koskaan ennen ajatellut tekevänsä. Suva ei kuitenkaan kauaa miettinyt, vaan oli heti valmis muutokseen ja hänellä oli täysi luotto Kaisaan, sillä hän tiesi Q Hairin tiimin olevan ”sika hyvä”!

Suvan hiusmalli oli jo ennestään aika lyhyt, mutta Kaisa halusi jättää kuitenkin pääliosaan mittaa, jotta hiukset olisivat muotoiltavissa eri tavoin, ja Suva saisi näin tuotua enemmän esiin persoonaansa sekä rohkeuttaan.

Idea kulmien vaalennukseen tulikin Suvalta itseltään, ja Kaisa oli heti mukana. Kuten hiustenkin, myös kulmien vaalennus on hyvä jättää ammattilaiselle, jotta prosessissa käytetään oikean vahvuisia aineita eikä vaalennusainetta päädy vääriin paikkoihin kuten silmiin. Q Hairissa osa stylisteista tekee kulmien vaalennusta, ja siihen ajan voit varata soittamalla salonkiin.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Suva lähetti läheisilleen jo päivän aikana kuvia uudesta lookistaan, ja sai heiltä vastauksena kannustavia kehuja. Läheiset siis ihastuivat Suvan muutokseen, mutta Suvaa ei olisi haitannut, vaikka eivät olisikaan muutoksesta pitäneet, sillä kyseessä ovat hänen hiuksensa, joten muiden mielipiteillä ei loppupeleissä ole hänelle merkitystä. Suva sai muodonmuutospäivänä juuri sellaista hemmottelua mitä on kaivannutkin, ja päivä oli hänestä ihana ja meininki hyvä.

Shokkivärit sekä selkeät värit ylipäätään vaativat ihmiseltä persoonallisuutta ja rohkeutta, jotta osaa ja uskaltaa kantaa tyyliä sen vaatimalla tavalla. Värin valinnassa huomioidaan aina ihmisen oma ihonsävy, jotta väri korostaisi parhaita puolia, ja ammattilainen osaa valita hiusvärin juuri sinulle sopivaksi. Kaisa rohkaisee, että lyhyttä hiusmallia moni voisi kokeilla hieman rohkeamminkin, sillä etenkin naiset saattavat varoa lyhyitä malleja, vaikka suurimmalle osalle ne sopisivatkin hyvin.

Q-hair
Q-hair

Kotihoitoon Kaisa suosittelee Suvalle K18-maskia pitämään huolta vaalennetuista hiuksista. Hyvä nyrkkisääntö räikeiden värien ylläpidossa on välttää turhaa pesua ja huuhdella hiukset kylmällä tai viileällä vedellä, ettei väri kulu pois niin herkästi. Jätettävillä hoitoaineilla hiuksiin saadaan niiden tarvitsemaa kosteutta ja kiiltoa, ja sinapinkeltaisen värin ylläpitoon lisäksi sävyttävä shampoo tai hoitoaine on tärkeä. Suvalle hyvät vaihtoehdot ovat hänen hiusvärinsä luomiseen käytetyt Simin sävyttävät Match-maskit; sävyt Honey Copper ja Bright Yellow.

Kaisan leikkaaman hiusmallin stailaamisessa on runsaasti vaihtoehtoja, ja myös tuotteita voi kokeilla melko rohkeasti riippuen millaista lopputulosta toivoo. Hiusta voi taivutella moneen eri asentoon; eteen, ylös tai laineikkaana, ihan miten itse tykkää. Hiuspuuterilla hiuksiin saa kuohkeutta ja rentoutta, tekstuurispraylla tai suolasuihkeella hiuksiin saa rakennetta ja helppoa muotoiltavuutta. Geelejä ja vahaakin voi kokeilla, ja Kaisa neuvookin, että melkein mitä tahansa voi kokeilla riippuen siitä haluaako lopputulokseksi kuivaa, rentoa, laitettua vai märkää, eikä vikaan voi oikein mennä. Lämpölaitteita Kaisa kuitenkin suosittelee käytettävän mahdollisimman vähän sillä se kuluttaa väriä. Ilmakuivaus tai föönaus riittää, ja pyöröharjalla, piikkikammalla tai ihan vain sormilla saa laitettua parhaiten.

Q-hair

Hiushistoriansa lemppareitaan miettiessään Suva sanoo jo nyt tämän uuden muutoksen olevan lemppari, koska kokee sen omakseen. ”Tää on niin mua just nyt, vaikka en edes tiennyt sitä!” hän iloitsee Kaisan tekemästä muutoksesta.

Jos himoitset suurta muutosta, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon salongissamme. Konsultaatiossa saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja voitte suunnitella muutosta yhdessä stylistin kanssa. Konsultaation voit varata soittamalla salonkiin tai sähköpostitse info@qhair.fi

Q-hair
Q-hair

Hiukset Senior Stylist Kaisa

Meikki Style Director & Makeup Artist Hanna

Kuvat Sedin ja Liina

 

 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 28 huhtikuun, 2018 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki

Vapun herkullisimmat kampaukset!!!

julkaistu 1 kesäkuun, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

julkaistu 16 huhtikuun, 2015 leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,hiustrendit

Miesten hiustrendit 2015

julkaistu 12 maaliskuun, 2018 Trendit,varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Lyhyet hiukset – Trendit 2018