Logo
julkaistu 24 syyskuun, 2021 Muuttujat,Tiimi,varit,leikkaukset,Blogi

Helsinkiläinen artesaanialaa opiskeleva Naomi kertoo elävänsä extempore mentaliteetilla, ja hän on kaveripiirissäänkin tunnettu siitä, että tykkää kokeilla kaikenlaista. Kaverit kannustivatkin häntä hakemaan mukaan Q Hairin muuttujapäivään.

Naomin tukkahistoriaan kuuluu mm. vaaleanpunaista tukkaa, ja hän käy kampaajalla melko harvakseltaan, jotta hiukset saavat levätä. Naomi kertoo halunneensa aina kokeilla hieman vaaleampaa lookkia. Nyt Runeberginkadun salongin Stylist Adelina aikoo sen toteuttaa.  Tarkkaa suunnitelmaa ei ennakkoon ollut, mutta hiuksia on siis ainakin tarkoitus vaalentaa, joten siitä lähdetään liikkeelle.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hieman yllättäen Naomin hiuksista löytyi metallin jäämiä, jonka vuoksi Adelina joutui muuttamaan vaalennustapaa lennosta. Hiukset vaalenivat kuitenkin yllätyksestä huolimatta kauniisti ja hyvin. Hiuksiin voi tulla metallia esimerkiksi hanavedestä, ja jäämät on hyvä saada hiuksista pois. Lue aiemmasta postauksestamme lisää.

Naomilla oli jo ennestään vaaleutta hiuksissaan, joten sitä korostettiin ja tuotiin lisää kirkkautta lähemmäs kasvoja. Sävyksi valikoituu herkullinen toffee. Naomilla on luonnostaan todella kihara, afromainen hius, ja Adelina halusi ehdottomasti hyödyntää sitä. Kihara hius vaatii paljon hoitoa ja kostetutusta, etenkin vaalennettuna. Ylipäätäänkin hiuslaatu määrittelee paljolti sitä mitä hiuksille voidaan tehdä ja mikä on mahdollista. On siis mentävä hiuksen ehdoilla. Pituuttakin Naomin hiuksista lähti, mutta ei radikaalisti. Hiusta kerrostettiin, jotta kihara tulisi kauniisti esiin. Adelina kertoo, ettei hänellä ollut ennakkoon mitään selkeää kuvaa siitä mitä Naomin hiuksille tehdään, vaan hän antoi prosessin edetä omalla painollaan. Inspiraatiota hän sai eniten Naomista itsestään, ja niin Naomi sai ihanan toffeensävyisen syystukan. Naomi on lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Adelina kertoo, että kiharan hiuksen viimeistely kotona onnistuu parhaiten kun kosteaan hiukseen puristelee oikeat tuotteet ja antaa kuivua itsekseen. O’rightin Curl Enhancing Cream sekä label.m:n Curl Define -tuotteet soveltuvat tähän tarkoitukseen täydellisesti. Kiharaa voi halutessaan korostaa kiharrinpuikolla tai muulla viimeistelyllä.

 

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

label.m:n Anti-Frizz Mist on hyvä lämpösuojatuote, joka silottaa hiuksia ja poistaa pörröisyyttä, sekä helpottaa muotoilua.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

O’rightin Camellia-hiusöljy tuoksuu ihanalta ja tuo hiuksiin kaunista kiiltoa.

Q-hair

O’rightin Yogurt Hair Mask suojaa ja kosteuttaa hiuksia ja saa pörröisyyden kuriin.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Adelina / Q Hair Runeberginkatu

Meikki Piritta

Kuvat Liina ja Sedin

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 8 huhtikuun, 2016 Blogi,Blogi,hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito,Meikki

Aito granny-hius on aina trendikäs!

julkaistu 19 maaliskuun, 2021 varit,leikkaukset,Muuttujat

Mervin upea muodonmuutos sai ryhtiä verho-otsatukasta

julkaistu 29 maaliskuun, 2013

Urbaani liukuvärjäys