Logo
julkaistu syyskuu 25, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Merjan ja Marin hiustyylin päivitys

 

Merja on aika Hannu Hanhi mitä tulee kilpailuihin ja osallistumisiin, kertoi hänen isosiskonsa Mari. Edellisen kerran hän sai hiusmuutoksen Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa vuonna 2015, jossa tukkatyylin taikoi Q Hairin Piatu.

Nyt Merja laittoi hakemuksen Marin takia, ei itsensä. Hän halusi yllättää siskonsa ja samalla viettää aikaa toisella paikkakunnalla asuvan siskonsa kanssa, sekä kiittää häntä kaikesta tuesta ja avusta, jonka hän on saanut siskoltaan, kun heidän äitinsä menehtyi Merjan ollessa vain 14-vuotias. Marilla on myös vaativa ja rankka työ sairaanhoitajana, joten halusimme tehdä näille ihanille siskoksille upean muuttumispäivän.

Q-hair

Isosisko Marin hiustyyli oli Q Hairin muutospäivään tullessaan raidoituksella vaalennettu malli. Latvat olivat hapsuiset ja kuivat. Hiuksien laatu on suomalaiselle tyypillinen eli lasimainen ja ohut.

Mari on hyvin kokeilunhaluinen ja avoin kaikelle, ja hän sanoikin Santerille: ”tee mitä haluat tukalleni”.

Q-hair
Q-hair

Santeri halusi tehdä hänelle hieman yleisilmeeltään tummemman tukan, sävyä voisi kuvata sanoilla viileä hiekka. Tyvestä tehtäisiin vielä asteen tai kaksi tummempi luomaan syvyyttä. Värjäys toteutettiin vapaalla kädellä raidoittamalla.

Santeri leikkasi Marin tukan niin, että hän voi käyttää jakausta missä kohtaan tahansa. Loppukuvaan se sijoittui oikealle puolelle. Tämä malli on myös hyvin helppohoitoinen ja sen mittainen, että sitä voi myös kihartaa halutessaan.

Mari oli iloinen lopputuloksesta. Se oli hänestä tyylikäs ja klassinen. Hän oli toivonutkin salaa hieman tummempaa lookkia.

Q-hair

Sitten Merjaan ja hänen tyylinsä päivitykseen, jonka toteutti Q Hairin Mikaela. Merjan hiukset olivat aika huonossa kunnossa ja hänellä oli kasvatusprojekti menossa. Leikkaus toteutettiin leikkaamalla napakka niska, ja sivuilta pidemmiksi, näin saatiin raikas yleisilme ja huonokuntoiset suortuvat pois. Verho-otsatukalla saa peruspolkasta mielenkiintoisemman.

Q-hair

Merjan hiuksien oma väri on punertava ja se sopii hyvin hänen ihoonsa. Mikaela päätti pysyä siinä, mutta väriä kirkastettiin ja tyveen laitettiin syvempää sävyä, kun taas pituuksiin tehtiin liukuvampaa väriä.

Merjasta oli ilo seurata ensikertalaista Maria ja hänen reaktiotaan, kun uusi muutos oli valmis. Merja itse tykkäsi paljon uudesta lookista. Ihanaa kun hiuksien pituutta jäi jäljelle ja väri on sopivan sähäkkä.

 

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Näiden ihanien siskosten muutokset toteuttivat:

Marin hiukset – Q Hair Santeri

Merjan hiukset – Q Hair Mikaela

Meikit: Piritta Hirvanen, Freelance

 

 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu joulukuu 8, 2017 Media,Blogi,Yleinen

Lahjakortti – 30 päivää korotonta maksuaikaa

  • 0
  • Share

julkaistu tammikuu 27, 2015 Blogi,Kampaukset

Vanhojentanssit – 5 helppoa kampausvinkkiä

  • 2
  • Share

julkaistu joulukuu 15, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Tanjalta lähti raskas taakka muutoksen mukana

  • 0
  • Share

julkaistu maaliskuu 12, 2019 hiustrendit,Blogi,Trendit

Kevät/Kesä 2019 Hiusasuste -trendit

  • 0
  • Share