fbpx
Logo

Herkkä ja kutiseva hiuspohja, rasvoittuvat tai katkeilevat hiukset tai muuten vain hemmottelun tarpeessa? Meillä on erilaisia hiuspohjaa ja hiuksia helliviä hoitoja, joista voit valita itsellesi sopivan. Jos olet epävarma siitä mikä hoito olisi paras ratkaisu juuri sinun tarpeillesi, voit ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi neuvoa. Autamme sinua mielellämme!

Huomaathan, että osa hoidoistamme löytyy ekopalveluista.

Olaplex – Ei enää koskaan vaurioituneita hiuksia

Olaplex-käsittelyt takaavat, että hiuksesi eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon niitä vaalennettaessa, värjättäessä tai tehtäessä rakennekäsittelyjä. Takaamme että käyttäessäsi Olaplex-palveluitamme hiuksesi ovat huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aine. Se ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat, sekä vahvistaa hiuksen liitoksia palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään. Lopputulos on välittömästi nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Olaplexissä parasta on se, että se ei vain väliaikaisesti täytä vaurioituneiden hiussuomujen välejä, vaan rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.

Olaplex-käsittelyillämme pystymme vaalentamaan hiuksiasi huomattavasti enemmän kuin aiemmin, tekemään värjäyksiä siten että väri säilyy kirkkaampana ja intensiivisempänä pidempään. Pystymme myös tarjoamaan rakennekäsittelyjä ollen varmoja, että hiuksesi ovat käsittelyn jälkeen erinomaisessa kunnossa.

Olemme nyt toteuttaneet Olaplexin avulla lukuisia ja taas lukuisia uskomattomia käsittelyitä, joita emme edes pitäneet mahdollisina. Olemme todella onnellisia voidessamme tarjota nyt kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden saada unelmiensa hiukset tinkimättä hiusten terveydestä.

Miten se toimii?

Olaplex-käsittely on kolmivaiheinen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa vaalennus- / väriaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier -ainesosa. Tämä ehkäisee käsittelyssä normaalisti tapahtuvaa hiusten kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista. Samalla Olaplex-molekyylit aloittavat jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector -aineella, joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa.

Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector -aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta suosittelemme vahvasti sen käyttöä etenkin, mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai voimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa jo syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta.

Olaplex vaalennus- ja värikäsittely

Mikäli olet harkinnut hiusten vaalentamista, suosittelemme ehdottomasti sen tehtävän Olaplex-käsittelynä. Vaalentaminen on hiuksia eniten rasittava toimenpide, joka jättää hiukset usein kuiviksi ja karheiksi. Voit unohtaa kuivuuden ja karheuden, kun vaalennus toteutetaan Olaplex-käsittelynä. Olaplexin avulla pystymme myös vaalentamaan hiuksiasi todella paljon enemmän kuin perinteisellä vaalennusmenetelmällä pelkäämättä hiusten vaurioitumista. Nyt sinun on siis mahdollista toteuttaa unelmiesi ombré, pastelli tai blondi säilyttäen hiukset hyvässä kunnossa.

Värikäsittelyt Olaplexilla lisäävät huomattavasti hiusten kiiltoa ja värien intensiivisyyttä ja täyteläisyyttä. Mikäli värikäsittelyt ovat aiemmin aiheuttaneet hiuksiisi kuivuutta tai karheutta, suosittelemme ehdottomasti värikäsittelyt tehtäväksi Olaplexilla.

Olaplex-lisä hinnastomme väripalveluhintaan on seuraava:

Hiusten pituus Väripalvelun yhteydessä
Lyhyet hiukset 32€
Puolipitkät hiukset 35€
Pitkät hiukset 40€
Erittäin pitkät hiukset 46€

Olaplex salonkihoito

Mikäli hiuksesi ovat huonossa kunnossa, kuivat tai karheat on niihin uskomaton apu Olaplex-salonkihoito. Olemme monesti todistaneet tilanteita, joissa hiukset ovat olleet niin hauraassa kunnossa liiallisesta käsittelystä, että ne katkeilevat jo harjatessa, mutta Olaplex-salonkihoito voi ne vielä pelastaa. Heti käsittelyn jälkeen hiukset ovat muuttuneet merkittävästi vahvemmiksi ja katkeilu on loppunut.

Mikäli hiuksesi ovat erittäin huonokuntoiset ja suunnittelet lisäkäsittelyä niihin, suosittelemme Olaplex-salonkihoitoa vähintään vuorokautta ennen niihin tehtävää Olaplex-väri- tai vaalennuskäsittelyä. Olaplex-salonkihoito on myös pelastanut lukuisat huonoon kuntoon menneet pidennyshiukset.

Olaplex-salonkihoito voidaan tehdä muun kampaamopalvelun yhteydessä tai voit varata siihen erikseen ajan.

Olaplex-salonkihoidon hinta

Olaplex-salonkihoito voidaan toteuttaa muun palvelun, esimerkiksi hiustenleikkauksen yhteydessä tai voit varata ajan pelkästään Olaplex-salonkihoitoon. Väripalvelun yhteydessä tehtävän Olaplex-käsittelyn hinnat löytyvät ylempää.

Hiusten pituus Muun palvelun yhteydessä Föönaus + Olaplex-hoito
Lyhyet hiukset 45€ 75€
Puolipitkät hiukset 54€ 87€
Pitkät hiukset 67€ 98€
Erittäin pitkät hiukset 73€ 109€