Logo
julkaistu toukokuu 29, 2017 hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Curls_final_netti_2_3_4_5 1Curls_final_netti_2_3_4_5 2

Millainen mielikuva Sinulla on permanentista? Uhka vai mahdollisuus?

Meillä, jotka olimme nuoria/aikuisia 80- ja 90-luvulla permanentti tai rakennekäsittely kuten sitä tänä päivänä sanotaan, tuo mieleen joko lämpimiä ajatuksia tai sitten kauhukokemuksia. Sanotaan niille näkemiin ja tervetuloa upeille moderneille kiharoille. Nyt permiksestä ei heti näy, että se on permanentti, vaan se on ennemminkin persoonallinen hiustyyli, jota ottavat tänä päivänä niin naiset kuin miehetkin.Unknown

Heidi käytti kundin permanenttiin SIM:in Silk Keratin permanenttiainetta, joka sisältää keratiinia ja silkkiproteiinia, ne ovat avain luottavaan ja tehokkaaseen hiusten kihartamiseen.Tupla varmistuksen saa käyttämällä Olaplexia permanenttiaineessa, se vähentää dramaattisesti vaurioita hiuksissa.

Olaplex No.3 kotihoitotuote Q Storesta 29,90€

medium_Olaplex_No.1_525ml_app

Vaihtoehtona on tietysti tehdä kiharat erilaisilla piippausraudoilla ja kihartimilla. Näin ne kestävät hyvin sopivilla tuotteilla pohjustettuina seuraavaan pesukertaan.

Kaikki GHD kihartimet ja muotoiluraudat Q Storesta 139€ (189€)

https://shop.qhair.fi/index.php/koneet-ja-laitteet.html

Tuotteilla saadaan kiharat rokkaamaan ja ne luovat asennetta. Ne myös näyttävät hyvinvoivilta ja kimmoisilta.

Kampaajilla on taito valita oikeat tuotteet ja niksit kotikäyttöön. Näillä tuotteilla saat toteutettua ja ylläpidettyä näiden kuvien persoonalliset kiharat lookit.

Rakennekäsittely ja muutenkin kiharat hiukset tarvitsevat aina paljon kosteutta. Hyväksi pariksi hiusten pesuun ja hoitoon permanentatulle tukalle sopivat label.m tuotemerkin Honey & Oat shampoo ja maski, ne sisältävät hunajaa, kauraa sekä A- ja C-vitamiineja.

honi_qhair      qhair_mask

Pyyhekuiviin hiuksiin voi levittää muotoilutuotetta label.m Soufflé, se säilyttää kosteuden hiuksissa ja antaa niille jäntevyyttä. Työstä hyvin tuote hiuksiin ja puristele kiharoita, sitten anna niiden kuivua tai kuivaa softerilla. Souffléa voi käyttää myös kuivien hiuksien viimeistelyyn. Jos haluat vielä lisää rakennetta ja pitoa, voi siihen sekoittaa Resurrection Style Dustia. Label.m muotoilutomu Style Dust toimii myös pelkästään hiusten tyvellä, jos haluat niihin lisää rakennetta ja massaa.
qhair_sufleqhair_style

Viimeistele lookit label.m Fashion Edition Wax Spray:lla, suihkuta ja puristele tuotetta hiuksiin. Suihke on todella kevyt mutta se sitoo hyvin kiharaa ja antaa niille tarvittavaa jäntevyyttä. Label.m Matt Paste vahaa käytetään kuivien hiuksien viimeistelyyn. Hiero pieni määrä vahaa käsiin ja puristele sitä hiuksen tyvelle ja latvoihin. Vielä enemmän tukea saadaan, jos vahaan lisätään Resurrection Style Dustia.

Muotoiluvoide label.m Miracle Fibre on kuivaan hiukseen sopiva viimeistelytuote, ota pieni määrä voidetta kämmenelle ja puristele hiuksen tyveen ja latvaan.

Vinkki! Purista kunnolla kiharaa heti nyrkissä, näin käden lämpö auttaa tuotetta toimimaan paremmin, se sitoo kiharaa ja antaa sille jäntevyyttä.

Kampauskiharoiden pohjalle loistava tuote on label.m Extra Strong Mousse muotovaahto, se laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin, näin saavutetaan vahva pito.

Weightless Hairspray on label.m tuotesarjan erittäin hienojakoinen ja kevyt lakka, se antaa joustavan pidon ja 72 tunnin kosteussuojan! Tuotteen voimakkuutta voi säädellä kerrostamalla sekä miltä etäisyydeltä sitä suihkii.

qhair_Weightless-Hairsprayqhair_wa

Kyllästyitkö ainaiseen piippausraudan tai kihartimen käyttöön?

Varaa aika konsultaatioon kampaajallesi, se on erittäin tärkeää, sillä hän osaa kertoa onko haluamasi kiharat toteutettavissa juuri sinun hiuksille. Siihen vaikuttaa muun muassa hiusten vointi, laatu ja pituus.

Voit ottaa mukaasi kuvia kiharoista, joista haaveilet. Maailma tarvitsee asennetta pursuavia persoonallisia kiharoita.

Hiukset – QHair Albertinkatu

Heidi Koskinen, Laura Pimiä, Vappu Varjoranta, Tynius Saari, Maria Halkonen, Emilia Wallin

Meikki – Laura Pimiä

Tuotteet Q Store

Kuvat ja video – Sedin Klapuh

Teksti / Tuottaja – Tanja Päivinen

VaatteetR/HPinkomo

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu huhtikuu 25, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Tehokas hemmotteluhoito päänahan ja hiusten hyvinvointiin

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 8, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Yrittäjän syksyinen muutos

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu tammikuu 26, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kevät / Kesä 2017 Hiustrendit

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu joulukuu 8, 2014 varit,leikkaukset,Blogi,Yleinen

Uusi vuosi, uudet hiukset

 • 0
 • 0
 • Share