fbpx
Logo
julkaistu 6 toukokuun, 2022 varit,leikkaukset,Meikki,Muuttujat,Tiimi

Madeleine on yksi Q Hairin muuttujapäivään osallistuneista, ja hän haki mukaan sosiaalisessa mediassa nähdyn ilmoituksen perusteella. Hän valmistui pari vuotta sitten lentoemännäksi, mutta koronan vuoksi työt eivät alkaneetkaan, ja Madeleine lähti opiskelemaan liiketaloutta sen sijaan. Opiskelu kyseisellä linjalla ei rajoita omaa pukeutumistyyliä, ja hän kuvaileekin tyyliään vaihtelevaksi. Hän kertoo pitävänsä rennosta ja luonnollisesta tyylistä, klassisesta sekä ”isosta ja löysästä” pukeutumisesta.

Hiustyyliään Madeleine kuvailee luonnolliseksi, mutta rakastaa vaihtelun vuoksi pitää hiuksissaan myös lettejä, ja hän on ottanut aikaisemmin myös pidennysten kanssa letit. Madeleine on jo vuosia haaveillut myös otsatukasta, ja nyt muuttujapäivässä hänelle leikattiinkin upea otsatukka korostamaan uutta lookkia.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Runeberginkadun Senior Stylist Jutalla oli visio muodonmuutoksesta jo ennen kuin Madeleine saapui paikan päälle. Hän halusi pienentää kontrastia Madeleinen tumman hiussävyn ja vaaleiden raitojen välillä, ja luoda kokonaisilmeestä vaaleamman.

Hiusta leikattiin niin, että malli muuttui pyöristetymmäksi kolmiomaisen mallin sijaan. Madeleinelle leikattiin myös kauan haaveiltu otsatukka, ja Jutta suositteleekin luonnonkiharan omaavia kokeilemaan rohkeasti otsista, ja aloittamaan esimerkiksi kevyemmällä mallilla, joka on halutessaan helppo kasvattaa pois. Hiusten pyöristetty malli tarvitsee ylläpitoon leikkausta muutaman kuukauden välein, sillä malli saattaa alkaa ”roikkumaan” jos pyöreys laskee liian alas.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Väriin lähdettiin hakemaan hillittyä sävyä niin, että tyvikasvu ei erottuisi turhan nopeasti ja ilme olisi vaaleampi. Hiuksiin tehtiin tupeeraustekniikalla paksuja raitoja, joka luo liukuvan lopputuloksen ja edesauttaa tyvikasvun pehmeyttä. Jutta kertoo, että luonnonkiharaan hiukseen kannattaa suosia isoissa osioissa tehtyjä raitoja, sillä ohuet raidat vain hukkuisivat hiuksiin, ja eivät näin juurikaan erottuisi.

Ylläpitoon Jutta suosittelee Four Reasons Color Mask –sävyttäviä tehohoitoja, ja vinkkaa että kosteuttavat hoitotuotteet, sekä erilaiset hiusöljyt sopivat erityisesti luonnonkiharalle. Kiharan korostamiseen kannattaa suosia puristelutekniikkaa kun hius on kostea, ja antaa hiusten kuivua luonnostaan ilman föönausta.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Madeleine on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja hän kertoo, että hiuksista tuli upeammat kuin hän osasi edes kuvitella. Hän pitää hiusten väristä ja niiden luonnollisuudesta, ja kommentoikin että ”tuntuu siltä, että olen kuin uusi ihminen seuraavat puoli vuotta!”. Eli muodonmuutos on todella onnistunut!

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Jutta / Q Hair Runeberginkatu

Meikki Ott / Q Hair Runeberginkatu

Teksti Eveliina

Kuvat Liina ja Sedin

 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 29 maaliskuun, 2020 Trendit,Tiimi,Blogi

Etäkonsultaatio

julkaistu 29 syyskuun, 2014 Blogi,leikkaukset,hiustrendit,varit

Väriä syksyyn

julkaistu 15 huhtikuun, 2017 Blogi,hiustrendit,varit

Blondien oppikirja

julkaistu 14 huhtikuun, 2020 Trendit,Meikkitrendit,Meikki

Meikkitrendit Kevät / Kesä 2020