fbpx
Logo
julkaistu 30 joulukuun, 2022 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Yleinen,Pidennykset,Kampaukset,Tiimi,Trendit

Tähän vuoteen on mahtunut paljon ihania asiakaskohtaamisia, upeita hiuksia ja hienoja projekteja. Suurin projekti kuluvana vuonna ja koko Q Hairin 15 vuoden historiassa oli uuden Huippumalli Haussa -ohjelman kulisseissa kilpailijoiden sekä tuomariston hiuksista huolehtiminen. Meillä oli ohjelmassa oma runway-show, johon taiteellinen johtajamme Sedin Klapuh suunnitteli sekä valmisti mallikokelaille upeat hiukset sekä peruukit Bridgertonin ja Marie Antoinetten hengessä. Kuvasimme myös lookeista studiokuvat tämän vuoden kokoelmaksemme 15-vuotissyntymäpäiviemme kunniaksi. Kuvat näet tästä postauksesta.

Tämä vuosi vaihtuu pian seuraavaan, ja uusi vuosi tarkoittaa usein uusia tuulia ja muutoksia, ja niin se Q Hairillakin tuo tullessaan joitakin uudistuksia. Ensi vuoden alussa vaihdamme ajanvarausjärjestelmämme uuteen, ja tiedotamme vaihdosta vielä erikseen, kun sen hetki on.

Olemme loppuvuodesta uudistaneet tuotevalikoimaamme, ja nyt salongeistamme löytyvät niin Oriben ylelliset tuotteet, kuin Less is moren luomusertifioidut kampaamotuotteet.

Oriben ylellisten hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden takana on 90-luvun huippumalleille suuria hiustyylejä luonut kuubalainen hiusmuotoilija Oribe Canales. Canales halusi luoda kampaamotuotesarjan, jonka tekniset ominaisuudet ovat vailla vertaa. Alan huippujen suosima ja rakastama Oribe on tarkoitettu niille, joille hiukset ovat intohimo, ja sarjan tuotteet sopivat jokaiselle, joka haluaa panostaa hiustenlaittoon myös kotona. Näitä upeita tuotteita ei myöskään tee mieli piilotella kylppärin kaappeihin, vaan niiden voi antaa olla osana kotispan sisustusta.

Less is More on edistyksellinen hiustenhoito- ja muotoilusarja Wienistä. Tämän ensimmäisen erityisesti kampaamokäyttöön kehitetyn täysin luonnollisen ja luomusertifioidun sarjan ovat luoneet kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer. Sarjan valikoimaaan kuuluvat shampoot, hoitoaineet, jätettävät hoitotuotteet ja muotoilutuotteet.

Less is Moren tavoitteena on paluu olennaiseen: luoda toimivia ja tehokkaita tuotteita kampaamokäyttöön. Vain tarpeelliset tuotteet, jotka tuotetaan eettisesti ja ekologisesti luonnon kauneutta, monimuotoisuutta ja puhtautta kunnioittaen.

Sekä Oriben että Less is Moren tuotteet löytyvät salonkiemme lisäksi myös verkkokaupastamme.

Haluamme kiittää upeaa tiimiämme, joka on korvaamaton osa Q Hairia niin salonkityössä kuin kaikissa projekteissamme. Kiitos myös ihanille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Sedin Klapuh ja Q Hair -tiimi

Meikki Fatma Bendris ja meikkitiimi

Hiustuotteet Oribe

Mallit Jarrah, Eino, Sirkka, Abas, Rosa, Leevi, Marie ja Venla

Kuvat Liina Caselius ja Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 18 toukokuun, 2020 varit,leikkaukset,Muuttujat

Lyhyet hiusmallit upeille muuttujille

julkaistu 2 helmikuun, 2018 Trendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Miesten hiusmallit erilaisiin kasvojen muotoihin

julkaistu 2 helmikuun, 2023 varit,leikkaukset,Muuttujat

Vaaleat raidat hiuksiin kevääksi

julkaistu 9 marraskuun, 2017 hiustrendit,leikkaukset,Media,Blogi,Kampaukset,varit

Q HAIR X I LOVE ME