fbpx
Logo
julkaistu 26 kesäkuun, 2018 Blogi,Pidennykset

Sara Karoliina on seurattu tubekaunotar. Hän on kerännyt lähes satatuhatta tilaajaa YouTube-kanavalleen, ja videoita on katseltu viimeisen kuukauden aikana yli miljoona kertaa. Hän käsittelee aiheita leikkisästi muodin ja kauneuden ympärillä, jotka hän kertoo myös olevan omia kiinnostuksen kohteita.

OZ0B0941-Edit (1)OZ0B0950-Edit (1)

Tämän kevään ylioppilas on jo pitkää haaveillut pidemmistä hiuksista. Qhairin stylisti Kaisa valitsi Sara Karoliinalle Hairtalk extensionin pidennyshiuksen. Pidennyshius on aitoa Remy hiusta, jonka valmistusprosessi on tarkoin valvottua. Valikoimissa on useita luonnollisia sävyjä, sekä pituusvaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan.

OZ0B1007-Edit (1)

Kaikki alkaa maksuttomasta konsultaatioajasta, jolloin selvitetään asiakkaan toiveet pituuden, värin sekä halutun lopputuloksen suhteen. Pidennykseen käytettävä aika tarkentuu ja asiakas saa tietää pidennyksen tarkan kustannuksen. Toisinaan asiakkaan omaa hiusta värjätään ennen pidennysten laittoa, mutta tarvittaessa myös aito Remy- hiusta voidaan värjätä toivotun värin saavuttamiseksi. Esivalmistelut ovatkin siis tärkeä osa onnistunutta lopputulosta.

OZ0B1015-Edit (1)

OZ0B0967-Edit (1)

Sara Karoliinan omat hiukset värjättiin ennen pidennyksen laittoa. Pidennyksen väri valittiin sopimaan lopputulokseen saumattomasti. Kokonaisuuteen käytettiin useampaa sävyä, saaden hiukset näyttämään upean luonnollisilta. Hairtalk pidennysosioissa hiukset on upotettu kiinnitysosan pintaan, jolloin pidennys näyttää siltä kuin se alkaisi jo hiuspohjasta, eikä kiinnitysosan teippi juurikaan näy. Ehdoton valinta siis ohuelle hiuslaadulle, koska kiinnitysosiot peittyvät huomaamattomiksi.

Hiustenpidennyksissä on myös ehdottoman tärkeää viimeistelevä leikkaus, jotta pidennyshius sekä oma hius saadaan soljumaan yhteen.

OZ0B1068-Edit (1)

OZ0B1094-Edit (1)

OZ0B1133-Edit (1)

Sara Karoliina silminnähden rakastaa uusia hiuksiaan.

OZ0B1135-Edit

Sara Karoliina aloittaa syksyllä opinnon Helsinki Design Schoolissa vaatesuunnittelun linjalla. Voikin siis olla, että syksyllä pääsemme näkemään kuinka hänen opintonsa etenevät muodin ja vaatesuunnittelun parissa. Onnea opintoihin toivottaa Qhairin tiimi.

Kuvat /Teksti: Heidi Viitamaa

Hiukset: Kaisa Ritatörmä

Hiustenpidennys: Hairtalk

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 22 syyskuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,varit

Pitkästä tukasta polkkaan

julkaistu 28 huhtikuun, 2018 leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki,hiustrendit

Vapun herkullisimmat kampaukset!!!

julkaistu 10 maaliskuun, 2017 hiustrendit,varit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Meikki

Suvi-Pilvi on nyt ihan naistenlehden kansikuvatyttö!

julkaistu 24 syyskuun, 2021 Blogi,varit,leikkaukset,Muuttujat,Tiimi

Syksyiset raidat afrohiuksiin