Logo
julkaistu huhtikuu 8, 2021 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat,Tiimi

Vantaalaisen Hannin tukkahistoriaan on kuulunut värejä mustasta pinkkiin ja sinertäväänkin. Ainoa mitä ei ole kokeiltu on vihreä. Hänellä on suurimman osan elämästään ollut pitkä tukka, mutta viimeiset viisi vuotta hiukset ovat olleet lyhyemmät. Hannin tyyli on hänen mukaansa aina ollut klassinen, eikä ollenkaan huomiota herättävä. Vaatekaapin sisällön hallitseva väri on musta, vaikka välillä sinne on tarkoituksella yritetty hakea väriäkin hieman enemmän.

Hanni työskentelee konsulttina it-alalla, ja nykyisen työn alkaessa ajat olivat vielä hieman erilaiset ja pukeutumiskoodi oli konservatiivisempi. Työpukeutumisen kulmakivi oli tuolloin jakku. Sittemmin maailma on muuttunut ja it-alallakin arvostetaan enemmän rentoa pukeutumista. Hanni iloitsee siitä, että omaa persoonaa saa tuoda enemmän esille nyt kun jakkupuvuille ei ole tarvetta, eikä työ siten tuo tyyliin juuri mitään rajoitteita.

Ulos lähtiessään Hanni tykkää laittaa tukkaansa, esimerkiksi kihartamalla tai suoristamalla, jotta olisi jotain eroa arkiminään. Trendien seuraaminen ei kuitenkaan ole hänen juttunsa. Hannin tyttäret ovat vielä pieniä, joten heiltä ei vielä tule kauheasti palautetta. Äiti on heidän mielestään aina kaunis.

Q-hair

Ihanalla pixiellä raikkautta kevääseen

Korttelin salongin Junior Stylist Veera ehdottaa Hannille, että mallia lyhennettäisiin reippaasti. Väri pidetään edelleen vaaleana, ja muutosta haetaan ennen kaikkea leikkauksella. Veera kertoo, että lyhyemmän mallin myötä Hannin kasvonpiirteet ja erityisesti korkeat poskipäät korostuvat enemmän. Veera mukailee leikkauksessa Hannin jo olemassa olevaa hiusmallia, jossa sivut ovat lyhyemmät. Päälle jätetään kuitenkin pituutta, jotta Hanni voi edelleen laittaa hiuksiaan. Veerasta on kiva, että Hanni pystyy toteuttamaan vanhoja juttujaan ja omia tapojaan.

Hanni innostui heti Veeran ehdotuksesta. Pitkähiuksisena hän oli tottunut leikkaamaan ja värjäämään hiuksiaan itse, mutta nyt kun hiukset ovat olleet lyhyet jo pidempään, on kampaajalle kiva antaa vapaat kädet ja antaa ammattilaisen päättää mikä hänelle parhaiten sopii.

Hanni on lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja tukka tuntuu omalta. Malli on lyhyin mitä hänellä on koskaan ollut. Veeralle tuo hiusmallin ja pituuden omalta tuntuminen oli tärkeää huomioida, ja hän etenikin hiusten lyhennyksessä askel kerrallaan varmistaen, että Hanni on tyytyväinen pituuteen.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hannin hiukset Veera / Q Hair Kortteli

Meikki Inka / Q Hair Albertinkatu

Kuvat Sedin ja Liina

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu huhtikuu 20, 2018 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Trendit

Miesten puolipitkät hiustyylit 2018

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 24, 2021 Blogi,Hiustenhoito,Tuotteet

Hiustenhoidon mullistava K18 on saapunut Q Hairiin

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu toukokuu 29, 2017 hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Kihara valloittaa taas

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu kesäkuu 1, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

 • 0
 • 0
 • Share