Logo
julkaistu 19 lokakuun, 2021 Media,Blogi,Yleinen,Tiimi,Trendit,Uncategorized @fi,hiustrendit

Q Hair lanseeraa 1.11.2021 uudenlaisen salongin lounge-konseptilla Kampin ytimessä, osoitteessa Runeberginkatu 4.

Uudella The Q Hair Lounge -salongillamme olemme vastanneet asiakkaidemme toiveisiin viemällä salonkikokemuksen uudelle tasolle. Halusimme ajan hengen mukaisesti tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden etätyöskentelyyn salonkikäynnin yhteydessä.

Q Hair Lounge on viihtyisä tila piilossa ohikulkijoiden katseilta. Valtavassa odotustilassamme voit nauttia virvokkeita kuten mehuja, limuja, viiniä tai olutta, sekä maittavia pieniä herkkuja ja hedelmiä.

Voit myös rentoutua hetken markkinoiden parhaassa hierovassa 3D-tuolissa, joka säätää juuri sinulle sopivan hieronnan automaattisesti skannattuaan kehosi.

Kiireisiä etätyöläisiä varten Q Hair Loungeen on rakennettu viihtyisä ja hiljainen työtila. Täällä voit hoitaa työasioitasi rauhassa privaatissa työpisteessä, tai vaikka osallistua hiustesi värinvaikutusajalla puhelinkokoukseen ilman häiriöitä. Työtilassa on myös pieni neuvotteluryhmä jossa on mahdollista tavata kollegaa tai asiakasta kasvotusten hiustenlaiton jälkeen.

Niin tarjoilut kuin työtilat ovat käytettävissäsi ilman erillistä maksua asioidessasi Q Hair Loungessa hiusasioissasi.

Q Hair Loungessa palvelee joukko kokeneita hiusalan ammattilaisia, joilla on pitkä työhistoria Q Hairissa.

Q Hair on maailmanluokan kampaamoperhe Helsingissä. Meillä on missio: haluamme saada sinut rakastamaan hiuksiasi. Elämä on lyhyt – miksi kärsisit huonoista hiuksista?

Intohimomme on ratkaista hiuspulmasi, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tuomaan esiin persoonaasi hiustesi avulla. Annamme inspiraatiota ja neuvoja, jotta voit ylläpitää hiustesi hyvinvointia myös arjessa. Meiltä löydät myös laadukkaimmat kampaamotuotteet, joilla voit tuoda hiustesi parhaat puolet esiin.

Teemme säännöllisesti kuvauksia ja näytöksiä sekä kirjoitamme blogia. Olemme olleet mukana lukuisissa lehtikuvauksissa, sekä monissa tv-sarjoissa, muun muassa Huippumalli haussa, Idols, X-Factor ja Vuosia nuoremmaksi.

Taitavat stylistimme osaavat parhaat tekniikat sekä uusimmat trendit ja metodit, ja he kouluttautuvat jatkuvasti lisää.

Salonkimme ovat ainutlaatuisia ja rentoja kohtaamispaikkoja, joissa tunnelma on mutkaton. Meitä ohjaavia periaatteita ovat iloisuus, yhteisöllisyys ja kulttuurin monimuotoisuus.

Q Hair Lounge toivottaa sinut tervetulleeksi eksklusiiviseen salonkiin rentoutumaan, nauttimaan ja halutessasi työskentelemään samalla kun me teemme hiuksistasi upeat!

Haluatko liittyä uuteen tiimiin? Hae mukaan tästä.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 9 marraskuun, 2017 Kampaukset,hiustrendit,Blogi,Blogi,hiustrendit,Media,Blogi,Blogi

Q HAIR X I LOVE ME

julkaistu 18 helmikuun, 2022 Tiimi,Meikki

Hurmaavat shampanjahiukset

julkaistu 17 helmikuun, 2016 Miesten hiustrendit

Miesten hiustrendit 2016

julkaistu 28 huhtikuun, 2021 Muuttujat,Muuttujat,varit,leikkaukset,varit,varit,leikkaukset,leikkaukset

Long bob toimii upeasti hattaraisissa kesän sävyissä