Logo
julkaistu 3 huhtikuun, 2020 Blogi,Yleinen

Toivomme että voitte hyvin ja te ja läheisenne olette pysyneet terveinä.

Q Hairin tiimi taistelee jokainen yksin ja erikseen tätä kamalaa tilannetta vastaan.
Palveluala on globaalisti kriisissä, niin on myös meidän yrityksemme. Kukaan ei ole osannut varautua tilanteeseen jossa nyt elämme.
Olemme 13 vuoden ajan luoneet intohimolla Teille kauniita hiuksia ja tahtotilamme on jatkaa tätä tekemistä myös tulevaisuudessa.

Meillä työskentelee 40 itsenäistä ammatinharjoittajaa, joiden taloudellinen tilanne on myös vaakalaudalla tämän kriisin keskellä.

Saadaksemme jatkaa teidän palvelua, vetoamme teihin arvoisat asiakkaamme. Mikäli teillä on mahdollisuus niin ostakaa lahjakortti omaan käyttöönne tai rakkaillenne meiltä tulevia palvelutapahtumia varten. Tämä olisi äärettömän suuri apu ja kädenojennus meille selviytyäksemme tästä kriisistä. Julkista tukea alamme ei ole saanut eikä sitä ole tiedossa. Me haluamme olla olemassa tämän kriisin jälkeenkin palvelemassa ja toteuttamassa tukkaunelmianne.

Lahjakortteja sekä tuotteita meiltä voi ostaa verkkokaupastamme https://shop.qhair.fi/qhair/lahjakortti.html

Palvelemme edelleen salongeissamme. Olemme tehneet kaikkemme, jotta käyntinne olisi turvallinen.
Salonkimme toimivat enintään puolella kapasiteetilla, jotta etäisyys kanssa-asiakkaaseen olisi riittävä, desinfioimme paikat jokaisen asiakkaan jälkeen, noudatamme äärimmäisen tarkkaa hygieniaa kaikessa, meillä työskentelee vain täysin terveet stylistit, emme ota vastaan kipeänä olevia asiakkaita, olemme poistaneet lehdet yms. pinnat jotka saattavat levittää pöpöjä.
Kanssamme voi myös sopia aikaisia aamuaikoja tai myöhäisiä ilta-aikoja, jolloin salongissa ei ole muuta kuin sinä ja stylistisi. Teemme kaikkemme löytääksemme ratkaisun palvellaksemme sinua turvallisimmalla mahdollisella tavalla tämän epidemian keskellä.

Rakkaudella Q Hair Tiimi ♥️

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 9 marraskuun, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Media,Blogi,Kampaukset

Q HAIR X I LOVE ME

julkaistu 13 tammikuun, 2021 Uncategorized @fi

Mallihaku supersuosittuun muuttujapäivään

julkaistu 9 huhtikuun, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Liukuvärjäys

julkaistu 22 kesäkuun, 2021 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Trendit

Seitsemän kukkaa tyynyn alla