Logo
julkaistu 2 tammikuun, 2016 Blogi,Hiustenhoito

Hiusten- ja hiuspohjan hoito on vähintään yhtä tärkeää kuin ihonhoito. Tämä usein unohtuu monelta. Hiukset kärsivät meillä paljon vaihtelevan ilmaston vuoksi. Hiusten kuntoon vaikuttaa myös kehon hyvinvointi kuten ruokavalio ja stressitaso. Lisäksi hiuksiin vaikuttaa vahvasti kemialliset käsittelyt, hiusten pesutottumukset, lämpömuotoilu yms. Salongissa on käytössä hoitokeinoja, jotka ovat huomattavasti tehokkaampia hiusten korjaamiseen kuin kotiin myytävät hoitoaineet, jotka ovat myös korvaamattoman tärkeitä hiusten kunnon ylläpitämiseksi.

Kokosimme tähän muutaman mielestämme erinomaisen salonkihoidon erilaisiin hiushaasteisiin.

LAB REMEDY – PIKATEHOHOITO

Lab Remedy on erittäin nopea ja tehokas tehohoito joka on kehitetty kolmeen erittäin yleiseen  hiushaasteeseen. Nämä tuotteet sisältävät monia eri proteiineja joilla on erilainen molekyylimassa, jolloin ne tunkeutuvat hiuksen eri kerroksiin. Kyseessä on intensiivinen täsmähoitosarja.

  1. Värjätyille hiuksille: tätä suosittelemme jokaisen värikäsittelyn jälkeen. Hoito lukitsee värin hiuksen sisään ja auttaa vähentämään värin haalistumista sekä parantaa hiusten kiiltoa ja korjaa hiusten rakennetta. Tämä on erinomainen lisä Olaplex värjäykseen.
  2. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille: korjaa, elvyttää ja palauttaa kosteustasapainon vaurioituneisiin ja hauraisiin hiuksiin. Jos hius on erittäin huonossa kunnossa niin suosittelemme pohjalle olaplex salonkihoitoa.
  3. Kuivalle ja kutisevalle hiupohjalle: rauhoittaa ja parantaa kuivaa ja kutisevaa hiuspohjaa sekä helpottaa psoriaksista johtuvaa kutinaa. Mikäli ongelma hiuspohjassa on paha suositelemme tätä kuurimuotoisesti 4-6 kertaa kerta viikossa.

OLAPLEX SALONKIHOITO

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi, mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta työntämällä hapen pois rikkisiltojen välistä, antaen rikkisiltojen kiinnittyä luonnollisella tavalla. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.
Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiuksesi hennot, paksut luonnonkiharat tai aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.
Hiuksen pintaa voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiusten pintakerrosten sisällä korjaten rikkisidoksia. Olaplexin ainutlaatuinen, patentoitu koostumus mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten vahvistamisen jokaisella käyttökerralla ja käsittelyn vaikutusta on helppo ylläpitää myös kotona ylläpitotuotetta käyttämällä.

Salonkihoitona on saatavissa Olaplex hoito jonka voi ottaa esimerkiksi leikkauksen yhteydessä ennen hiusten varsinaista pesua.
Kotihoitotuotteella hiuksen kuntoa saa parannettua vieläkin paremmaksi. Kerran viikossa vähintään 10 minuuttia, mielummin paljon pidempään, pyyhekuiviin hiuksiin. Mikäli mahdollista suosittelemme hiusten kostuttamista ja hoidonlevittämistä hyvissä ajoin ennen suihkuun menemistä jotta aine ehtii rauhassa vaikuttaa.

Olaplex kotihoitotuotetta kannattaa käyttää ennakoivasti jos esimerkiksi suunnittelee hiusten vaalentamista tai muuta voimakasta kemiallista käsittelyä.

Olaplex_3

KERATIN COMPLEX

KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY
Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito on alkuperäinen yhdysvaltalaisen Coppolan kehittämä keratiinihoito jossa luonnonkeratiinilla laminoidaan jokaisen yksittäisen hiuksen pinta. Tämä mullistava hoito vähentää hiusten karvasuutta ja kihartuvuutta ja muuttaa hiukset välittömästi kiiltäviksi ja silkkisiksi.
Karvaset, kiharat tai muuten vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat välittömästi hoidon jälkeen helposti hallittaviksi ja muotoiltaviksi.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena hauraiksi menneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä.
Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 3-5kk välein jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon kestoaikaan vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi sitä nopeammin hoito on uusittava.
Hoito voidaan tehdä heti värikäsittelyjen jälkeen samalla käynnillä. Hoito myös edesauttaa värin kestoa ja kiiltoa.
Keratiinohoito tapahtuu siten että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30min ajan. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä erityisellä lämpöraudalla käymällä jokainen hiusosia läpi 7-9 kertaa. Tästä prosessita johtuen Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.
Hoidon vaikutusten maksimoiseksi suosittelemme tälle hoidolle ehdottomasti Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita jotka eivät sisällä natriumkloridia.

KERATIN COMPLEX INFUSION / REPAIR THERAPY
Mikäli hiuksesi eivät ole pahimmasta päästä karheat tai kiharat saattaa Keratin Complex Infusion / Repair Therapy olla sinulle oikea hoito. Tämä hoito on nopeahko, koska keratiinia ei pakoteta hiuksiin suoristamalla osoittain vaan vaikutusajan jälkeen aine pakotetaan hiuksiin föönaamalla. Hoidon vaikutus näkyy ja tuntuu noin kuukauden ajan.
Monet asiakkaamme suosivat tätä hoitoa säännöllisen kampaamokäyntinsä yhteydessä. Se tekee hiuksista todella silkkiset ja pehmeät sekä edesauttaa värin pysyvyyttä ja kiiltoa hiuksissa.
Suosittelemme tälle hoidolle Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Säännöllisellä kampaamo- ja kotihoidolla saat pysyvästi helppohoitoisemmat, kiiltävämmät ja silkkisemmät hiukset.

KERATIN COMPLEX RX KOTIHOITOTUOTE

Edesauttaa tuloksen säilymistä keratiinihoidoissa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa hiusten föönauksen yhteydessä. Tämä tuote tukee Olaplex tuotteen käyttöä.

maxresdefault

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 19 maaliskuun, 2013 Blogi

Hiustrendit kevät- / kesäkaudella 2013

julkaistu 3 helmikuun, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Kevään ja kesän 2016 hiustrendit

julkaistu 28 helmikuun, 2020 hiustrendit,Kampaukset,Trendit

Hiusasustetrendit Kevät / Kesä 2020

julkaistu 22 maaliskuun, 2013 Blogi

Lyhyet hiukset kautta aikojen