fbpx
Logo
julkaistu 15 syyskuun, 2023 Blogi,Yleinen,Tiimi

Q Hairlla olemme lanseeranneet uuden liiketoimintamallin – Q Hair Partner -salonkimallin, missä Q Hairin Partner-yrittäjät toimivat itsenäisinä yrittäjinä Q Hair -lipun alla. Näin vuosien varrella kasvanut Q Hair pystyy tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkaille sekä läheisempää yrittäjävetoista yhteisöä Q Hairissa palveleville alamme huippustylisteille.

Tuomalla yhteistyöhön yrittäjän, jolla on omistajuuden vastuu sekä valtava intohimo tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua salonkiin, varmistamme entistäkin paremman asiakaskokemuksen sekä työssä viihtymisen.

Q Hairilla palvelemme tällä hetkellä neljässä toimipisteessä Helsingin keskustassa. Kuten jokainen useamman toimipisteen omaava yrittäjä osaa varmasti samaistua, on yrityksen pyörittäminen kokonaisuus monia eri toimintoja ja tehtäviä. Jotta yrityksenä pystymme kehittymään, kasvamaan ja lunastamaan arvo- ja missiolupauksemme, on kehitystyön myötä lanseerattu nyt uusi Q Hair Partner -salonkimalli.

Q-hair

Edelläkävijyyttä Q Hairissa

Hanna Ruusunen on ensimmäinen Q Hair Partner -yrittäjä. Hän on ostanut Q Hair Malminrinteen liiketoiminnan 1.8.2023 alkaen.

Q Hair Partner -yrittäjät tuottavat taattua Q Hair -palvelukokemusta ja parantaen sitä entuudestaan. Yrittäjä tuntee salonkinsa asiakaskunnan tarpeet perinpohjaisesti ja pystyy mukauttamaan salonkiaan asiakaskunnan ja oman tiiminsä tarpeita parhaalla tavalla palvelevaksi. Samalla yrittäjä saa Q Hair -brändin ja hallinnon täyden tuen toimintaansa.

Lue tekstin lopusta Hannan tarina Q Hair Partner -yrittäjäksi.

Q Hairin historia

Q Hair on vuonna 2007 perustettu salonkiperhe. Yrityksellemme on kertynyt hyvin laaja-alaisesti kokemusta kauneudenhoidon toimialalta. Asiakkaiden tulevien tarpeiden tunnistaminen ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita kohti, on vuosien varrella kartutettu ehdoton vahvuus toiminnassamme.

Tällä hetkellä salongeissamme palvelee noin 45 uransa eri vaiheessa olevaa stylistiä. Salonkiperheessämme suunnittelemme palvelut kaikille laadukkaita hiuspalveluita arvostaville.

Missiomme on tarjota laadukasta parturi- ja kampaamopalvelua, jotta asiakkaat voivat aina luottaa meihin kaikissa hiusasioissa sekä toimia laadukkuuden, palvelujen ja alan tekniikoiden edelläkävijänä ympäristössä, jonka työntekijät kokevat parhaaksi työskentelypaikaksi.

Avainarvoina toiminnassamme ovat asiakaslähtöisyys, uudistuminen, vastuullisuus, inklusiivisuus sekä tiimityöskentelyn tärkeys. Tätä kaikkea teemme Q Hairilla rakkaudesta alaan.

 

Q-hair
Q-hair

Q Hair -tiimin kouluttautuminen

Q Hair -brändinä takaamme vakuutena asiakkaillemme pääsyn jatkuvasti kouluttautuvan, alan trendejä aktiivisesti seuraavan osaavan stylistin käsittelyyn. Jatkuva kouluttautuminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Yrityksemme työkulttuurin yksi kulmakivistä on tiedon jakaminen sekä tiimikaverien tsemppaaminen.

Tiedon jakamisen halusta Q Hair -yritys laajeni myöhäissyksyllä 2019 omalla kampaamokoululla. Silloin Q Hair yhdessä Siru Reunasen kanssa, joka toimii The Q Hair Loungen vetäjänä, ostivat Kampaamokoulu Unikan. Unika on jo 18 vuoden ajan kouluttanut alasta kiinnostuneita parturin ja kampaajan ammattiin.

Unikan siirryttyä nykyiseen omistukseen jo yli 100 osaavaa uutta kampaajaa on valmistunut Unikasta. Opinnoissaan erinomaisesti pärjänneillä opiskelijoilla on mahdollisuus myös jatkokouluttautua Q Hair trainee -ohjelmassa sekä sen jälkeen työllistyä Q Hairissa Junior Stylistinä.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin pidemmälle edenneille selkeän kehittymispolun. Nyt polku on saanut uuden askeleen, kun voimme tarjota Q Hair Partner -yrittäjyyttä.

Q-hair

Matka Q Hair Partner -yrittäjäksi

Näin Hanna Ruususen kertoo taustastaan ja kuvailee tähänastista matkaansa Q Hair Partner -yrittäjänä.

”Tänä vuonna tuli täyteen 10 vuotta yrittäjänä hiusalalla. Minulle ei ollut nuoresta pitäen selkeää, että tulen olemaan kampaaja. Etsin omaa juttuani ja olen valmistunut muun muassa nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, tehnyt paljon töitä ihmisten parissa ja asiakaspalvelussa. Olen ollut aina yrittäjähenkinen ja äärettömän toimelias ja aikaansaava. Ensimmäiseen työpaikkaani 14-vuotiaana poljin pyörällä monien kilometrien matkan mansikkatilalle vaan kysyäkseni töitä, ja silloinkin toimeliaisuus tuotti tulosta ja sain töitä.

Kun löysin tieni hiusalalle, ymmärsin heti, että nyt olen löytänyt vihdoin sen oman juttuni ja palo alaa kohtaan syttyi vahvana. Olen saanut alallamme työskennellä uskomattomien ihmisten kanssa, olen saanut oppia heiltä ja päässyt tekemään liiketyön lisäksi todella monipuolisesti kaikkea esimerkiksi TV:stä, kuvaksiin, näytöksiin, tapahtumiin sekä hiusalan kilpailuihin niin suomessa kuin ulkomailla. Olen ollut tyyppinä aina luottavainen siihen, että elämä kantaa ja kaikella on aikansa, paikkansa ja tarkoituksensa. Pitää vain itse olla avoinna ja rohkea hyppäämään mukaan.

Tulin Q Hairiin töihin 5 vuotta sitten, kun Malminrinteen liike avattiin. Heti alusta asti tuli vahva olo, että olen löytänyt sellaiseen paikkaan missä jaetaan samat arvot, on avoin rehellinen ilmapiiri ja porukka missä saa olla täysin oma itsensä. Tuli olo, että olen tullut toiseen kotiini. Sain kuopukseni ja äitiyslomalta palattuani hyppäsin tiiminvetäjän rooliin liikkeessämme. Se oli samanlainen liekin sytyttävä tapahtuma urallani.

Olen ollut aina eteenpäin pyrkivää tyyppiä ja tiiminvetäjän tehtävä tuntui todella luontevalta. Näin myös läheltä miten paljon omistajat Sedin ja Sami tekevät töitä Q Hairin eteen, että me voimme olla alamme parhaita, kehittyä koko ajan ja tehdä töitä intohimosta alaan huippu tiimeissä missä jaetaan samat oikeudenmukaiset arvot.

Tiiminvetäjänä koin herkästi, että minulla oli vähän halu osallistua enemmän ja tehdä vielä paljon enemmän, kuin mitä vaadittiin. Oman tiimin vetämisen ja kehittämisen lisäksi oman liikkeen pyörittäminen tuntui koko ajan omalta ja kiinnostavammalta ajatukselta. Oli intoa ja halua oppia koko ajan lisää. Omaa liikettä tai brändiä minulla ei kuitenkaan ollut halua laittaa pystyyn täysin tyhjästä. Koin, että olin jo löytänyt paikkani ja brändin minkä takana voin ylpeänä seistä sekä ihmiset kenen kanssa haluan työskennellä. Olen saanut hyvän elämän ohjeen, että täytä elämäsi sellaisilla ihmisillä kenen kanssa sinun on hyvä olla, voit olla oma itsesi ja jotka kannustavat sinua eteenpäin. Näin ollen Q Hair Partner -yrittäjäksi ryhtyminen ja sitä kautta oman liikkeen omistaminen oli täydellinen yhtälö. Myös kotijoukoilla on ollut iso merkitys, se että minulla on aviomies, kuka kannustaa ja laittaa myös itsensä likoon minun unelmani vuoksi on ollut iso mahdollistava tekijä.

Matka liikkeen omistajaksi ja Q Hair Partner -yrittäjäksi on ollut todella mielenkiintoinen, opettavainen ja jo heti alussa prosessin edetessä tuntui, että sain oppia valtavasti uutta. Päätös ryhtyä Partner-yrittäjäksi ei syntynyt yhdessä yössä. Hioimme ja mietimme tätä pidempään ja tässäkin kannatti luottaa siihen, että kaikella on aikansa ja paikkansa. Q Hair Malminrinne oli alusta asti ollut minulle kuin toinen koti ja se, että saan nyt ylpeänä sanoa omistavani juuri tämän liikkeen, on minulle sydämen asia. Sopimusprosessi itsessään sujui luontevasti. Minulle oli äärettömän tärkeää, että mitä tahansa kysyttävää tuli se selvitettiin yhdessä ja koko prosessi sujui erittäin hyvässä hengessä ja yhteistyössä. Ei ollut hetkeäkään olo, että olen yksin isojen asioiden kanssa vaan apu ja tuki oli koko ajan läsnä. Siitä iso kiitos Sedinille ja Samille. Olen erittäin onnellinen ja etuoikeutettu kun saan tehdä töitä teidän kanssanne.

Ensimmäinen kuukausi on nyt takana ja fiilis on erittäin hyvä. Olen ensinnäkin ihan äärettömän kiitollinen meidän huikeasta tiimistämme! Koko tiimi on tukenut ja kannustanut minua tällä tiellä. Meidän tiimimme on myös ehtinyt kasvaa tämän kuukauden aikana, eli paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Hienointa on myös se, että oli kyse sitten mistä tahansa kysymyksestä, kaikessa olen voinut luottaa Q Hairin pääyrittäjien ja perustajien Sedinin ja Samin tukeen. Oli asia pieni tai suuri niin on upeaa, että ei ole asioiden kanssa yksin.”

Alla kuvia Q Hair Malminrinteen osasta tiimistä sekä salongista.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Q Hair Partner -yrittäjäksi on mahdollista hakea, jos suunnittelet uutta kampaamoliiketoimintaa sekä myös, jos sinulla on jo olemassa oleva kampaamoliiketoiminta, jota haluat kehittää parhaaksi yhdessä Q Hairin toimintamallin kanssa.

Partner-salonkimallista saat lisätietoja ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta tai: Sami Ateek | puh. 040 5600 619 | sami@qhair.fi

Kuvat: Pinni & Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 22 maaliskuun, 2013 Blogi

Lyhyet hiukset kautta aikojen

julkaistu 5 elokuun, 2021 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Meikki,Tiimi,Trendit

Grounded collection 2021

julkaistu 16 kesäkuun, 2022 Yleinen,Tiimi

Aika toteuttaa unelmia – opiskele parturi-kampaajaksi

julkaistu 6 helmikuun, 2024 Muuttujat,Uncategorized @fi,Blogi

Hiustyylin muodonmuutos, lämpimänruskeat kerrostetut hiukset vaalealla raidoituksella