Logo
julkaistu 4 joulukuun, 2018 varit,hiustrendit,Blogi

Qhair-final-ennen

Ennen

Aika monella meistä on puhki vaalennetut hiukset ja haluaisimme jotain luonnollista niiden tilalle. Tässä blogissa saat idean siitä, miten sen voi toteuttaa. Meillä Q Hairissa tehdään paljon näitä uudistuksia. Tämän muutoksen toteutti Iira Korttelin Q Hairista.

Mallin hiukset olivat puhki vaalennettu ja kellertävät. Tarkoituksena oli saada hänelle luonnollinen Balayage -värjäys.

Qhair-tekovaiheet

Tässä työssä mallin hiukset värjättiin ensin kauttaaltaan tummemmiksi, koska se on ainoa tapa saada todella kaunis balayage aikaiseksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut tummentaa hiukset osittain, mutta silloin lopputuloksesta ei olisi ollut mahdollista saada niin luonnollista ja kaunista mikä oli mallin toiveena.

Qhair-tekovaiheet 5

Tämän jälkeen hiukset pestiin ja kuivattiin, sillä Balayage on paras maalata kuiviin hiuksiin. Koska pohjalla oli jo vaalennettu hius, voitiin vaalennus tehdä miedolla hapetevahvuudella ja tietysti Olaplexin kanssa.

Qhair-tekovaiheet 4

Olaplex tietopaketti:

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

Qhair-tekovaiheet 6

Tässä pieni infopaketti vielä Balayge -tekniikasta:

Ranskalaisten hiusammattilaisten kehittämä värjäystyylin idea on maalata erilaisilla pensseleillä ja sudeilla raitoja hiuksiin. Balayage -tekniikka on vapaalla kädellä hiusten värjäämistä jättäen tyven usein värjäämättä. Värin vaihdoskohta saadaan näin hyvin pehmeäksi ja luonnollisen näköiseksi.

Qhair-tekovaiheet 7Qhair-tekovaiheet 12

Qhair-tekovaiheet 16Qhair-tekovaiheet 18

Pesupaikalla Balayage -raidat vielä sävytettiin ja lopuksi leikattiin hiuksiin upea malli. Näin saatiin mallille luonnolliset ihan kuin auringon vaalentamat hiukset. Isolla puikkokihartimella Iira viimeisteli hiukset surffikiharoiksi. Näin talvellakin voi olla kuvitella olevansa rantababy.

Qhair-tekovaiheet 17

Tässä blogissa käytettyjä muotoilu- ja hoitotuotteita voit hankkia verkkokaupastamme. Saat 9.12.2018 saakka 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista, myös jo alennetuista tuotteista 🤩 käyttämällä alennuskoodia PVHQJOULU18 kaupassa.

Pesu:

O’Right

BAMBOO MOISTURIZING SHAMPOO

BAMBOO MOISTURZING CONDITIONER

Föönauksen alle:

label.m

THERAPY REJUVENATING PROTEIN CREAM

DIAMOND DUST LEAVE IN CONDITIONER

VOLUME MOUSSE

Viimeistely:

label.m

HAIRSPRAY

TEXTURISING VOLUME SPRAY

Kotihoitotuotteet:

OLAPLEX NO.3

Hiukset: Iira Malmberg
Meikki: Piritta Hirvanen
Video/Kuvat: Sedin Klapuh
Tuotteet: label.m, Olaplex, KC Professional, O’Right

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 22 marraskuun, 2015 leikkaukset,leikkaukset,leikkaukset,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,Kampaukset

Lontoon koulutus Toni & Guy

julkaistu 29 maaliskuun, 2013 Blogi,Blogi,Blogi,Blogi

Urbaani liukuvärjäys

julkaistu 25 marraskuun, 2019 Muuttujat

Kilpailun voittajien muutospäivä Malminrinteellä

julkaistu 11 lokakuun, 2019 varit,varit,hiustrendit,Trendit,varit,hiustrendit

HIUSTRENDIT SYKSY / TALVI 2019 – 2020 OSA 3