Logo

Elämässä tulee usein ihania tilaisuuksia juhlistaa omia ja toisten saavutuksia, syntymäpäiviä tai ihan vain viikonloppua, ja me haluamme auttaa sinua ottamaan kaiken ilon irti elämäsi juhlahetkistä. Toisaalta myös upea kampaus on hyvä syy juhlaan, joten se toimii molemmin päin!

Juhlakampaukset

Lahjakkaat stylistimme loihtivat sinulle upean kampauksen sinun toiveesi mukaan sekä juhlan luonnetta myötäillen.

Juhlakampaukseen kuluu aikaa 1,5-2 tuntia ja siihen ei sisälly pesua, saavuthan siis kampausaikaasi puhtailla hiuksilla. Mikäli haluat pesun, kerrothan siitä ajanvarauksen yhteydessä. Pesuun kuluu noin puoli tuntia aikaa ja tällöin kampaushintaan lisätään pesulisä 15€.

Fashion Fix -kampaukset

Fashion Fix on Toni & Guy -salonkien luoma palvelukonsepti. Se tarjoaa valittavaksesi 10 erilaista catwalkien inspiroimaa lookkia. Fashion Fix -kampaukset sopivat juhliin ja jopa häihin tai piristämään arkea.

Q Hair on ainoa salonki Suomessa, joka tarjoaa Fashion Fix -palvelua. Tiimimme on kouluttanut Toni & Guy -akatemian erittäin arvostettu International Art Director Indira Schauwecker.

Fashion Fix kampauksen hinta on 48€ ja aikaa siihen kuluu tunti.

Huomioithan ennen varausta, että Fashion Fix -lookit ovat toteuttavissa vain hartiamittaisille tai sitä pidemmille hiuksille. Fashion Fix -palveluun ei sisälly hiusten pesu, saavuthan puhtailla hiuksilla salonkiin. Lookit on standardoitu ja niitä ei voida muokata toiveiden mukaisesti. Halutessasi oman näköisen lookin valitse palveluksi juhlakampaus.