fbpx
Logo

Hääpalvelut

Tarjoamme kampauksia ja meikkauksia kaikkiin tarpeisiinne aina kevyestä iltameikistä ja juhlakampauksista upeisiin tarkkaan suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Hääkampaus ja -meikki on varmasti kysytyin tarkkaan ennakkoon suunnitelluista palveluistamme.  Suuren tiimimme turvin pystymme tarjoamaan kampaus- ja meikkauspalveluita myös suurille porukoille. Näin esimerkiksi koko hääseurue pääsee laitettavaksi saman katon alle, eikä aikaa kulu turhaan odotteluun.

Hääkampaus ja -meikkaus

Hääkampauksiin ja -meikkauksiin sisältyy aina suunnitteluaika, jolloin tehdään koekampaus ja/tai -meikkaus. Koetyön yhteydessä suunnittelemme yhdessä kanssasi mielekkäimmän kampauksen ja meikin sinulle; kokeilemme erilaisia tyylejä ja värejä sekä erityyppisiä hiuskoristeita. Näin voimme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman kampauksen ja meikin suurta päivääsi varten. Koetyössä ei siis tehdä kampausta tai meikkausta loppuun valmiiksi, vaan kokeillaan erilaisia tyylejä viimeistelemättä työtä loppuun saakka.

Alamme ottamaan kesän ja syksyn häävarauksia samalle vuodelle helmikuun alusta alkaen.

Grooming

Sulhanen, haluatko näyttää juhlapäivänäsi entistä komeammalta? Q Hairissa sinulle on tarjolla grooming-palvelu, joka sisältää hiustenpesun, siistimisen ja muotoilun sekä hienovaraisen ehostuksen. Varsinainen hiustenleikkaus kannattaa tehdä noin viikkoa ennen, niin hiukset ehtivät löytämään luonnollisen paikkansa. Ehostuksella tarkoitetaan lähinnä parhaiden piirteiden korostamista, ihon tasoitusta, tummien silmänalusten häivytystä, toiveitasi kuunnellen niin, että näytät luonnollisen komealta. Näin olet tasapainossa esimerkiksi kauniisti meikatun morsiamen vierellä hääkuvassa.

Grooming 65€/tunti.

Sulhasen ehostus 15 min 30€.

Häätiedustelut

Pyydämme lähettämään tiedustelut hääpalveluistamme alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä pian saatuamme tiedustelusi. Vastaamme myös mielellämme aina puhelimitse mahdollisiin kysymyksiisi, mutta häävarauksia emme kuitenkaan voi ottaa vastaan puhelimitse. Alamme ottamaan kesän ja syksyn häävarauksia samalle vuodelle helmikuun alusta alkaen.

  HÄÄTIEDUSTELUT

  *Täytäthän kaikki vaaditut kentät. Huomioithan, että alamme ottamaan kesän ja syksyn häävarauksia samalle vuodelle helmikuun alusta alkaen.

  KylläEi

  KylläEi

  KylläEi

  KylläEi

  KylläEi

  KylläEi