fbpx
Logo
julkaistu 25 huhtikuun, 2018 Blogi,Hiustenhoito

HEMMOTTELUA & HYVÄÄ OLOA ÄIDILLE, MUMMILLE TAI ANOPILLE ÄITIENPÄIVÄLAHJAKSI 13.5!

Formosa on päänahan hoitoon ja ongelmiin sekä hiusten tehohoitoon suunniteltu todella tehokas ja hemmotteleva hoitokokonaisuus. Q Hairista voit ostaa tai tilata kätevästi netin kautta lahjakortin tähän hulppeaan hoitoon.

Formosa sana tarkoittaa portugaliksi kaunista. Hiuspohja on tärkeä osa hyvinvointia ja kauneutta. Hiuspohja ikääntyy huomattavasti nopeammin kuin kasvojen iho. Jos sitä ei hoida kunnolla se vaikuttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen. Terveessä hiuspohjassa kasvavat hyvinvoivat hiukset.

Päänahkaan jää muun muassa hiustuotteiden kertymiä, kuollutta solukkoa ja ympäristön saasteita. Ne eivät lähde pois tavallisella shampoopesulla, siksi hiuspohja tarvitsee erityishoitoa ja puhdistusta. Taiwanissa kehitetyssä Formosa –hoidossa puhdistetaan ja hoidetaan kokonaisvaltaisesti hiuspohjaa ja hiuksia. Näin saadaan tehokas ja pidempi kestoinen lopputulos. Perinteisellä kiinalaisella akupunktiohieronnalla vaivutaan nirvanaan, sillä se auttaa verenkiertoon ja rentoutumiseen.

Voit kuunnella hoidon ajan musiikkia ja silmilläsi ovat hieronnassa valoa estävät laput.

Taiwanilaisella hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaisella hoidolla, saadaan päänahka ja hiukset kunnolla puhtaiksi.

Kaikki käytettävät O’right tuotteet ovat ekologisia ja turvallisia.

Jokainen yksityiskohta on mietitty siten, että asiakas saa ainutlaatuisen kokemuksen.

Täydellinen hoito nykykiireiden keskellä!

qhair-2

Tässä pääkohdat hoidossa:

Konsultaatio

Konsultaatiossa harjataan hiukset erityisellä bambuharjalla, jossa on pienet nystyrät, näin saadaan jo osa ylimääräisistä karstoista pois päänahasta.

Valitaan tarvittavat tuotteet, joita käytetään hoidon aikana. Ne määräytyvät hiusten ja hiuspohjan puhdistustarpeen ja mahdollisten hiuspohjan ongelmien mukaan.

qhair-1

Kuorinta

Hiuspohjaan kertyy ajan saatossa monenlaista likaa, joka pinttyy hiustuppiin ja tukkii sen.Tukkeutuneet tupet estävät normaalin hiusten kasvun. Usein hiukset tarttuvat toisiinsa ja aloittavat kasvun samasta tupesta tai pahimmassa tapauksessa hiukset irtoavat kokonaan. Kuorinta auttaa puhdistamaan kaiken ylimääräisen lian ja antaa hiuksille terveen kasvualustan.

qhair-3

Formosa -hieronta

Akupainanta- ja hierontatekniikka perustuu tuhansien vuosien kokemukseen perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Keho, mieli ja sielu nähdään yhtenä kokonaisuutena – tämä johtaa kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja sisäiseen rauhaan ja tyyneyteen. Stimuloiva hiuspohjanhieronta keskittyy 12 akupainanta pisteeseen. Näiden pisteiden hieronta edistää verenkiertoa ja vähentää stressiä, migreeniä ja jännitteitä. Hieronta tehdään aina shampoolla, joka valitaan hiusten ja hiuspohjan mukaan.

Kosteutus

Kuorinnan ja hieronnan jälkeen hiuspohja tarvitsee kosteutta sekä hiuspohjaa rauhoittavia ainesosia.. Hiuspohjaan hierotaan kevyesti seerumi, jonka annetaan vaikuttaa kuuman pyyhkeen alla.

Tehomaski

Kun hiukset ja hiuspohja ovat puhtaat on aika hemmotella hiuksia. Se tapahtuu bambutehohoidolla. Se on tehokkaampi kuin tavallinen hoitoaine ja sen vaikutusta tehostetaan lämmöllä.Maski korjaa hiusten vaurioita ja kosteuttaa niitä.

Caffeine hius tonic

Hiuspohjan hyvinvointi viimeistellään supertuotteella. Caffeine Hairtonic on erityisesti hiustenkasvua ja hiuspohjaa stabilisoiva ihmeneste. Se auttaa hiustenkasvuun ja rauhoittaa hiuspohjaa sekä vahvistaa hiusjuuria.

Viimeistely

Lopuksi hiukset viimeistellään käyttämällä niihin sopivaa O’right hiusöljyä ja Green tea suihketta. Ne antavat upean kiillon ja suojan hiuksille föönin lämmöltä. Tämän hoidon jälkeen olet valmis, vaikka työpäivään tai sitten nauttimaan vaan elämästä!

qhair-4

Formosa –hoitoja voi varata jokaiseen Q Hair salonkiin joko nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Lahjakortteja voi tilata 30 päivän korottomalla maksuajalla tästä tai halutessasi maksaa lahjakortin heti verkossa niin tilaus onnistuu tästä. Lahjakortit ovat myynnissä Q Hair salongeissa.

Formosa hemmoitteluhoito lyhyille tai puolipitkille hiuksille 79€ / pitkille hiuksille 89€

Hoito kestää n.1,5h

Tervetuloa nauttimaan!

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 10 helmikuun, 2022 Meikki,Meikkitrendit,Tiimi

Meikki viimeistelee juhlalookin

julkaistu 7 tammikuun, 2021 varit,hiustrendit,leikkaukset,Miesten hiustrendit

Mallihaku – Casting call

julkaistu 22 toukokuun, 2015 hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito,varit

Olaplex kuvakooste

julkaistu 26 helmikuun, 2021 Trendit,varit,hiustrendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 1