Logo
julkaistu maaliskuu 6, 2015 varit,Blogi,Pidennykset,Hiustenhoito

MIKÄÄN EI OLE ENNALLAAN HIUSTEN VAALENTAMISESSA, VÄRJÄÄMISESSÄ TAI RAKENNEKÄSITTELYSSÄ

Olaplex käsittelyt takaavat että hiukset eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon tehtäessä sinulle unelmiesi hiuksia. Hurja väite, vai kuinka? Emme aluksi uskoneet tähän itsekkään. Ryhdyimme heti etsimään kaikkea saatavissa olevaa tietoa tästä ihmeaineesta ja törmäsimme toistuvasti mm. seuraaviin väittämiin Hollywoodin tunnetuimpien ja seuratuimpien julkkiskampaajien suusta:

 • “Olaplex multiplies and perfects the bonds of the hair…”

 • “Stylists, tell your clients that gone are the days of worrying about hair breakage!”

 • “Olaplex is a game-changer…”

 • “This product is unbelievable!”

 • “Add Olaplex to your bleaching mixture, and never break hair again!”

 • “Treat with Olaplex before a Brazilian Blowout, and achieve even better results!”

 • “You can now take your clients blonder without any risk of damage…”

Halusimme heti saada tämän ihmeaineeksi väitetyn tuotteen käsiimme ja päästä testaamaan sitä itse. Ja kyllä, kokeiltuamme sitä lukuisiin suomalaisiin hiuksiin seisomme kaikkien siitä esitettyjen väitteiden takana 100%.

Olaplexin avulla voimme nyt tarjota sinulle palveluja jotka eivät olleet ennen mahdollisia. Voimme vaalentaa hiuksiasi enemmän kuin koskaan pelkäämättä niiden vaurioittamista, voimme värjätä hiuksesi ja säilyttää värin kiillon ja intensiivisyyden sekä hiuksen terveyden paremmin kuin koskaan aikaisemmin, voimme parantaa Brasilialaisen keratiinihoidon vaikutusta ja voimme jopa hoitaa jo aikaisemmin vaurioituneet hiuksesi, kiitos amerikkalaiset tästä innovaatiosta!

Tämän Olaplex nimisen molekyylin ovat kehittäneet kaksi amerikkalaista huippukemistiä Dr. Erick Presley ja Dr. Craig Hawker. He eivät olleet aikaisemmin työskennelleet kosmetiikan parissa, joten he osasivat ajatella täysin tuoreella tavalla haastetta ja kehittivät tämän molekyylin joka korjaa hiuksissa vaurioituneet rikkisillat hiuksen kuitukerroksessa sekä vahvistaa näitä sidoksia.

Kun hiusta käsitellään väreillä, hapetteilla tai suoristusaineilla rikkisillat hiuksen kuitukerroksessa vaurioituvat. Tämä aiheuttaa proteiinien pakenemista hiuksista ja hius muuttuu huonokuntoiseksi, kuivaksi ja elottomaksi. Olaplex estää tämän tapahtumasta, lyhyesti sanottuna se korjaa vaurioituneet rikkisillat takaisin yhteen sekä vahvistaa niitä. Tämän seurauksena hius on taas terve ja vahva. Taakse jäänyttä elämää on huonokuntoiset hiukset käsittelyjen jälkeen.

Hiusten kuntoa ei huononna ainoastaan vaalennus- ja rakennekäsittelyt sekä värjäykset vaan hiukset vaurioituvat myös lämpökäsittelyssä kuten föönamisessa, suoristusraudan välissä ja harjattaessa. Näitä vaurioita ei näe sillä hetkellä kun ne tapahtuvat, mutta useimmat meistä ovat turhankin usein saaneet kokea mitä hiusten rasitus pitkällä aikavälillä aiheuttaa niille. Olaplex on vastaus hiusten kuntoon saamiseksi sekä hyvässä kunnossa pitämiseksi ja toisin kuin monet tehohoidot jotka tuntuvat auttavan vain hetkellisesti Olaplexin korjaava teho säilyy hiuksissa pitkään. Kun hiuksen kuitukerroksen rikkisillat on korjattu ne eivät katoa vaikka Olaplexin käytön lopettaisi. Toki hiuksiin kohdistuva rasitus vaurioittaa hiuksia taas uudelleen vaikka niihin olisi joskus tehty Olaplex käsittely.

Hius ennen Olaplex käsittelyä

Hius ennen Olaplex käsittelyä

Olaplex-after

Hius Olaplex käsittelyn jälkeen

Q HAIR TARJOAA ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA OLAPLEX PALVELUT

Olemme innoissamme saadessamme tuoda tämän hiustenkäsittelyt totaalisesti mullistavan palvelun ensimmäisenä Suomessa asiakkaillemme. Toimintaideologiamme mukaisesti pyrimme aina etsimään, testaamaan ja tuomaan tietoisuuteenne hiustenhoidon uusimmat trendit ja innovaatiot nopeasti. Valitettavasti useat hienot alamme innovaatiot rantautuvat suomalaisten kuluttujian tietoisuuteen ja käyttöön vasta kuukausien tai jopa vuosien jälkeen siitä kun ne on esitelty amerikkalaisille- ja/tai brittiasiakkaille.

Olaplex on ollut viime kesästä lähtien Hollywoodin julkkiskampaajien käytössä ja se on lanseerattu Yhdysvaltojen markkinoille laajemmin marraskuussa 2014. Kaikki tuotteen käyttäjät ovat mykistyneitä tästä ihmetuotteesta ja erittäin kattavan nettietsinnän jälkeen emme kyenneet löytämään lainkaan negatiivisia kokemuksia Olaplexistä.

Olaplex on hyväksytty myyntiin kaikilla mantereilla ja se on todettu turvalliseksi tuotteeksi.

MITEN SE TOIMII?

Olaplex käsittely on kolmivaiheinen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa vaalennus- / väriaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier ainesosa. Tämä ehkäisee käsittelyssä normaalisti tapahtuvaa hiuksen kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista, sekä  Olaplex molekyylit aloittavat jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector aineella joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa. Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector-aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta vahvasti suosittelemme sen käyttöä etenkin mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai vaimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta.

Olaplex salonkihoidot mahdollistaa jo valmiiksi huonossa kunnossa olevien hiusten tehokorjauksen. Suosittelemmekin tätä hoitoa ennen varsinaista kampaamokäyntiä mikäli hiuksesi ovat kovin huonossa kunnossa ja toivot väri- tai rakennekäsittelyä.

3-bottle-triangle-w-app

OLAPLEX-PALVELUT NYT SAATAVISSA Q HAIRISTA

Saat jo nyt kaikki Olaplex hoidot Q Hairista. Katso palveluhinnat nettisivuiltamme.

Koostamme lähipäivinä uuden postauksen jossa näytämme kuvilla ja videoilla uskomattomia muutoksia joita olemme Olaplexin avulla pystyneet tekemään.

Varatessasi palveluaikaasi huomioitahan että isot värimuutokset vaativat pidemmän palveluajan. Mikäli olet epävarma nettivarauksen tarjoaman ajan riittävyydestä soitathan meille tai laitat sähköpostia. Voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon jolloin voit keskustella stylistimme kanssa toiveistasi ja saat muutoksesta tarkan hinnan.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu joulukuu 29, 2014 Blogi,Hiustenhoito

Tehohoito hiuksillesi

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu kesäkuu 1, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu huhtikuu 28, 2018 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki

Vapun herkullisimmat kampaukset!!!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 21, 2013 Blogi

Lainekampaus

 • 0
 • 9
 • Share