Logo
julkaistu 26 heinäkuun, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Muutama vuosi sitten hiusala koki mullistuksen. OLAPLEX saapui ja antoi kampaajalle luovan vapauden toteuttaa asiakkaan villeimmätkin toiveet hiustyylimuutoksen suhteen. Tämä innovaatio suojaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.  OLAPLEXin patentoitu aineosa korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikkansa avulla ja estää hiuksen rikkisiltojen katkeamisen kemiallisen käsittelyn yhteydessä. OLAPLEX- salonkihoito voidaan tehdä myös erillisenä palveluna, joka onkin väsyneille ja käsitellyille hiuksille se täydellinen hemmotteluhoito. Tuote toimii kaiken kuntoisissa ja laatuisissa hiuksissa eikä eri tuotesarjat aiheuta rajoituksia. Ei siis ihme, että OLAPLEX saavutti välittömästi suuren suosion.

1

Kauan saimme odottaa, mutta nyt ne ovat täällä! OLAPLEX- kotihoitotuotesarja täydentyy shampoolla ja hoitoaineella. Nyt tämä komiosainen kotihoitosarja korjaa hiusvaurioita ja silottaa, sekä vahvistaa hiuksia myös kampaamokäyntien välissä. Hiuksesi saavat terveen ja hyvinvoivan ilmeen entistä pidemmäksi ajaksi. OLAPLEX kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun tutun aineosan salonkihoidoista, joita et löydä mistään toisesta hiuskosmetiikkatuotteesta.

2

Olaplex No.3 Hair Perfector onkin vanha tuttu kotituote.

Tämä on ehdoton ylläpitoon ja joka jatkaa hiuksen vahvistamista ja korjaamista kotona. Tuote valmistelee hiusta myös seuraavaa käsittelyä varten. Hoitotuotetta käytetään kerran viikossa tai tarvittaessa useammin. Tuote levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, kammataan läpi ja annetaan vaikuttaa 10-20min. Hiukset pestään nyt jatkossa OLAPLEX shampoolla, jolloin kotihoidostasi tuleekin tulevaisuudessa entistä tehokkaampi.

no4

Uutena tulokkaana saamme Olaplex No. 4 Bond Maintenance™ Shampoon.

Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksesi uskomattoman kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä. Käytä shampoota aina hiustenpesun yhteydessä, jotta salonkihoidon teho säilyy kampaamokäsittelyiden välissä.

no5

Kotihoidon viimeistelevä Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner

Hoitoaine korjaa hiusvaurioita tehden hiuksesta terveemmän näköiset. Se vahvistaa ja silottaa hiuksen kuitenkaan sitä latistamatta. Levitä OLAPLEX -hoitoaine pesun jälkeen hiuksiin ja anna vaikuttaa n. 3min. Parasta mitä voit hiuksillesi suoda ja terveemmän lookin päivääsi luoda!

Qhairin kampaajat saivat uutuustuotteet ennakkotestaukseen hyvissä ajoin. Kampaajilta ja asiakkailta saatu palaute on ollut todella positiivista. Tuotteet todella toimivat ja lunastavat lupauksensa antaen hiuksille ylellisen tunteen.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 19 helmikuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2015

 • 0
 • 1
 • Share

julkaistu 9 huhtikuun, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Liukuvärjäys

 • 0
 • 2
 • Share

julkaistu 2 tammikuun, 2016 Blogi,Hiustenhoito

Hiuksesi vaativat hoitoa aivan kuten ihosikin

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu 20 elokuun, 2019 Blogi,Pidennykset

Hiustenpidennykset ja tuuhennukset

 • 0
 • 0
 • Share