fbpx
Logo
julkaistu 19 maaliskuun, 2024 Uncategorized @fi,Tiimi,Blogi,leikkaukset,varit

”Joulukuussa 1984 Inarijärveen syöksyi neuvostoliittolainen ohjus, ja kansainvälinen selkkaus oli valmis. Draamakomedia kertoo yksinhuoltaja Niinasta, joka saa uuden alun elämälleen paikallisen sanomalehden toimittajana – ja eteensä mahdollisen jymyjutun kylässä, jossa ei koskaan tapahdu mitään. Niina uppoaa syvälle kansainväliseen ohjuskriisiin. Lappi ja pieni kirkonkylä menevät sekaisin, ja ulkomaisia toimittajia lappaa paikalliseen hotelliin. Tutkimusten keskellä Niina tapaa hävittäjälentäjä Kain, ja samaan aikaan ex-mies Tapio on vapautumassa vankilasta. Niinan on löydettävä rajansa, jotta myös totuus ohjuksesta näkisi päivänvalon. Ohjus on elokuva rajoista ja rajattomuudesta, missä poliittinen satiiri kohtaa lämpimän huumorin.” (Lähde: Finnkino )

 

Hiustyylin muutos

Q Hairin Sedin Klapuh ja Kaisa Ritatörmä yhdessä Veera Saarikiven kanssa vastasi päänäyttelijä Oona Airolan roolihahmon Niinan lookista.

Vaikka itse elokuvassa eletään vuotta 1984 ja tyyli silloin on vahvaa 80-lukua, päähenkilön Niinan ilme haluttiin pitää pehmeämpänä ja helposti lähestyttävänä, joka istuu myös tähän aikakauteen.

Niinan omien hiusten luonnontaipuisuutta käytettiin hyväksi sekä samoin sävymaailmaa mikä hiuksessa oli lähtötilanteessa. Luonnolliseen lopputulokseen hiusta leikattiin sekä vaalennettiin pehmeästi tuoden raikkautta väriin. Tämän lisäksi Oonalle laitettiin BPHairin Premium Slavic -teippipidennykset, millä saatiin hiukseen pituutta reilusti ja näin myös rouheaa luonnollista kiharaa esille.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kuvassa: Veera Saarikivi, Sedin Klapuh, Oona Airola ja Kaisa Ritatörmä

Kysyimme Sediniltä miten roolihahmon tyyliä suunnitellaan ja toteutetaan?

”Prosessi alkaa ensin perehtymällä käsikirjoitukseen. Tämän jälkeen pidimme useita palavereja yhdessä ohjaajan Miian, näyttelijän Oonan ja Make up Designer Kairen kanssa. Palavereissa kävimme läpi hyvin syvällisesti millainen tyyppi Niina on, millainen tyyli hänellä olisi ja miten sen rakentaisimme. Iso osa mitä pohdimme, oli miten katsojat näkevät päähenkilön ja miten samaistuttava hän voisi olla.”

 

Kohokohtia:

Ohjaaja Mia Tervon kokopitkä elokuva Ohjus
Päänäyttelijä: Oona Airola
Hiukset: Sedin Klapuh, Kaisa Ritatörmä, Veera Saarikivi
Meikki: Kaire Hendrikson
Elokuvan ensi-ilta teattereissa 2.2.2024

Alla olevasta videosta pääset katsomaan mitä muutoksessa tehtiin.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 30 kesäkuun, 2017 Hiustenhoito

Q Hair verkkokaupasta toimitusmaksu 0€ koko heinäkuun

julkaistu 12 kesäkuun, 2023 Kampaukset,hiustrendit,Blogi,Tuotteet

Helppo Heatless Curls -look juhannukseksi Q Hairin tyyliin

julkaistu 14 huhtikuun, 2020 Meikki,Meikkitrendit,Trendit

Meikkitrendit Kevät / Kesä 2020

julkaistu 12 maaliskuun, 2019 hiustrendit,Blogi,Trendit

Kevät/Kesä 2019 Hiusasuste -trendit