Logo
julkaistu tammikuu 4, 2019 Blogi,Hiustenhoito

Kuiva pohjoinen ilmastomme, kuivat sisätilat, ylenpalttinen hygienia ja stressi ovat esimerkkejä asioista, jotka tekevät hiuspohjan ihosta helposti herkän ja ärtyneen. Varsinkin näin talvisin useiden meidän hiuspohja on todella kovilla. Silloin on tärkeää valita oikeat tuotteet juuri sinun päänahkasi ongelmiin. Hiustuotesarja O’right tarjoaa paljon erilaisia hiuspohjan hoitotuotteita. Tässä kaksi varmaa talven vastaiskua kaikille niille, jotka kärsivät kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä hiuspohjasta.

Tea tree shampoo puhdistaa hellästi kuivan, kutisevan ja hilseilevän hiuspohjan. Se myös vahvistaa hiuksia ja päänahkan ihoa. Shampoo rauhoittaa hiuspohjaa ja vähentää hilseilyä. Teepuu -öljy sisältää antibakteerisia ja antiseptisia ominaisuuksia. Pesun jälkeen hiukset ovat helposti kammattavat ja hiuspohja virkistynyt ja puhdas.

Pullon koko 400ml

Hinta: 29€

Osta tuote Q Shopista: 

https://shop.qhair.fi/qhair/tea-tree-shampoo-400ml.html

Tea tree hiuspohjan suihke auttaa palauttamaan hiuspohjan luonnollisen pehmeyden tekemättä hiuksia rasvaisiksi tai tahmeiksi. Se estää hiuspohjan hilseilyä, kutiamista ja kuivumista. Suihke toimii myös hiuspohjan psoriaarikseen ja atooppiseen ihoon. Suihkuta, joko pesun jälkeen tai pesujen välissä hiuspohjaan ja hiero varovasti sormenpäillä. Ei huuhdella pois. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön.

Tea Tree Purifying Scalp Spray 50ml

Pullon koko: 50ml

Hinta: 16€

Osta tuote Q Shopista:

https://shop.qhair.fi/qhair/tea-tree-purifying-scalp-spray-50ml.html

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu helmikuu 19, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2015

  • 1
  • Share

julkaistu toukokuu 29, 2017 hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Kihara valloittaa taas

  • 0
  • Share

julkaistu syyskuu 8, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Yrittäjän syksyinen muutos

  • 0
  • Share