Logo
julkaistu 24 marraskuun, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Q Hair Kortteli tiimi teki kuudelle apua tarvitsevalle naiselle ympäri Suomea tyylimuutokset. Haimme koko kesän ja syksyn ajan naisia, jotka kaipaisivat uutta ilmettä ja iloa talveksi. Toteutimme tällä kertaa kuuden upean naisen unelman. Esittelemme heidät vuoron perään. Ensimmäisenä kolmekymppisen Saaran.

enne-suvi

oz0b6082-editoz0b6338

Kotkalaisella kotiäidillä Saaralla on tyypillinen suomalainen hento tukka. Pienen pojan äiti kaipaa helppoa kampausta, jota voisi joskus vaikka kihartaa kun lähtee ulos. Saara ei halunnut, että hänelle leikataan aivan lyhyttä tukkaa, koska hän vieläkin haikailee entisen pidemmän tyylin perään. Hän myös lopetti hiusten värjäämisen kun lapsi syntyi, ilman sen ihmeempää syytä.

Stylisti Suvi ja Saara keskustelivat ja miettivät mitä Suvi hänelle loihtisi. Saaralla on paljon pyörteitä hiuksissa, ne ovat aika haastavia kun suunnitellaan mallia. Suvi ehdottaa kuparin väriä, sillä saataisiin upeat silmät ja kaunis iho paremmin esiin. Saara ilahtuu kuparista, se oli hänen salainen haaveensakin.  Hyvällä leikkauksella saataisiin hiuksiin myös paljon kaivattua volyymia.

Lopputulos on häikäisevä, Saaran upean siniset silmät ja kauniin kuulas iho pääsevät oikeuksiinsa lämpimässä kuparissa tukassa ja hiukset ovat paljon paksumman oloiset. Saara on iloinen, hän  naurahtaa, että missä tuulikone on kun kuvaukset alkavat. Uusi tyyli on tuonut hymyn ja itsetunnon takaisin upealle naiselle.

Hiukset: Suvi Heino – Q Hair- Kortteli – Kamppi

Meikki: Piritta Hirvanen

Kuvat: Sedin Klapuh

Vaate: Ril’s

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 8 huhtikuun, 2016 hiustrendit,Meikki,Hiustenhoito,Blogi

Aito granny-hius on aina trendikäs!

julkaistu 29 lokakuun, 2018 varit,Meikki,Blogi,leikkaukset,hiustrendit

Aina ajankohtainen polkkatukka

julkaistu 18 toukokuun, 2020 Muuttujat,leikkaukset,varit

Lyhyet hiusmallit upeille muuttujille

julkaistu 27 marraskuun, 2017 Kampaukset,Blogi,hiustrendit,varit

Harmaavarpusen pelastusoperaatio