Logo
julkaistu maaliskuu 19, 2020 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit

Miesten hiustrendit kevät / kesä 2020

Hiustrendit vaativat usein aikansa kypsyttelyä, ennen kuin ne nousevat valtavirtaan. Suosituimmat tyylit ovatkin usein ne, joita on jo näkynyt pitkään näytöslavoilla ja vaikuttajilla. Tärkeintä on kuitenkin miettiä, millainen hiustyyli sopii juuri omille hiuksille, kasvoille, persoonaan ja harrastuksiin. Jos liikkuu paljon ja sen takia täytyy käydä suihkussa usein, niin helppohoitoinen tyyli on varmasti kätevämpi kuin sellainen, jota joutuu paljon muotoilemaan. Oma tyyli ei mene koskaan pois muodista. Se on tyyli, jossa viihtyy ja on sinut sen kanssa.

Inspiraatiota voit hakea näistä Malminrinteen Q Hairin Stevenin toteuttamista ja ideoimista kevään ja kesän 2020 miesten trendilookeista.

1. CURTAINS 

Usko tai älä, mutta 90-luvulta tuttu hiustyyli hiipii salavihkaa taas meille. Sinun ei tarvitse olla poikabändissä tai alle kaksikymppinen, jotta voit leikkauttaa tai kasvattaa tämän lookin itsellesi. Verhomaiset jakaukset ovat palanneet trendeihin mutta 2020-luvulla tyyli on kevyempi kuin edeltäjänsä. Tähän Steven teki keskijakauksen, sillä se tuli mallille luonnostaan. Hiukset saavat jäädä taipuisiksi, ja jos sinulla on luonnonkiharat, anna niiden olla luonnollisesti kiharalla. Jos haluat tämän lookin itsellesi, kannattaa ottaa kuva mukaan salonkiin, sillä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä tyyli sopii parhaiten hiuksiin, joissa on hiukan pituutta. Ideaali pituus on sellainen, että hiuksiin tulee liikettä.

Oikein tuotteiden käyttö on tärkeää, jotta voit muotoilla hiukset kotona samalla tavalla kuin salongissa. Kotiin kannattaa hankkia nämä tuotteet, jotta hiuksesi olisivat myös kuosissa, kun laitat ne itse. Ideaali on saada mahdollisimman luonnollinen lopputulos hiuksiin. Tässä Stevenin suosittelemat tuotteet kotikäyttöön:

label.m Hairspray 300ml 25€

Tämä hiuskiinne kuivuu nopeasti ja sillä saadaan aikaan joustavaa pitoa. Harjautuu ja peseytyy helposti pois.

label.m Texturizing Volume Spray 200ml 27€

Kuivasuihke tuo voimakkaan rakenteen ja tuuheuden, luoden hiuksiin hallittavuutta.

Q-hair

2. FRENCH CROP 

Useat hiustyylit ovat sellaisia, että ne tulevat yllättäen ja myös lähtevät aika nopeasti. Näitä trendejä näkee usein vain muodin edelläkävijöillä, eivätkä ne koskaan saavuta kaiken kansan hyväksyntää. Jos etsit kuitenkin ajatonta mutta särmikästä tyyliä, niin tämä French crop eli suomalaisittain lyhyeksi leikattu otsatukka ajaa asian. Tätä historiallisen klassista tyyliä on näkynyt katukuvassa vuosisatojen ajan mutta se ei ole koskaan menettänyt uskottavuuttaan, sillä huippustylistit päivittävät sitä ahkeraan erilaisilla fade- ja undercut-leikkauksilla. Ranskalainen leikkaus on hyvä vaihtoehto mihin vuoden aikaan tahansa, sillä se on vaivaton ja näyttää hyvältä useimmissa päänmuodoissa ja hiuslaaduissa. Se on myös hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka on siirtymävaiheessa hiustenkasvatuksessa.

Kosteisiin hiuksiin laitettiin ensin kiharoita korostava tuote.  Sen jälkeen helppo muotoilurutiini on kuivata hiukset diffuusorin avulla tai antaa kuivaa luonnollisesti. Sen jälkeen pieni määrä vahaa, jotta viimeistelyssä näkyy wetlook-tyyli. Vaivatonta ja helppoa!

label.m Curl Define Cream 150ml 30€

Hiuksiin jätettävä hoitovaahto erottelee kiharoita, hoitaa ja pehmentää. Joustava ja luonnollinen lopputulos.

label.m Curl Define Soufflé 120ml 27€

Ylellinen voidevaha, jolla luodaan pehmeä, luonnollinen wetlook.

Q-hair

3. MESSY 

Lyhyet hiustyylit ovat hallinneet meillä jo pitkään. Kiittäminen keskipitkien hiusten tulemisesta taas muotiin on muutamien miesjulkkisten kuten Harry Stylesin, Kit Haringtonin sekä Dev Patelin. Huoleton, helppo pidempi hiusmalli on ollut suosittu Lontoossa jo pitkään. Tämä lookki onkin hyvin monipuolinen, sillä sitä on helppo työstää taaksepäin tuoden kasvot esiin tai antaa hiusten olla vapaana. Tärkeää tässä hiustyylissä on löytää oikeat hoitavat hoitotuotteet sekä tietysti löytää taitava parturi, joka hallitsee parhaat ja uusimmat tekniikat ja tyylit. Tässä mallissa päälliosa on lyhyempi.

Tässä helpot kotihoito-ohjeet: pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin suihkaistaan suolasuihketta. Annetaan hiusten kuivua rauhassa ja lopuksi hiuksiin puristellaan sopivasti vahaa. Sitten vain menoksi!

label.m Sea Salt Spray 200ml 26€

Tuote, jolla saa pehmeitä laineita kuin rantapäivän jälkeen. Mattamainen spray, joka antaa myös rakennetta.

label.m Dry Volumising Paste 75g 26€

Kevyesti mattamainen tuote, joka kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Lisää tuuheutta ja erottelukykyä.

Q-hair

4. FADE 

Vaikka trendeissä näkyykin nyt selvästi pidempiä hiuksia, niin lyhyet miesten hiukset ovat aina suosittuja. Niitä on helppo hallita ja ne näyttävät siisteiltä. Häivytettyjä miesten hiustyylejä on näkynyt jo kauan aikaa ja tämä lookki onkin pinnalla vielä hetken, mutta sen tähtisumu on selvästi heikkenemässä. Häivytyksiä on paljon erilaisia. Tässä Stevenin leikkaamassa mallissa on koneella tehty jakaus. Se on skarpin näköinen ja helpottaa kotona stailaamista. Tämä tyyli kestää vähän pidempääkin leikkausväliä.

 

Föönauksen alle on hyvä laittaa geeliä. Myös hiuspohja on hyvä pitää kunnossa, kun häivytyksissä se on hyvin esillä.

label.m Gel 150ml 26€

Klassisella geelillä saat pitkäkestoista pitoa ja kiiltävän lopputuloksen.

label.men Scalp Purifying Shampoo 250ml 25€

Virkistää ja puhdistaa hiuspohjaa sekä vahvistaa ja auttaa parantamaan hiusten paksuutta.

Q-hair

5. GRAAFINEN YKSITYISKOHTA 

Myös miehille voidaan keksiä jotain visuaalisesti uniikkia hiuksiin. Tällä tavalla saat perus hiusmallistakin mielenkiintoisen ja voit ilmaista itseäsi.

Tällaisen designin voi tehdä eri kohtiin tukkaa. Tärkeää on, että se on tarkoin suunniteltu ja toteutettu, tähän vaikuttaa muun muassa hiusmalli. Muuten vain luovuus on rajana. Tässä Steven halusi korostaa mallin maskuliinista kasvojenmuotoa ja tuomaan kontrastia. Hän toteutti sen leikkaamalla toisen puolen otsatukasta lyhyemmäksi.

Mallin karhea hius vaatii omanlaisensa kotihoitotuotteet. Karheutta taltuttavaa tuotetta tuomaan pehmeyttä ja sileyttä.

label.m Smoothing Cream 150ml 25€

Antaa pitkäkestoista sileyttä, pehmeyttä ja kiiltävyyttä kaikille hiuslaaduille. Sisältää avokado- ja oliiviuutetta, niistä hiukset saavat tarvitsemaansa kosteutta.

label.men Deconstructor 50ml 26€

Napakka, monipuolinen mutta luonnollisen näköinen viimeistely saadaan aikaan tällä tuotteella.

 

Q-hair

Hiukset: Steven / Q Hair Malminrinne

Meikki: Nerissa / Q Hair Runeberginkatu

Kuvat: Sedin Klapuh

Assistentti: Taavet Suurmots

Tuotteet: label.m

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu toukokuu 22, 2018 varit,leikkaukset,Blogi

Muutos väsyneestä kotiäidistä räväkäksi rokkimimmiksi!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 19, 2016 Blogi,Hiustenhoito

Uusi ylellinen Diamond Dust tuotelinja

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu heinäkuu 26, 2018 Blogi,Hiustenhoito

Olaplex shampoo No.4 ja hoitoaine No.5 ovat saapuneet Q Hairiin

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu heinäkuu 13, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Tanssija sai muutoksessa hempeän pastellinväriset hiukset

 • 0
 • 0
 • Share