Logo
julkaistu toukokuu 18, 2020 varit,leikkaukset,Muuttujat

Lyhyet hiusmallit upeille muuttujille

Haluatko tyylikkäät lyhyet hiukset? Tässä kaksi tyrmäävää muutosta, joista voit saada ideoita uuteen kevättyyliisi. Väri ja malli luovat harmonisen naisellisen tyylin kummallekin muuttujalle. Nämä muutokset toteuttivat Q Hair Albertinkadun Laura & Emilia. Tässä vielä Riinan ja Minnan tukkatarinat.

 

Q-hair

Sipoolainen Riina on viihtynyt lyhyessä tukassa jo yli 20 vuotta, mutta päätyi hiukan kasvattamaan hiuksiaan omia häitään varten. Häihin Riina toivoi hiuksiin sen verran pituutta, että sen saisi juuri ja juuri edes jonkinlaiselle kampaukselle. Kuukausi häiden jälkeen tukka alkoi kuitenkin tuntua kuin karvalakilta ja onnekseen Riina huomasi muuttujahakumme Facebookissa.

Q-hair

Riinalta löytyy kokeilunhalua ja erilaisia värejäkin on ehditty testaamaan. Nyt kuitenkin tukka on ollut jo pidempään vaalea. Riinan työ kouluttajana ravintolakeittiölaitteiden parissa ei ole asettanut hänelle ulkonäköpaineita tai -vaatimuksia, eikä hänellä ole juurikaan esimerkiksi aamurutiineja hiusten suhteen. Riina kertoo, ettei seuraa hiusmuotia lainkaan, eikä juurikaan käytä hiustenmuotoilulaitteita. Kampaajalla hän käy noin 6-8 viikon välein. Riinan tyyli on sporttisen kasuaali ja vaikka joskus jalkaan eksyy korkkaritkin, niin hän luottaa enimmäkseen farkkuihin ja tennareihin.

Q-hair
Q-hair

Style Director Laura haluaa tuoda Riinan hiuksiin viileää helmiästä pastellisävyä kellertävän vaalean tilalle. Riinan hiuksissa ei ole varsinaisesti muotoa jäljellä kasvattamisen jäljiltä ja Laura haluaa tehdä hiusmallista raikkaan ja kevyen. Hiuksista leikataan sivuilta ja niskasta lyhyet, mutta pääliosaan jää pituutta, muotoiltavuutta ja pehmeyttä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

O’rightin Goji Berry Volumizing Shampoo 400ml, vahvistaa hiusten juuria ja rakennetta.

Lyhyiden hiusten muotoiluun Ultra Free Mud 50ml

Q-hair

Kiharatukkainen Minna huoltaa tukkaansa säännöllisesti ja käy kampaajalla n. kuuden viikon välein. Lisäksi Minna käyttää hiuksissaan vain ammattituotteita. Minnan nyt puolipitkät hiukset kihartuvat luonnostaan ja hän onkin löytänyt omat suosikkinsa O’rightin tuotteista boostaamaan kiharoitaan.

Q-hair

Minnalla on joskus aikaisemminkin ollut hyvin lyhyet hiukset, ja ajatus lyhyeksi leikkaamisesta on ollut mielessä jo hetken. Minna muistelee, että lyhyttä tukkaa oli helpompi laittaa päivittäisiin menoihin, joten hän olettaa jaksavansa panostaa siihen nyt enemmän. Lyhyt tukka on myös helpompi liikunnan ystävän harrastuksissa.

Minnan työ konservatiivisessa ympäristössä pankissa asettaa omat vaatimuksensa sekä hiuksille, että vaatteille. Jakkupukua ei tarvitse pukea päivittäin, mutta farkut jäävät vapaa-ajalle. Minnan perhe odottaa muutosta innoissaan ja Minna kertoo kuusivuotiaan tyttärensä haaveilevan myös lyhyestä tukasta.

Q-hair
Q-hair

Albertinkadun Emilialla on jo suunnitelma Minnan hiusten varalle; leikkauksella haetaan pehmeää ja naisellista pixie-tukkaa. Minnan hiukset ovat hieman ohuenpuoleiset, jolloin lyhyellä tukalla saadaan luotua volyymia. Värin suhteen Emilia haluaa tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa hyvin vaaleaa, jossa on kuitenkin syvyyttä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu tammikuu 4, 2019 Blogi,Hiustenhoito

Näin pääset eroon hilseestä ja hiuspohjan kutinasta

 • 1
 • 0
 • Share

julkaistu syyskuu 29, 2014 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Väriä syksyyn

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu kesäkuu 30, 2020 Blogi,Hiustenhoito,Tuotteet

Protein Spray label.m kuukauden tuote!

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu kesäkuu 1, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

 • 0
 • 0
 • Share