Logo
julkaistu 18 toukokuun, 2020 varit,leikkaukset,Muuttujat

Lyhyet hiusmallit upeille muuttujille

Haluatko tyylikkäät lyhyet hiukset? Tässä kaksi tyrmäävää muutosta, joista voit saada ideoita uuteen kevättyyliisi. Väri ja malli luovat harmonisen naisellisen tyylin kummallekin muuttujalle. Nämä muutokset toteuttivat Q Hair Albertinkadun Laura & Emilia. Tässä vielä Riinan ja Minnan tukkatarinat.

 

Q-hair

Sipoolainen Riina on viihtynyt lyhyessä tukassa jo yli 20 vuotta, mutta päätyi hiukan kasvattamaan hiuksiaan omia häitään varten. Häihin Riina toivoi hiuksiin sen verran pituutta, että sen saisi juuri ja juuri edes jonkinlaiselle kampaukselle. Kuukausi häiden jälkeen tukka alkoi kuitenkin tuntua kuin karvalakilta ja onnekseen Riina huomasi muuttujahakumme Facebookissa.

Q-hair

Riinalta löytyy kokeilunhalua ja erilaisia värejäkin on ehditty testaamaan. Nyt kuitenkin tukka on ollut jo pidempään vaalea. Riinan työ kouluttajana ravintolakeittiölaitteiden parissa ei ole asettanut hänelle ulkonäköpaineita tai -vaatimuksia, eikä hänellä ole juurikaan esimerkiksi aamurutiineja hiusten suhteen. Riina kertoo, ettei seuraa hiusmuotia lainkaan, eikä juurikaan käytä hiustenmuotoilulaitteita. Kampaajalla hän käy noin 6-8 viikon välein. Riinan tyyli on sporttisen kasuaali ja vaikka joskus jalkaan eksyy korkkaritkin, niin hän luottaa enimmäkseen farkkuihin ja tennareihin.

Q-hair
Q-hair

Style Director Laura haluaa tuoda Riinan hiuksiin viileää helmiästä pastellisävyä kellertävän vaalean tilalle. Riinan hiuksissa ei ole varsinaisesti muotoa jäljellä kasvattamisen jäljiltä ja Laura haluaa tehdä hiusmallista raikkaan ja kevyen. Hiuksista leikataan sivuilta ja niskasta lyhyet, mutta pääliosaan jää pituutta, muotoiltavuutta ja pehmeyttä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair

O’rightin Goji Berry Volumizing Shampoo 400ml, vahvistaa hiusten juuria ja rakennetta.

Lyhyiden hiusten muotoiluun Ultra Free Mud 50ml

Q-hair

Kiharatukkainen Minna huoltaa tukkaansa säännöllisesti ja käy kampaajalla n. kuuden viikon välein. Lisäksi Minna käyttää hiuksissaan vain ammattituotteita. Minnan nyt puolipitkät hiukset kihartuvat luonnostaan ja hän onkin löytänyt omat suosikkinsa O’rightin tuotteista boostaamaan kiharoitaan.

Q-hair

Minnalla on joskus aikaisemminkin ollut hyvin lyhyet hiukset, ja ajatus lyhyeksi leikkaamisesta on ollut mielessä jo hetken. Minna muistelee, että lyhyttä tukkaa oli helpompi laittaa päivittäisiin menoihin, joten hän olettaa jaksavansa panostaa siihen nyt enemmän. Lyhyt tukka on myös helpompi liikunnan ystävän harrastuksissa.

Minnan työ konservatiivisessa ympäristössä pankissa asettaa omat vaatimuksensa sekä hiuksille, että vaatteille. Jakkupukua ei tarvitse pukea päivittäin, mutta farkut jäävät vapaa-ajalle. Minnan perhe odottaa muutosta innoissaan ja Minna kertoo kuusivuotiaan tyttärensä haaveilevan myös lyhyestä tukasta.

Q-hair
Q-hair

Albertinkadun Emilialla on jo suunnitelma Minnan hiusten varalle; leikkauksella haetaan pehmeää ja naisellista pixie-tukkaa. Minnan hiukset ovat hieman ohuenpuoleiset, jolloin lyhyellä tukalla saadaan luotua volyymia. Värin suhteen Emilia haluaa tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa hyvin vaaleaa, jossa on kuitenkin syvyyttä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 8 joulukuun, 2015 leikkaukset,Blogi,Hiustenhoito,varit

Uusi vuosi – uusi lookki

julkaistu 29 toukokuun, 2017 hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit

Kihara valloittaa taas

julkaistu 9 kesäkuun, 2021 leikkaukset,Muuttujat,Tiimi,varit

Metallin jäämät hiuksissa – näin pääset eroon niistä

julkaistu 22 kesäkuun, 2021 leikkaukset,varit,hiustrendit,Blogi,Trendit

Seitsemän kukkaa tyynyn alla