Logo
julkaistu 1 kesäkuun, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Indira Schauwecker, Lontoon hallitseva vuoden kampaaja kävi kouluttamassa Q Hairissa. Koulutuksen tarkoituksena oli saada ideoita Lontoon muotiviikkojen kampauksista ja soveltaa niitä sitten kesän kampauksiin. Lettejä, kieputuksia, kiharoita ja poninhäntiä. Näitä kaikkia erikseen ja yhdessä. Indira on taitelija, joka tekee hiuksista teoksen. Hän on perfektionisti mutta hän myös soveltaa kampauksia, jokaisen asiakkaan persoonan mukaan. Se on se juttu, ei voi tehdä kaikille juuri sellaista mikä ohjekirjassa sanotaan, vaan ollaan luovia ja kunnioitetaan jokaisen kasvojen muotoja ja personallisuutta.

Indira 2 Indira 3

Esimerkiksi oikeaoppinen poninhännän tekeminen on suuritöinen, sen täytyy pysyä täydellisenä koko päivän ja illan. Pohjatyö on tärkeä kuten aina kun tehdään kampauksia. Poninhäntä on erittäin suosittu maailman catwalkeilla. Se on sitä aina ollut ja tulee olemaan.

Indira 4 Indira 5

Indira on myös lettikuningatar, hän saa mitä innovatiivisimpiä ideoita

kaikkialta maailmassa, kankaista, luonnosta tai vaikka käsitöistä.

Indira 20 Indira 21 Indira 22

Q Hairissa on myös Fashion Fix –kampauspalvelu, joka on Indiran luoma. Siinä Lontoon trendit on tehty valmiiksi kampauksiksi, niitä on kymmenen erilaista mallia. Näitä myös sovelletaan jokaiselle sopivaksi. Niissä on paljon juuri Indiran kehittämiä lettejä. Täältä voit katsoa kuvia Fashion Fix –kampauksista ja varata sitten aika kesän juhliin:

Indira 12

Indira 7 Indira 8 Indira 16

Meillä oli malleina, ihan tavallisia naisia, jotka olivat laittaneet meille hakemuksen. Jos sinä haluat kokea tällaisen ainutlaatuisen hetken, voit hakea meille malliksi tätä kautta:

Linkki mallihakemukseen

Indira 1 Indira 10 Indira 5 Indira 9

Tällä videolla Indira kertoo itsestään ja siitä, miten paljon hän on tehnyt töitä päästäkseen tähän asemaan mikä hänellä on yhtenä maailman seuratuimmista kampaajista. Hän myös kertoo meille mikä on hänen suosikki lookkinsa juuri tällä hetkellä.

Kuvat / Video: Sedin Klapuh

Asistent: Heidi Viitamaa

Meikki: Piritta Hirvanen

Tuotteet: label.m

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 24 syyskuun, 2020 Hiustenhoito,Tuotteet

Heat Protection Mist label.m kuukauden tuote!

julkaistu 21 elokuun, 2017 hiustrendit,Yleinen,Kampaukset,Kampaukset,Trendit,varit,leikkaukset,varit,hiustrendit,leikkaukset

Hiustrendit syksy / talvi 2017 – 2018

julkaistu 17 lokakuun, 2018 Blogi,Muuttujat,Blogi

Siskosten Eveliinan & Julian upeat tyylimuutokset