Logo
julkaistu 11 elokuun, 2021 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat,Tiimi
Q-hair

Boheemiksi ja hippityyliseksi itseään kuvaileva Mari ei ollut käynyt koko korona-aikana kampaajalla. Edelllisestä kerrasta on kulunut aikaa siis ainakin noin vuoden verran. Mari pyörittää työkseen cocktailbaareja, ja ravintola-alalla oma tyyli saa näkyä. Ravintolan omaa paitaa täytyy yleensä käyttää, mutta muuten on vapaus näyttää miltä haluaa.

Mari näki muuttujapäivän mainoksen facebookissa, ja ajatteli että miksipä ei hakisi mukaan, piristystä synkkään aikaan. Hän tykkää lukea eri kausien trendeistä, mutta luottaa ennen kaikkea omaan tyyliinsä. Mari kertoo tykkäävänsä laittautua ja trendeistä voi poimia suosikit, mutta silti olla uskollinen omalle jutulleen.

Marin tukkahistoriaan kuuluu irokeesi, siilitukka sekä lähestulkoon kaikki sateenkaaren värit, joten toiveena hänellä on että muutoksen lopputulos olisi tällä kertaa hieman klassisempi look. Runeberginkadun Junior Stylist Nerissa pääsee tekemään Marille uutta tukkaa. Pituutta lähtee maltillisesti, ja leikkauksen jujuna on kerroksellisuus, joka tuo rakennetta hiukseen. Nerissan suunnittelema leikkaus on yhdistelmä trendikästä wolf cutia ja shaggy-mallia.

Nerissa piti Marin värin ruskeana, mutta toi siihen eloisuutta ja vivahteita raidoilla. Väri on helppo pitää yllä, sillä se on lähellä Marin omaa väriä. Suklaanvärisellä Color Maskilla voi esimerkiksi palauttaa värin syvyyttä sen haalistuessa.

Nerissa neuvoo myös Marille, että hän voi pesun jälkeen puristella hiuksiin kiharavoidetta, jolloin hiuksen luonnollinen taipuisuus tulee kauniisti esille. Hiukset voi myös föönata suoraksi, jolloin kerrostuksellisuus näkyy kauniina rakenteena. Muotoiluraudalla laineita tehdessä on hyvä muistaa lämpösuoja, ja hiuksiin lisää rakennetta saa esimerkiksi Texturizing Volume Spraysta.

Mari kertoo käyvänsä kampaajalla normaalisti n. 3 kk välein, ja pitää kampaamokäyntejä ehdottomasti hemmotteluhoitoina ennemmin kuin pakkopullana. Nerissan tekemästä lopputuloksesta hän pitää todella paljon.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Nerissa Q Hair Runeberginkatu

Meikki Inka Q Hair Albertinkatu

Kuvat Sedin ja Liina 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 2 helmikuun, 2018 Blogi,Miesten hiustrendit,Trendit

Miesten hiusmallit erilaisiin kasvojen muotoihin

julkaistu 18 toukokuun, 2020 varit,leikkaukset,Muuttujat

Lyhyet hiusmallit upeille muuttujille

julkaistu 21 maaliskuun, 2013 Blogi

Lainekampaus

julkaistu 24 marraskuun, 2016 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Saaran uusi tyyli on huikea!