Logo
julkaistu 11 elokuun, 2021 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat,Tiimi
Q-hair

Boheemiksi ja hippityyliseksi itseään kuvaileva Mari ei ollut käynyt koko korona-aikana kampaajalla. Edelllisestä kerrasta on kulunut aikaa siis ainakin noin vuoden verran. Mari pyörittää työkseen cocktailbaareja, ja ravintola-alalla oma tyyli saa näkyä. Ravintolan omaa paitaa täytyy yleensä käyttää, mutta muuten on vapaus näyttää miltä haluaa.

Mari näki muuttujapäivän mainoksen facebookissa, ja ajatteli että miksipä ei hakisi mukaan, piristystä synkkään aikaan. Hän tykkää lukea eri kausien trendeistä, mutta luottaa ennen kaikkea omaan tyyliinsä. Mari kertoo tykkäävänsä laittautua ja trendeistä voi poimia suosikit, mutta silti olla uskollinen omalle jutulleen.

Marin tukkahistoriaan kuuluu irokeesi, siilitukka sekä lähestulkoon kaikki sateenkaaren värit, joten toiveena hänellä on että muutoksen lopputulos olisi tällä kertaa hieman klassisempi look. Runeberginkadun Junior Stylist Nerissa pääsee tekemään Marille uutta tukkaa. Pituutta lähtee maltillisesti, ja leikkauksen jujuna on kerroksellisuus, joka tuo rakennetta hiukseen. Nerissan suunnittelema leikkaus on yhdistelmä trendikästä wolf cutia ja shaggy-mallia.

Nerissa piti Marin värin ruskeana, mutta toi siihen eloisuutta ja vivahteita raidoilla. Väri on helppo pitää yllä, sillä se on lähellä Marin omaa väriä. Suklaanvärisellä Color Maskilla voi esimerkiksi palauttaa värin syvyyttä sen haalistuessa.

Nerissa neuvoo myös Marille, että hän voi pesun jälkeen puristella hiuksiin kiharavoidetta, jolloin hiuksen luonnollinen taipuisuus tulee kauniisti esille. Hiukset voi myös föönata suoraksi, jolloin kerrostuksellisuus näkyy kauniina rakenteena. Muotoiluraudalla laineita tehdessä on hyvä muistaa lämpösuoja, ja hiuksiin lisää rakennetta saa esimerkiksi Texturizing Volume Spraysta.

Mari kertoo käyvänsä kampaajalla normaalisti n. 3 kk välein, ja pitää kampaamokäyntejä ehdottomasti hemmotteluhoitoina ennemmin kuin pakkopullana. Nerissan tekemästä lopputuloksesta hän pitää todella paljon.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset Nerissa Q Hair Runeberginkatu

Meikki Inka Q Hair Albertinkatu

Kuvat Sedin ja Liina 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 3 syyskuun, 2019 varit,hiustrendit,leikkaukset,Trendit

HIUSTRENDIT SYKSY / TALVI 2019 – 2020 OSA 2

julkaistu 26 elokuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Hiustenhoito,Kampaukset

Hiustrendit syksy / talvi 2015-2016

julkaistu 22 syyskuun, 2015 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Pitkästä tukasta polkkaan

julkaistu 22 toukokuun, 2015 varit,hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito

Olaplex kuvakooste