Logo
julkaistu 18 maaliskuun, 2022 Meikki,Muuttujat,varit,leikkaukset

Elämänsä ensimmäistä kertaa kampaajalle saapuva Wilma ilmoittautui muuttujapäivään avoimin mielin. Toiveissa olikin ”yllätysleikkaus” niin, että kampaaja pääsi toteuttamaan omaa visiotaan. Aikaisemmin Wilman hiusväreissä on nähty niin punaista kuin ruskeaakin, ja tyyleissä puolestaan on näkynyt permanenttia, otsatukkaa ja mullet-leikkausta. Hiusten leikkaukset ja värjäykset Wilmalle on tehty aina aikaisemmin kotona.

Q-hair
Q-hair

Wilma ei ole revitellyt varsinaisesti hiustyyleillä, vaan on pysynyt maanläheisissä tyyleissä, ja tätä tyyliä hän tykkää tuoda esiin myös pukeutumisessaan. Fiiliksen mukaan pukeutuminen, sekä mukava olo asukokonaisuudessa on tärkeää Wilmalle, ja hän kuvaileekin pitävänsä mm. kerrospukeutumisesta ja villapaidoista. Puhtaanvalkoista ei näe usein Wilman asuissa, enemmänkin murrettuja ja maanläheisiä sävyjä.

Wilma opiskelee kasvatus- ja ohjausalaa, missä tyyli on vapaa ja esimerkiksi hiustyylille ei ole rajoitteita. Kun Runeberginkadun Stylist Ott alkoi suunnittelemaan muodonmuutosta, tiedettiin että Wilma viihtyy lyhyemmässä hiusmallissa. Lähdettiin hakemaan leikkausta, joka toisi muotoa hiuksiin. Värimaailma pidettiin neutraalina, niin että Wilman on helppo ylläpitää sävyä, sekä niin että tyvikasvu ei erotu radikaalisti.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Ott toteutti Wilmalle kerrostetun polkan kauniilla kuparisävyllä. Sävyä voi helposti ylläpitää esimerkiksi Four Reasonsin Copper-maskilla. Kerrostus polkkapituudessa antaa mahdollisuuksia muotoilla hiusta eri tyyleihin, ja porrastuksen vuoksi hiusmalli liikkuu myös kauniisti. Meikissä Ott käytti ihon ja hiusten sävyyn sopivia lämpimiä sävyjä.

Hiusmalli ja sävy sopivat todella hyvin Wilman maanläheiseen tyyliin. Hän on aina pitänyt siitä, että hiusten pituus on ollut lyhyempi, ja onkin todella tyytyväinen lopputulokseen.

Q-hair
Q-hair

Hiukset ja meikki Ott / Q Hair Runeberginkatu

Teksti Eveliina

Kuvat Sedin ja Liina

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 29 maaliskuun, 2014 varit,Blogi,hiustrendit,Blogi,varit,hiustrendit,hiustrendit,Blogi,Blogi

Pastellihiukset

julkaistu 29 toukokuun, 2017 Miesten hiustrendit

Kihara valloittaa taas

julkaistu 7 huhtikuun, 2013

Balayage!

julkaistu 15 joulukuun, 2017 leikkaukset,Muuttujat

Tanjalta lähti raskas taakka muutoksen mukana