fbpx
Logo
julkaistu 20 elokuun, 2019 Blogi,Kampaukset,Meikki

Äitienpäivä on pian täällä ja Q tiimiläiset hemmottelivat omia äitejään ja laittoivat näiden hiukset kauniiksi äitienpäiväkekkereitä varten. Kahvihetken kruunasi visualistimme Annan leipoma hurmaava nakukakku, jonka ohjeen löydät postauksen lopusta.

Oman äidin, mummin tai muun elämäsi tärkeän ihmisen hemmottelua varten Q Hairin lahjakortti on ihana lahjaidea! Voit tilata lahjakortin tästä.

qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-1qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-2qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-3qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-4qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-5qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-6qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-20qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-18
qhair-kampaamo-helsinki-kampaus-9

Annan raikas sitruunainen nakukakku

 Gluteeniton Devil’s Cake kakkupohja:

1dl tummaa makeuttamatonta kaakaojauhetta

2dl tummaa muscovadosokeria

2,5 dl vettä

125g pehmeää voita

1,75 dl sokeria

3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta

½ tl ruokasoodaa

½ tl leivinjauhetta

½ tl vanilja-aromia/uutetta

2 kananmunaa

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa ⌀ 20cm kakkuvuoka tai irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele.

Sekoita gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe sekä ruokasooda kulhossa ja laita sivuun.

Kiehauta vesi ja sekoita muscovadosokerin sekä kaakaojauheen kanssa ja laita sivuun.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.

Lisää vaniljauute ja yksi kananmuna sekä heti perään osa jauhoista koko ajan vatkaten. Lisää toinen kananmuna ja loput jauhoista vähitellen, kevyesti samalla vatkaten. Sekoita kaakaoseos taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa noin 50-60 min. Tarkista kypsyys puutikulla. Anna pohjan jäähtyä hyvin ennen leikkaamista ja kakun täyttämistä.

Sitruunamousse:

200g mascarponea

2,5 dl kermaa

½-1 dl sokeria

1-2 tl vaniljasokeria

2-4 rkl lemon curdia

½ dl sitruunamehua

4 liivatelehteä

Valmista täyte mielellään jo tarjoilua edeltävä päivänä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5-10 min. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen. Vaahdota kerma ja lisää mascarpone, sokerit ja lemon curd vaahdon joukkoon. Voit sekoittaa koko ajan sähkövatkaimella. Lisää lopuksi liivateseos ohuena nauhana sekaan.

Leikkaa seuraavaksi jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan esim. leipäveitsellä. Täytä kakun kaikki kerrokset sitruunamoussella. Täyte saa pursuta reunoilta. Kakun kannattaa antaa hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele kakku tarjoilupäivänä erilaisilla marjoilla.

Kiitos

Annukka & Marileena

Jenny & Tuire

Sedin & Mirsada

Maria & Ea

Marileenan meikki Annukka Immonen

Tuiren ja Mirsadan meikit Jannica Stelander

Paperikukat LanArt Paper Flowers

Pöydän stailaus Anna Päivinen

Kuvat Liina Caselius

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 7 lokakuun, 2014 Blogi,Kampaukset,hiustrendit

Kuvaukset – Behind The Shadows

julkaistu 4 toukokuun, 2016 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Meikki

Häät 2016

julkaistu 4 elokuun, 2023 hiustrendit,Blogi,Yleinen,Hiustenhoito

Back to School – Lasten ja koko perheen hiukset kuntoon kesälomien jälkeen

julkaistu 14 toukokuun, 2021 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Kuparinen polkkatukka tuo hehkua Hetan kasvoille