Logo
julkaistu lokakuu 2, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Meikki,Muuttujat

Petri-Qhair 7

Espoolaisella Jutalla on ollut rankkaa viime vuosina, sillä hän on kuntoutumassa vakavasta sairauskohtauksesta. Olosuhteiden pakosta hänellä ei ole ollut varaa panostaa ulkoisiin puoliin itsessään ollenkaan. Elämä kulkee verkkareissa ja tukka ponnarilla.

Petri-Qhair 4

Petri-Qhair 10

Hänellä on ollut lyhyet hiukset viimeiset kaksikymmentä vuotta, joskus otsatukalla tai jollain erikoisemmalla värillä. Jutta onkin rohkea muuttuja, hän ei kavahda mitään väriä taikka leikkausta hiuksissaan. Jutan motto hiusasioissa onkin ”hiukset kyllä kasvavat takaisin, jos sikseen on”.

Petri-Qhair 11 Petri-Qhair 12 Petri-Qhair 14

Jutasta olisikin mahtavaa saada uusi piristävä lookki kuntoutuksen lomaan, sillä saisi lisäpotkua kaikkeen ja hetkeksi pois arkikuvioista.

Hän kaipaili myös vinkkejä meikin tekoon. Tyypillisesti sitä jämähtää siihen samaan meikkiin vuosikausiksi, jos ei jopa vuosi kymmeniksi. Onneksi tytär tulee aina välillä antamaan meikkivinkkejä Jutalle.

Petri-Qhair 17 Petri-Qhair 18 Petri-Qhair 21

Korttelin Q Hairin Petrillä oli heti visio mitä Jutalle tehdään. Hänen hiuksensa olivat niin kirjavat, että ensin olisi hyvä vaalentaa hiukset. Näin saadaan aikaiseksi tasainen hyvä pohja hiuksiin, ennen kuin ne sävytetään. Sävytyksessä Petri käytti useita eri sävyjä, jotta Jutan hiuksiin saatiin eloa ja iloa, tarkoituksena luoda vaalea kuparinen monivivahteinen väri.

Petri-Qhair 22 Petri-Qhair 26

Leikkauksessa Petri luotti lyhyeen tyyliin, niska lyhyeksi ja päältä jätettiin pidemmäksi. Näin Jutta sai naisellisen ja helppohoitoisen tyylin. Hiukset myös näyttävät nyt paksuilta ja hyvinvoivilta.

Petri-Qhair 27 Petri-Qhair

Kuka tuo nainen on? – huudahtaa Jutta, nähtyään itsensä valmiina ensimmäistä kertaa. Mieletön leikkaus ja väri vaihtelee upeasti eri valoissa. Meikki on aivan jotain mitä itse en olisi ikinä osannut tehdä mutta joka toimii fantastisesti. Nyt kyllä menen istumaan jonnekin tämän jälkeen, että kaikki näkevät kuinka upea olen. Koirakaan ei meinannut tunnistaa minua, kun oli pojan kanssa bussia vastassa…katseli minua koko illan ihmetellen, kuka tuo oikein on. En unohda tätä kokemusta ikinä, sain olla kuningatar yhden päivän.

Petri-Qhair 31 Petri-Qhair 32

Hiukset

Petri Ikola Junior Stylist / Q Hair – Kamppi Kortteli

Meikki
Piritta Hirvanen / Kamppi Kortteli

Mekko
Marimekko

Kuvat ja Video

Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu elokuu 15, 2018 varit,hiustrendit,Blogi,Miesten hiustrendit,Trendit

Väriloistoa syksyyn – Miesten vuoro irrotella

  • 0
  • Share

julkaistu helmikuu 4, 2019 varit,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2019

  • 0
  • Share

julkaistu lokakuu 17, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Siskosten Eveliinan & Julian upeat tyylimuutokset

  • 0
  • Share

julkaistu kesäkuu 1, 2018 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Lontoon vuoden kampaaja Indira Schauwecker kävi kouluttamassa Q Hairissa

  • 0
  • Share