Logo
julkaistu joulukuu 18, 2016 varit,leikkaukset,Blogi

sepi

Jessica on aika tyypillinen työssä käyvä äiti. Hän vain harjaa hiuksensa suihkun jälkeen ja laittaa ne sitten poninhännälle. Hän työskentelee päiväkodissa ja ulkona seistään pipo päässä, jolloin hiukset joutuvat koviin olosuhteisiin. Jessican hiukset ovat liian kellertävät ja kotona värjätyt, niiden piti olla helmiäisen vaaleat. Jessicaa harmittaa, kun kukaan ei aikaisemmin ollut sanonut mitään hänen hiustensa väristä.

oz0b6097oz0b6137

Qharin Sepidehin päätavoite oli saada Jessican hiukset kauniin vaaleiksi niin, että tyvi jää hiukan tummemmaksi. Hän ei halunnut leikata tukkaa lyhyeksi, vaan loihtia siihen naisellisen pitkän polkkatukan, jonka Jessica voi tarvittaessa pistää hiukset kiinni. Kuivat latvat vain pois ja kunnon malli hiuksiin.

oz0b6137

Valokuvamallin urasta Jessica ei haaveile, koska kameran edessä oleminen on hänestä haastavaa. Valokuvaaja Sedin on eri mieltä, Jessica on kaunis ja luonteva kameran edessä. Hiuksista tuli upeat, väri on niin kauniin luonnollinen, eikä Jessica enää värjää hiuksiaan itse keltaisiksi, hän lupaa. Tästä väristä pidetään nyt kiinni. Voi kun olisi päiväkodin ryhmäkuvaus tänään niin olisin enemmän kuin valmis siihen.

oz0b6537

muuttujat-5250-editmuuttujat-5221-edit

Hiukset: Sepideh Assadi – Q Hair Kortteli

Kuvaus: Sedin Klapuh

Meikki: Piritta Hirvanen

Vaate: Ril’s

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu toukokuu 16, 2018 Blogi,Kampaukset

Rennon romanttiset juhlakampaukset kesän juhliin

  • 0
  • Share

julkaistu marraskuu 22, 2015 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,Kampaukset

Lontoon koulutus Toni & Guy

  • 0
  • Share

julkaistu maaliskuu 6, 2015 varit,Blogi,Pidennykset,Hiustenhoito

OLAPLEX – EI ENÄÄ KOSKAAN VAURIOITUNEITA HIUKSIA

julkaistu huhtikuu 9, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Liukuvärjäys

  • 2
  • Share