fbpx
Logo
julkaistu 24 toukokuun, 2024 Uncategorized @fi,Tiimi,Hiustenhoito
Q-hair
Q-hair

Ensimmäisenä suomessa Q Hairilla haluamme esitellä palveluihimme lisätyn uuden kokonaisuuden – Japanilaisen suoristuksen. Japanilainen hiusten suoristus tarjoaa mahdollisuuden muuttaa hiuksesi pysyvästi sileiksi ja suoriksi. Palvelu perustuu tarkasti suunniteltavaan ja toteutettavaan käsittelyyn, missä muutamme hiusten rakennetta, luoden silkinpehmeät ja kiiltävät hiukset, jotka pysyvät suorina jopa useiden kuukausien ajan.

Verrattuna esimerkiksi keratiinisuoristukseen, japanilainen suoristus tarjoaa erilaisia etuja. Kun brasilialainen käsittely keskittyy pörröisyyden ja taipuisuuden vähentämiseen, japanilainen suoristus tarjoaa pysyvän ratkaisun suorien hiusten ystäville. Se myös säilyttää hiusten kiillon ja sileyden ilman jatkuvaa ylläpitoa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat hiusten suoristuksen olevan osa pitkäaikaista kampaustyyliänsä. Japanilaisen suoristuksen monipuolisuutta kuvastaa myös mahdollisuus muotoilla hiusta käsittelyn aikana. Lopputuloksen ei tarvitse olla todella suora, vaan asiakkaan toiveet voidaan ottaa melko tarkasti huomioon suoristuksen astetta toteutettaessa.

Q-hair
Q-hair

Stylistimme suorittavat aina ennen palvelun tekoa konsultaation, missä stylisti pääsee tutustumaan asiakkaan hiukseen ja toteamaan onko käsittely mahdollista toteuttaa. Käsittely toteutetaan juuri asiakkaan hiuksiin sopivilla ja niille oikean vahvuisilla aineilla, huolehtien siitä että hius ei kärsi käsittelystä. Esimerkiksi raidoitetulle hiukselle valitaan eri aine kuin käsittelemättömälle luonnontilassa olevalle virgin-hiukselle. Ennen palvelua toteutettava konsultaatio on ehdoton, sillä kovin käsiteltyyn hiukseen ei voida tehdä japanilaista suoristusta miedoimmallakaan aineella. Hoidon jälkeen hiustenhoitoon on kiinnitettävä erityistä huomiota, kuten sulfaatittomien shampoiden käyttöön.

Käsittelyn kesto vaihtelee hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, yleensä kestäen muutamasta tunnista neljään tuntiin. Haluamme varmistaa, että käsittely suoritetaan huolellisesti ja tehokkaasti, joten varaathan riittävästi aikaa kampaamokäyntiin.

Q-hair
Q-hair

Alla näet kuvissa tekovaiheet japanilaisen suoristuksen toteutuksesta. Palvelu sisältää useita eri vaiheita, joiden aikana stylistimme huolehtivat asiakkaan viihtyvyydestä ja mukavasta olosta.

Ylpeänä tarjoamme japanilaista hiusten suoristusta asiakkaillemme koulutettujen stylistiemme tekemänä. Kokeneet kampaajamme ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi hiustyylin luotettavasti ja tehokkaasti. Palvelun hinnat pääset tarkastelemaan hinnastostamme täältä. Varaa aikasi jo tänään ja astu matkalle kohti sileitä ja suoria hiuksia japanilaisen suoristuksen avulla!

Q-hair

Konsultaatio asiakkaan kanssa. Stylistimme Kaisa, Olga ja Sedin käyvät läpi mitä asiakkaan hiukselle lähdetään tekemään.

Q-hair
Q-hair

Suoristuspalvelu aloitetaan hiuksen pesulla ja sitten aloitetaan hiuksen käsittely hiukselle sopivilla aineilla.

Q-hair
Q-hair

Kun hiukseen on levitetty ensimmäinen vaikuttava aine, annetaan sen vaikuttaa. Hius suojataan suojahupulla ja levityksessä hyödynnettiin myös kasvosuojaa jotta otsahiukset saadaan asettumaan myös hyvin.

Q-hair
Q-hair

Hius pestään ensimmäisen vaikuttavan aineen jälkeen ja kuivataan. Tämän jälkeen tehdään suoristuskäsittely lämpöraudan avulla.

Q-hair

Työ on tarkkaa. Kuvassa stylistimme Kaisa tekee suoristusta pienissä ja selkeissä osiossa ohjeiden mukaisesti.

Q-hair

Lopputulos upea, asiakkaan toiveiden mukainen kiiltävä ja muotoon asettuva look.

Q Hairilla Japanilaista suoristusta tekevät stylistit:
Mikaela, Q Hair Malminrinne
Jenny, The Q Hair Lounge Runeberginkatu
Tiina, The Q Hair Lounge Runeberginkatu
Kaisa, Kampin kortteli
Olga, Kampin kortteli
Maria, Kampin kortteli
Lisa, Kampin kortteli
Sedin

Kuvat: Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 29 syyskuun, 2023 Blogi,Hiustenhoito,Tiimi,Tuotteet

Syksyn ja talven hiustenhoitovinkit: Oribe ja Less is More -tuotesarjoilta 

julkaistu 12 tammikuun, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Muuttujat

50 vuotta – aika muutokselle

julkaistu 19 helmikuun, 2015 leikkaukset,Blogi,Kampaukset,hiustrendit

Hiustrendit kevät / kesä 2015

julkaistu 9 kesäkuun, 2021 varit,leikkaukset,Muuttujat,Tiimi

Metallin jäämät hiuksissa – näin pääset eroon niistä