fbpx
Logo
julkaistu 6 helmikuun, 2024 Uncategorized @fi,Muuttujat,Blogi

Marjo oli innoissaan päästessään mukaan Q Hairin muuttujapäiville, hänestä oli ihanaa päästä hemmoteltavaksi ja hän lähtikin päivään luottavaisin mielin mukaan. Marjon hiuskokeiluja voisi kuvailla omatoimisiksi, joihin on menty Marjon sanojen mukaan ”Tee-se-itse-meiningillä.”

Marjon tyyli pukeutua on rento, mutta hieman rock-henkinen. Hän työskentelee myymäläpäällikkönä, joten työ vaikuttaa osittain hänen omaan vaatetyyliinsä. Työssään hän saa aika vapaasti päättää mitä pukee, mutta välillä työskennellessä olisi hyvä käyttää myös työpaitaa.

Q-hair
Q-hair

Vaikka Marjo onkin pääosin värjännyt hiuksiaan itse, hän ei koe kokeiluissa olevan mitään kaduttavaa. Hänen hiuksissaan on nähty yleisesti luonnollisia sävyjä. Osittain luonnostaan vaalea punapää, on ollut Marjon tunnusomainen tyyli.

Marjo suosii yleisesti pitkiä hiuksia, joiden pituudessa on kuitenkin nähty eroja vuosien aikana. Hän kertookin, että välillä hiusten kokonaan lyhyeksi leikkaaminen tekee hyvää. Otsatukka on kuulunut myös ajoittain hänen tyyliinsä.

Q-hair

Mikä oli Marjon hiusten lähtötilanne ja millaiseen lopputulokseen päädyttiin?

Hiusten lähtötilanne oli pitkät kotona värjätyt hiukset, jotka oli noin vuosi sitten värjätty kuparinvärisiksi, kertoo Q Hair Kampin korttelin Junior Stylist Lisa. Päivä lähti käyntiin katsomalla inspiraatiokuvia, josta löytyikin Marjoa ihastuttava kuva, jota päin lähdettiin menemään. Hiuksiin haluttiin tuoda valoisuutta tuomalla lämpimän ruskeanvärin sekaan vaaleaa raidoitusta. Inspiraatiokuvia hyödyntäen lähdettiin ensin tummentamaan hiusten tyveä, jonka jälkeen tehtiin samalla tyvivärillä raidoitusta low lights -tekniikalla. Näiden lisäksi sekaan tehtiin vielä vaaleaa raidoitusta, sekä sävytettiin hiusta kahdella eri sävytteellä.

Lowlighsteja voi tehdä joko vain muutamia tuomaan hiusväriin vivahde-eroja. Tai niitä voidaan tehdä enemmän tuomaan hiuksiin lisää syvyyttä. Marjon hiuksia leikattiin myös runsaasti kerroksittain, tuomaan keveyttä ja ilmavuutta hiuksiin. Leikkaus toikin hiusten kokonaisilmeeseen aivan erilaisen kuvan. Lopputulokseksi saatiinkin vaaleanruskeat runsaasti kerroksittain leikatut hiukset, joihin tuotiin myös vaaleaa raidoitusta tuomaan sävyeroja Marjon hiuksiin.

Q-hair
Q-hair

Mitä kotihoitotuotteita Lisa suosittelee?

Värin ylläpitämiseen on tärkeää käyttää värishampoita ja -hoitoaineita, joka toisen pesun yhteydessä tai tarvittaessa useammin. Jos hiusten vaaleimmissa kohdissa ilmenee keltaisuutta, on värimaskien tai hopeashampoon käyttö kannattavaa. Tähän hyvä suositus on Four Reasonin ruskeille hiuksille tarkoitetut värimaskit, joita löytyy eri sävyissä eri tarpeiden mukaan. Lisa kuitenkin korostaa, että näitä tuotteita tulisi käyttää maltillisesti ja sopivien väliaikojen puitteissa.

Kun hiuksia on värjätty, niiden kosteuttaminen on hyvä muistaa. Käyttämällä hoitavia, sekä kosteuttavia shampoita ja hiusnaamioita. Pitämällä taukoa välillä lämpöraudoista autat pitämään hiuksesi kosteutettuina, sekä hyvinvoivina.

Lisa antoi vahvan suosituksen papiljottien käyttöön hiusten stailauksessa, hän kertoo papiljottien tuovan hiuksiin juuri sopivasti kuohkeutta. Papiljotit ovat näppärä, vaikkakin hyvin perinteinen työkalu, ja niiden avulla voi luoda helposti erilaisia kampauksia ja kiharoita. Jos papiljotteja ei löydy kotoa, hiukset voi stailata helposti myös lämpöharjalla tai kihartimella. Näillä välineillä voi saavuttaa erilaisia muotoja hiuksiin ja luoda juuri sellaisia kampauksia, joita haluaa.

Q-hair
Q-hair

Muuttujapäivän fiilikset

Päivän alussa Marjo tunsi odottavan innokasta tunnetta, joka ei hävinnyt minnekään päivän mittaan päinvastoin. Marjo olikin todella tyytyväinen hiustensa lopputulokseen ja päivän päätteeksi hän asteli ulos täysin uuden tyylin kera. Marjo oli varma siitä, että hänen lähipiirinsä tulee pitämään uudesta tyylistä aivan, kuten Marjo itsekin.

 

Hiukset: Q Hair Kampin korttelin Junior Stylist Lisa

Meikki: Hanna

Kuvat: Liina ja Sedin

Q-hair

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 17 lokakuun, 2022 hiustrendit,Trendit,Blogi

Hiustrendit syksy / talvi 2022 – 2023 osa 2

julkaistu 12 helmikuun, 2018 Trendit,hiustrendit,varit,leikkaukset,Kampaukset,Blogi

Hiustrendit 2018 kevät / kesä

julkaistu 9 syyskuun, 2014 Blogi,leikkaukset,varit

Strawberry blonde

julkaistu 8 syyskuun, 2017 Kampaukset,Blogi,leikkaukset,hiustrendit,varit

Yrittäjän syksyinen muutos