Logo
julkaistu elokuu 26, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Hiustenhoito,Kampaukset

Olemme koonneet tähän tulevan syksyn ja talven 2015 – 2106 hiustrendejä kauden muotinäytöksistä. Hiustrendit 2015-2016 ovat jälleen hyvin monipuolisia joista jokaisen omimpaan tyyliin löytyy vinkkejä mihin suuntaan omaa hiustyyliään kannattaa viedä ollakseen ajan hermoilla.

MTMwNzgxNTc3MjY0MjczODg2MTMwNzgxNTc4MDY5NTUxNzQ3MTMwNzgxNTc4ODc0OTUyMTU4

1. KLASSINEN RANSKALAINEN BANAANINUTTURA MODERNILLA LOOKILLA

Kaikka rakastavat klassista ranskalaista banaaninutturaa! Nyt nuttura on in kun sen solmii totuttua löysemmäksi ja vähemmän viimeistellyksi. Chanelin Sam McKnight on vielä lisännyt nutturaan näyttävän logohiuskoristeen sekä leveän hiusnauhan. Banaaninutturoita nähtiin myös mm. Tom Fordin ja Hermesin näytöksissä.

MTMwNzgxNTc5NjgwMTkxNzYyMTMwNzgxNTgwNDg1NzE3OTg2

2. BOHEEMIT LAINEET

Kevään ja kesän kauneimmat hiustyylit olivat myös yksinkertaisimpia. Pitkät letitettynä auringossa kuivuneen näköiset hiukset ovat olleet niin suosittuja, että trendi jatkuu muuttumattomana ilman uusia twistejä. Tämmöisiä hiuksia nähtiin mm. Anna Suin, Vercasen, Roberto Cawallin ja Calvin Cleinin näytöksissä.

MTMwNzgxNTgxMjkwODI3NzQ2

3. NAHKA KORVAA BLING BLIGIN HIUSKORISTEISSA

Perinteisesti hiuskoristeet ovat olleet kiiltävää, bling blingiä, kultaa ja hopeaa. Tämä trendi ei varmastikaan heti katoa, mutta seuraava iso trendi hiuskoristeissa tulee olemaan nahka ja se varmasti tulee isosti esiin tulevalla syys- ja talvikaudella. Catwalkeilla tätä tyyliä ovat käyttäneet mm. Fendi, Tanya Taylor ja Derek Lam.

MTMwNzgxNTgyMzY0NTY5NTcw

4. MATALAT KIINNITYKSET

Syksyn 2015 suurimpia hiustrendejä tulee olemaan matalalle kiinnitetyt ponnarit, osiot ja letit joihin on yhdistetty erilaisia viimeistelytekniikoita. Michael Kors päätyi sotkuiseen viimeistelyyn kun taas Dior sliipattuun viimeistelyyn ja Carolina Herrera lisäsi metallia viimeistelyyn.

MTMwNzgxNTgzMTY5ODc1OTM4

5. SUORAT HIUKSET

Suorat hiukset ovat aina muodissa ja niissä nähdään erilaisia viimeistelyjä. Erin Fetherston käyttää matalalle sidottua ponnaria kun taas Nicole Miller pitää lookin mahdollisimman simppelinä ja yksinkertaisena. Suorat hiukset ovat usein sivu- tai keskijakauksella ja sekaan jätetään olkapäille vapaasti putoavia osioita kuten tekivät Rochas ja Monique Lhuillier.

MTMwNzgxNTgzOTc1MTMxNzc5

6. SIVUJAKAUKSET

Sekä sivu- että keskijakauksia on nähty useamman kauden ajan cat walkeilla. Suunta tässä tyylissä vaikuttaa olevan syvempien sivujakausten suuntaan, mikä näyttää erityisen hyvältä paksumpien kulmien kanssa ainakin mikäli Sonya Rykielin malleja on katsominen.

MTMwNzgxNTg0NzgwNDg4Njc0

7. 70-LUVUN KESKIJAKAUKSET

Vaikka trendi jakausten osalta on selkeästi menossa syviin sivujakauksiin on useammalla suunnittelijalla ollut malleillaan 70-luvulta tuttua keskijakausta. Mm. Elie Saab, Roberto Cavalli , Klein, ja Burberry päätyivät hyvin luonnolliseen keskijakaukseen kun taas Prabal Grung ja Emilio Puchi tykästyivät sliipatumpaan geelillä tehtyyn selkeään keskijakaukseen.

MTMwNzgxNTg1NTg1Nzk1MDQy

8. NUTTURASTA TULEE SOLMU

Nutturat ovat olleet osa hiusmuotia ikuisuuden. Niiden paikka on vaihdellut niskasta aina päälaelle sijoitettavaan sukkanutturaan. Trendinä on nyt, että nuttura korvataan solmulla yhä useammin. Dolce & Gabbanalla nähtiin epätäydellisyydessään uskomattoman upea hiussolmu tuunattuna kultaisilla hiuskoristeilla. Hiussulmuja nähtiin catwalkilla Dolce & Gabbanan lisäksi mm. Vera Wangilla, Isabel Marantilla ja Veronique Leroylla ja Giorgio Armanilla.

MTMwNzgxNTg2MzkxMDc4MTYy

9. HALF UP HALF DOWN

Tässä tyylissä kyse on yksinkertaisuudesta ja eleganssista. Vapaana roikkuvia osoita sekä elegantisti eri tyyleillä viimeisteltyjä osioita yhdistettynä toisiinsa. Tätä tyyliä on nähty mm. Valentinolla ja Issey Miyakella. Goottisempia variaatioita tyylistä nähtiin Badgley Michkalla.

MTMwNzgxNTg3MTk2Mzg1NzU4

10. ALL AT THE TOP

Tämän tyylin ovat omineet omaksi lookikseen Prada, Balenciaga ja Marc Jacobs. Marck Jacobs käytti upeita kruunualueelle sijoitettuja solmuja, Balenciaga sliipattuja hieman littanamaisia pyörteitä. Tsumori Chisaton mallit oli kammattu retroprinsessa lookkiin, jossa hiukset oli muotoiltu korkeaksi ja sekaiseksi. Alexander McQueen kampasi näytöksensä mallien hiukset pilvimäiseksi tekstuurimassaksi.

MTMwNzgxNTg3NzMzMzg3NzQyMTMwNzgxNTg4NTM4NzgxNjY2

11. SULAVALINJAINEN JA SLIIPATTU TYYLI

Päätä myötäilevästä, sliipatusta tyylistä tuli tuttu näky syksyn ja talven hiustyyleissä. Carolina Herreran näytöksessä tyyliä oli käytetty poninhäntäkampauksissa, kun taas Donna Karan esitteli näytöksessään geelillä sliipatut wetlook hiukset vahvalla sivujakauksella. Myös Puccin, Thakoon, Cividinin ja Grinkon mallistoissa esiteltiin kyseistä tyyliä eri tavoin: sormikiharoiden muodossa, futuristisina kulmina ja hiukset kammattuna hiuspannan tavoin.

MTMwNzgxNTg5MzQzOTk5MjUw

12. PONNARIT

Poninhäntäkampauksista nähtiin carwalkilla monia inspiroivia versioita. Jakauksen paikkaa vaihtamalla, geelatulla tai mattaisella tyylillä saat vaihtelevuutta perinteiseen tyyliin. Poninhäntää nähtiin niskaan, sivulle, korkealle tai keskelle päätä sijoitettuina. Erilaisia variaatioita poninhäntään saatiin myös korkeuden lisäksi esimerkiksi metallisilla kiinnityksillä Carolina Herreran tapaan tai sitomalla poninhännän kiinni omalla hiusosiolla, kuten Kenzon malleilla nähtiin. Kampausta näytöksissään käyttivät myös Dior, Prada, Stella McCartney, Miu Miu ja Acne Studios.

MTMwNzgxNTkwMTQ5MTc1Nzc0MTMwNzgxNTkwOTU0NzAwNzcw

13. NÄYTTÄVÄT OTSAHIUKSET

Otsahiukset sulostuttivat jälleen syys/talvikauden näytöksissä. Trendiä käyttivät mm. Lanvin, Naomi Campbell, Louis Vuitton ja Tsumori Chisato. Otsahiukset saavat olla pitkät, laineikkaat ja hieman laittamattoman näköiset, tai graafisen muodokkaat. Marissa Webbin mallit näyttivät esimerkkiä kulmakarvojen muodon mukaisesti leikatuilla otsahiuksilla ja Bossin näytöksessä nähtiin tasaisen suoraa ja terävää leikkausta, joka toi goottimaisen punk-rock vaikutteen kasvoille. Saint Laurentin näytöksessä mallit taas kulkivat jo kolmatta kautta peräkkäin luonnollisissa, kainoa viattomuutta huokuvissa otsahiuksissa, kun taas Versacen mallit toivat mieleen nörtähtävän koulutyttö- lookin.

MTMwNzgxNTkxNzYwMDg3Njgz

14. LUONNOLLINEN LOOK

Kaikenlaisia luonnollisia hiustyylejä nähtiin kauden eri näytöksissä. Parhaiten tyyliä esittelivät Bottega Veneta ja Celine, joiden malleilla hiuksen oma tekstuuri näkyi selvästi boheemeista laineista karheaan kiharaan. Näyttävää kontrastia luonnollisuuteen luotiin esimerkiksi pinkiksi värjätyillä latvoilla. Yksinkertaisempina tyyleinä luonnollisuutta nähtiin myös Anthony Vaccarellon, Burberryn ja Nina Riccin näytöksissä.

MTMwNzgxNTkyNTY1MTE2ODk4

15. HAITUVAT

Vaikka tämä saattaakin kuulostaa huvittavalta, nyt on aika antaa vauvahiuksille niiden ansaitsema huomio! Otsaa rajaavat haituvat ovat täysin “in” tulevalla kaudella. Tyyliä näkyi niin taakse rullattuina ja siloteltuina haituvina Givenchy tapaan, tai kuten Stella McCartneyn ja Vera Wangin tyyliin sporttisemman ja kostean näköisinä esiteltyinä. Givenchy näytti myös esimerkkiä haituvien muotoilusta, jotka kaartelivat pitkin mallien kasvoja luoden viktoriaanisia vaikutteita.

MTMwNzgxNTkzMzcwNDAwMDE4

16. YLELLISEN TUUHEA FÖÖNAUS

Ylelliset, kalliin näköiset föönaukset olivat suuri trendi kauden näytöksissä, joten nyt kannattaa ehdottomasti panostaa myös sopivien välineiden hankkimiseen kotiin! Trendiä nähtiin mm. Thakoon, Donna Karanin ja Balmainin lavoilla. Muhkeiksi kuivattuja hiuksia näkyi niin suorina ja keskijakauksella höystettyinä kuin muös löysinä laineina.

MTMwNzgxNTk0MTc1Nzk1MTcw

17. 60-LUVUN TUPEERAUKSET

Jotkut suunnittelijoista sekoittivat keskenään 60-luvun ja 70-luvun vaikutteita, jolloin lopputuloksesta tuli kiinnostava ja uudenlainen. Myös pelkästään 60-luvun tyyli toimi loistavasti, kuten esimerkiksi Sonia Rykielin lavalla nähtiin. Chanel taas päivitti tupeerauksia hiuspannan avulla syyskauteen sopivaksi.

MTMwNzgxNTk0OTgwOTg1NDc1

18. KREPPAUKSET

Kreppaukset eivät olleet niin yleisiä että niitä välttämättä kutsuisi vielä trendiksi, mutta niitä kyllä nähtiin mm. Vanessa Sewardin, Issey Miaken sekä Maison Margielan näytöksissä.

MTMwNzgxNTk1Nzg2MjkxODQz

19. FUTURISTISET RETROTYYLIT

Mallia retrotrendistä näyttivät Tsumori Chisaton upeat tyylit joissa yhdistyy korkea poninhäntä ja otsahiuksia muistuttavat kaarteet keskellä päätä sekä Blugirlin tiivis kiharapilvi, joka näytti upealta yhdistettynä punaisiin huuliin. Myös villit, feminiiniset ja volyymikampaukset kuuluvat tärkeänä osana trendiin.

MTMwNzgxNTk2NTkxNzE0Mjc0MTMwNzgxNTk3Mzk2OTU1MTA2

20. KIEMUROITA ERI MUODOISSA

Olemme tottuneet näkemään kaikkea ranskanleteistä solmuihin, mutta tällä kertaa näytöksissä nähtiin myös erityisen paljon pitkiin hiuksiin tehtyjä kiemuroita, jotka näyttivät upeilta! Iiris Van Herpenin malleilla kiemuroista muodostui pehmeitä kampauksia korkealle päälaelle, kun taas Fendin versiossa kiemurat olivat taakse poninhäntään kiinnitettyinä.

MTMwNzgxNTk4MjAyMjYxNDc0

21. LETTIKAMPAUKSET

Lettikampauksia näkyi siellä täällä, mutta trendi ei ollut yhtä vahva kuin kesäkausina. Lanvinin simppelit lettikampaukset toimivat loistavasti arjessa. Tyyliä voi vielä tuunata vapaasti putoavilla osioilla ja jättämällä lookki ei kovin viimeistellyn näköiseksi. Lettikampauksia käyttivät näytöksissään myös Isola Marras, Giles, Hevre Leger ja Givenchy

MTMwNzgxNTk5MDA3Njk4OTE0MTMwNzgxNTk5ODEzMDcwODE4

22. VAATTEIDEN SISÄÄN JÄTETYT HIUKSET

Tämä kiehtova trendi näyttää siltä, kuin hiuksia suojeltaisiin tuulelta ja sateelta sullomalla ne vaatteiden sisään. Mmm. Nina Ricci, Giambattista Valli ja BCBG näyttivät trendistä esimerkkiä lavoillaan. Erityisen 60-lukumaiseksi tyyli muuttuu, kun suortuvat on jätetty poolokauluksellisen paidan sisään.

MTMwNzgxNjAwODg2NjE2MDM0

23. KEINOPOLKKA

Lyhyet hiustyylit ovat trendikkäitä, mutta kaikilla eivät rahkeet riitä katkaisemaan kutrejaan näyttääkseen trendikkäältä tiettynä kautena. Ratkaisuna pulmaan on onneksi tekopolkka! Tätä trendiä käyttivät näytöksissään mm. Julien David, Max Mara, Altuzarra ja Vera Wang.

MTMwNzgxNjAxNjkxODk5MTU0

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu huhtikuu 14, 2020 Meikki,Meikkitrendit,Trendit

Meikkitrendit Kevät / Kesä 2020

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 22, 2013 Blogi

Lyhyet hiukset kautta aikojen

 • 0
 • 2
 • Share

julkaistu huhtikuu 9, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Liukuvärjäys

 • 0
 • 2
 • Share

julkaistu heinäkuu 30, 2014 hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Mannan uusi tyyli – pitkästä lyhyeksi

 • +1
 • 0
 • Share