fbpx
Logo
julkaistu 10 marraskuun, 2023 Trendit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,varit

Kun syksy alkaa kääntyä talveen ja ensimmäiset lumihiutaleet laskeutuvat maahan, on aika päivittää ulkonäkömme vastaamaan uutta vuodenaikaa. Tänä Syksy/Talvi 2023–2024 kautena hiustrendit yhdistävät vanhaa ja uutta, kun nostalgiset leikkaukset ja värit tekevät paluun modernisoiduissa versioissa. Olitpa sitten valmis täydelliseen muodonmuutokseen tai haluat vain lisätä ripauksen kauden tyyliä lookiisi, täältä löytyy jotain jokaiselle.

Tässä tuoreimmassa Q Hairin blogipostauksessa kurkistamme Syksyn ja Talvikauden 2023–2024 hiustrendeihin uudenlaisesta näkökulmasta. Innovoimme ja luomme katseen tulevaisuuteen hyödyntämällä tekoälyn voimaa. Tekoäly toimii paitsi inspiraationa myös keskeisenä osana tämän päivän kuumimpia keskusteluja. Tämä blogipostaus toimii paitsi inspiraationa niille, jotka rakastavat muotoilua, myös oppaana niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ja ottaa haltuun uusimmat trendit kampaamoalalla. Kampaajan työ on tunnetusti luovaa ja taidetta, se vaatii myös ajanhermolla pysymistä ja jatkuvaa innovointia. Siksi halusimme astua eteenpäin ja tuottaa ensimmäisenä oman näkemyksemme kauden suosituimmista hiustrendeistä. Luvassa on ainutlaatuista näkemystä, joka yhdistää luovuuden ja innovaation kiehtovalla tavalla. Astu rohkeasti mukaan, kun esittelemme oman näkemyksemme kauden trendikkäimmistä hiustyyleistä, jotka on luotu innovatiivisesti tekoälyn avulla.

Q-hair

Mixie-leikkaus

Mixie-leikkaus on uudenaikainen versio perinteisestä pixie-leikkauksesta, ja se yhdistää elementtejä sekä pixie-leikkauksesta että malletista. Pixie-leikkaus on tunnettu lyhyestä ja kevyestä ilmeestään, kun taas malletti tuo mukanaan hieman pidemmät ja kerrostetummat osiot. Mixie-leikkaus tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon niille, jotka eivät vielä halua sitoutua täysin lyhyeen lookiin.

Q-hair

Kihara Bob

Kihara bob on iloinen tulkinta perinteisestä bob-leikkauksesta, jossa korostetaan luonnollisia kiharoita tuoden leikkisää tunnelmaa koko tyyliin. Tämä tyyli antaa klassiselle polkkamallille uuden twistin ja luo ilmavan, leikkisän ilmeen luonnollisten kiharoiden avulla.

Q-hair

Kerrostus pitkissä hiuksissa

Pitkien hiusten kerrostus malli on suunniteltu olemaan virtaava ja sulava tyyli pitkille hiuksille. Tämä tyyli on erityisen tarkoitettu pitkille hiuksille, ja sen tarkoituksena on lisätä hiuksiin liikettä ja antaa niille uutta ulottuvuutta. Pitkien hiusten kerrostukset tekevät hiuksista eloisammilta ja dynaamisemmilta näyttävät, kun eri pituiset kerrokset yhdistyvät saumattomasti, luoden pehmeän ja luonnollisen ilmeen. Tämä tyyli on suosittu valinta niiden keskuudessa, jotka haluavat korostaa pitkiä hiuksiaan tuomalla niihin kevyttä ja liikkuvaa tuntua.

 

 

Q-hair

Wolf Cut

Wolf Cut on leikkaustyyli, joka yhdistelee bob-leikkausta ja shag-leikkausta malletin kanssa. Se on rohkea vaihtoehto niille, jotka haluavat erottua ja tehdä rohkean lausunnon hiustyylillään. Wolf Cutin avulla voi luoda dynaamisen ja persoonallisen ilmeen, ja se sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja trendikästä.

Q-hair

Kuparin sävyt

Lämpimät kuparin sävyt ovat täydellisiä viileämpien kuukausien kirkastamiseen. Viimeaikaisissa hiustrendeissä kupariset sävyt ovat olleet erittäin suosittuja, tuoden lämpöä ja hehkua erilaisiin hiustyyleihin. Tämä sävyvalinta voi vaihdella vaaleista ja pehmeistä punertavista sävyistä aina syvempiin ja intensiivisempiin punaisiin.

Yksi suosittu trendi on ”copper balayage”, jossa kuparin sävyjä lisätään hiuksiin luonnollisella ja asteittaisella tavalla. Tämä luo aurinkoisen hehkun ja syvyyttä hiuksiin. Toinen yleinen suuntaus on ”copper melt”, joka yhdistää eri kuparisävyjä sulavasti toisiinsa. Tämä antaa hiuksille moniulotteisen ja rikkaan ilmeen. Myös ruusukultaiset ”rose gold” -sävyt, jotka ovat pehmeitä ja vaaleita kuparin sävyjä, ovat olleet suosittuja erityisesti nuorekkaampien ja trendikkäämpien ilmeiden keskuudessa.

Kupariset sävyt sopivat monille ihonvärisävyille ja antavat mahdollisuuden leikitellä erilaisilla intensiteeteillä. Ne ovat upea tapa tuoda lämpöä ja eloisuutta hiuksiin, ja ne näkyvät usein myös muotinäytöksissä ja sosiaalisessa mediassa inspiroivina hiustyyleinä.

Q-hair

Beach Blond

Beach Blond viittaa hiusten värjäämiseen vaaleilla sävyillä, joka on inspiraatiota perinteisestä kesäisestä vaaleasta blondista. Siirry kesän kirkkaasta blondista kohti hillitympää ja luonnollisempaa sävyä, joka kutsutaan ”Beach Blondiksi”.

Tämä tarkoittaa, että hiusten värisävyä halutaan muuttaa kohti pehmeämpää ja luonnollisempaa ilmettä, joka muistuttaa rannan hiekkaa auringon valossa. Tämä voi sisältää erilaisia vaaleita vivahteita, jotka ovat lähempänä luonnollista auringon vaalentamaa blondia. Tällainen sävy voi antaa hiuksille rentoa ja huoliteltua ulkonäköä, joka muistuttaa kesäpäiviä rannalla.

Q-hair

Syvä Auburn

Syvä Auburn viittaa hiusten värjäämiseen intensiivisillä ja rikkailla auburn-sävyillä. Valitsemalla syvät auburn-sävyt, saat hiuksiisi väriä, joka ei ole vain punertava ruskea, vaan myös syvä ja kylläinen.

Auburn-sävyt tuovat lämpöä ja hienostuneisuutta ilmeeseesi. Väri antaa lämpimän vaikutelman ja samalla luo hienostuneen tyylin. Syvät auburn-sävyt tuovat hiuksillesi syvyyttä ja dramaattisuutta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat värjätä hiuksensa punertavan ruskealla sävyllä, mutta haluavat samalla säilyttää tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.

”With flaming locks of auburn hair”, kuten Dolly Parton laulussansa Jolene kuvailee upeaa Auburn-sävyistä hiustyyliä. Tämä lainaus liittyy täydellisesti syvien auburn-sävyjen kuvaamiseen, sillä se korostaa punertavan ruskeiden hiusten hehkua ja intensiivisyyttä. Syvät auburn-sävyt voivat todella luoda vaikuttavan ja huomiota herättävän ilmeen, kuten Dolly Parton kuvailee laulussaan.

Q-hair

Moniulotteinen Brunette

Moniulotteinen Brunette viittaa hiusten värjäykseen ruskean eri sävyillä, jotka luovat vaikutelman syvyydestä ja moniulotteisuudesta. Ruskeisiin hiuksiin lisätään erilaisia sävyjä ja korostuksia, mikä tuo monipuolisuutta myös heille, jotka pitävät lähes yksivärisestä lookista. Tämä tekniikka tekee hiuksista näyttävät eloisammilta ja antaa niille moniulotteisen ilmeen.

Lisäämällä vaihtelevia sävyjä ja tummuuden vaihteluita ruskeisiin hiuksiin voidaan saavuttaa luonnollinen vaikutelma, joka jäljittelee auringonvalon luomia varjoja ja valoja hiuksissa. Moniulotteinen brunette voi sisältää esimerkiksi erilaisia ruskean sävyjä, kuten suklaanruskeaa, kastanjaa ja kullanruskeaa. Tämä luo hiuksiin syvyyttä ja tekee kokonaisilmeestä kiinnostavan.

Lue myös näytöslavojen hiustrendeistä syksy / talvi 2023 – 2024 postaussarjamme ensimmäisestä osasta täältä.

Kuvat: Midjourney, Sedin

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 16 kesäkuun, 2020 Muuttujat,varit,leikkaukset,Blogi

Ei seepra raidoistaan pääse

julkaistu 18 syyskuun, 2019 leikkaukset,hiustrendit,varit,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki,Muuttujat

Mallihaku – Casting call

julkaistu 12 maaliskuun, 2019 Trendit,Blogi,hiustrendit

Kevät/Kesä 2019 Hiusasuste -trendit