Logo
julkaistu 20 elokuun, 2019 Blogi,Pidennykset

Q Hairin stylistit kouluttautuivat taas lisää ja aiheena oli teippi- ja sinettipidennykset. Siitä innostuneena laitamme tänne hieman tietoa näistä ohuiden hiusten pelastajista tai jos haluat pitkät hiukset heti etkä jaksa odottaa vuosia. Tässä pieni tietopaketti, lisää saat kuulla maksuttomassa konsultaatiossa.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys

KONSULTAATIO

Meillä kaikki pidennykset ja tuuhennokset menevät aina konsultaation kautta. Se on maksuton eikä velvoita mihinkään. Siellä katsotaan juuri sinulle oikea menetelmä, sävy ja pituus. Pituuksia löytyy useampia ja sävyjä on lukemattomia. Suosittelemme eri kiinnitysmenetelmiä riippuen siitä, minkälaiset omat hiuksesi ovat. Käytämme vain laadukkaimpia aitoja, meidän hankkimiamme pidennyksiä. Näin voimme taata hiusten laadun, takuun ja luonnollisuuden.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 1

Aitoa hiusta voi leikata, suoristaa, kihartaa ja muotoilla. Muotoilu onkin todella tärkeä, sillä taitavan leikkauksen jälkeen pidennykset sulautuvat omien hiusten joukkoon niin, että kukaan ei niitä edes huomaa. Oikein tehtynä hiustenpidennys tai tuuhennus ei aiheuta vaurioita hiuksille, mutta on tärkeää ottaa huomioon omien hiustesi kunto.

Teippi- ja sinettipidennyksiä voidaan myös käyttää yhdessä eli esimerkiksi sivuille ja eteen sinetit ja taakse teipit, mikä ikinä toimii sinulle parhaiten. Tämä kaikki selviää konsultaatiossa.

Omat hiukset on hyvä värjätä aina ennen pidennyksiä, se voidaan tehdä myös samalla kampaamokäynnillä. Varaathan ajan aina soittamalla siihen salonkiin mihin haluat mennä!

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 4

SINETTIPIDENNYS & -TUUHENNUS

Sinettipidennys on huomaamaton, sillä uudistat hiustyyliäsi helposti. Sinettipidennysten kesto on 3-5 kk, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 8

Sinettipidennykset kiinnitetään sulattamalla pidennysosion päässä oleva sinetti pidennyskolvilla oman hiusosion tyveen kiinni. Näin ne liikkuvat luonnollisesti omien hiusten mukana.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 6

Sineteillä saa todella luonnollisen lopputuloksen ja niitä voi laittaa hyvin hentoonkin tukkaan tuomaan volyymia. Sinettejä voidaan myös laittaa vain osaan hiuksiin, esimerkiksi etuosaan, jos siitä ovat hiukset harvenneet ja takana on vielä reilusti tukkaa.

Sinettien poisto tapahtuu aina kampaamossa, eikä niitä voi käyttää uudelleen.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 10

TEIPPIPIDENNYS

Teippitekniikan parhaina puolina mainittakoon nopeahko kiinnitys, hellävaraisuus, mahdollisuus runsaaseen pitkään, paksuun tukkaan ja pidennysten huoltaminen käyttäen samoja pidennyshiuksia. Jossain vaiheessa teippipidennyksetkin pitää vaihtaa uusiin.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 7

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 2

Teippipidennykset kiinnitetään 2-4 cm levyisinä osioina, jolloin rasitus omiin hiuksiin jää pieneksi. Kiinnityskohdat eivät paina tai muutenkaan häiritse normaalia elämää.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 3

Pidennykset tulee huoltaa, eli nostaa 6-7 viikon välein kampaajalla. Odota vähintään 48 tuntia ennen kuin peset hiuksesi, sillä teipin täytyy kiinnittyä kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 5

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 9
qhair-kampaamo-helsinki-pidennys 11

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys-14

Teippipidennykset ennen / jälkeen

qhair-kampaamo-helsinki-pidennys-13

Sinettituuhennus ennen / jälkeen

PIDENNYSTEN HOITO-OHJEET

Oikeanlaiset hoitotuotteet ovat tärkeä muistaa. Pidennyshiuksiin on ehdottomasti käytettävä vain niille suositeltavia mietoja hoito- ja muotoilutuotteita. Erityisesti alkoholia sisältävät tuotteet saattavat vahingoittaa pidennyksiä. Öljypitoiset, ns. silottavat tuotteet hoitavat hiuksen pituuksia, mutta öljyisten tuotteiden käytössä täytyy välttää kosketusta pidennysten kiinnityskohtien kanssa. Oikein hoidettuina pidennykset pysyvät kauemmin, mutta samalla hoidat hiuksiasi sekä hiuspohjaa. Hiusten turhan useaa pesua tulee myös välttää koko pidennysten pitämisen ajan, sillä pesussa kiinnitykseen ja hiuksiin kohdistuu rasitusta. Mikäli sinulla kuitenkin on helposti hikoava tai rasvoittuva hiuspohja, saattaa pesu useammin olla tarpeellista. Rasvoittuvan hiuspohjan pesuun on syytä käyttää rasvoittuvien hiusten hoitotuotteita, jotka hillitsevät talin eritystä ja rauhoittavat hiuspohjaa.

Älä koskaan käytä syväpuhdistavia, rakennepaikkaavia tai proteiinia sisältäviä tuotteita hiustenpidennyksiin!

Hiukset pitää harjata pidennyksille tarkoitetulla harjalla, kun ne ovat täysin kuivuneet Hiuksia kannattaa harjata säännöllisesti aamuin ja illoin sekä ennen pesua. Letitä hiukset mennessäsi nukkumaan, jotta ne eivät sotkeennu yön aikana. Hoitamattomat pidennykset menevät nopeasti takkuun ja/tai huonoon kuntoon. Pidennysharja on myös ehdoton hankinta, sen avulla selvität hellävaraisesti hiukset.

PESUOHJEET

-Älä pese hiuksia pää alaspäin

-Pese hiuspohja sormenpäitä käyttäen pidennysten kiinnityskohtien välistä

-Pesutuotteita ei tarvitse hieroa hiuspituuksiin, koska shampoo pesee pituudet huuhdeltaessa

-Huuhtele hiukset erittäin huolellisesti pesun päätteeksi

-Pesun jälkeen pidennysten kiinnityskohdat on kuivattava hiustenkuivaajalla lähes kuiviksi

-Märillä hiuksilla ei tule mennä nukkumaan

MUUTA HUOMIOITAVAA

-Suosittelemme saunaan menemistä kuivin ja pyyhkeen sisään suojatuin hiuksin

-Kloori- ja merivesi rasittavat pidennyshiusta, niille altistumista on vältettävä

-Älä koskettele pidennysten kiinnityskohtia turhaan

qhair-kampaamo_helsinki-Pidennyshinnasto_

Kouluttajat: Maria Häppölä & Sedin Klapuh

Kuvat: Liina Caselius

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 13 heinäkuun, 2018 Muuttujat

Tanssija sai muutoksessa hempeän pastellinväriset hiukset

julkaistu 26 elokuun, 2016 varit,Kampaukset,leikkaukset,varit,hiustrendit,leikkaukset,varit,hiustrendit,leikkaukset

Hiustrendit syksy / talvi 2016 – 2017

julkaistu 19 huhtikuun, 2021 Blogi,Tiimi,Blogi,Blogi,Blogi

Näin huolehdimme turvallisuudestasi Q Hairissa

julkaistu 27 helmikuun, 2018 Miesten hiustrendit,Trendit

Miesten lyhyet hiustyylit 2018