Logo
julkaistu maaliskuu 24, 2021 Blogi,Hiustenhoito,Tuotteet

Hiustenhoidon mullistava K18 on saapunut Q Hairiin

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain hetkellinen apu hiusten vaurioihin. K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. K18 -hoidolla voidaan palauttaa hius terveimpään mahdolliseen kuntoon, sekä myös estää kemiallisen käsittelyn aikana tapahtuvat vahingot tehokkaasti.

 

K18 korjaa hiuksen päivittäisestä rasituksesta johtuvia vaurioita

Jokaisella meistä on hiuksissaan vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa.

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Hiuksen rakenne vaurioituu kun rikkisidokset katkeavat. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Riippumatta siitä onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18 muuntuu hiuksen rakennusaineeksi, osaksi hiuksen rakennetta.

 

Miten usein hiukset tulisi käsitellä K18Hairilla?

Maksimaalinen tulos saavutetaan kun käsittely tehdään 4-6 peräkkäisen hiustenpesun jälkeen. Koska hiukset ovat edelleen alttiina jo pelkästään ilmassa olevien vapaiden happiatomien vahingoittavalle vaikutukselle ja kaikelle muulle ulkopuoliselle rasitukselle, syntyy hiuksiin edelleen uusia vaurioita, ja siksi hoitoa suositellaan ylläpidettäväksi 3-4 pesun välein. Hiuksen rakenne palautuu ja pysyy näin lähellä alkuperäistä vaurioitumatonta tilaansa ja hiukset tuntuvat vahvoilta ja elastisilta.

Tilaa tuote verkkokaupastamme hintaan 79€

Tilatessasi K18-tuotteen kotiin käytettäväksi lue huolellisesti ohjeet sen käyttöön tämän postauksen lopusta, ennen kuin aloitat käytön.

Suosittelemme K18-käsittelyä kaikkien värjäysten, vaalennusten sekä esimerkiksi permanentin kanssa tehtäväksi. Käsittely voidaan tehdä myös leikkauksen yhteydessä. Halutessasi K18-käsittelyn muun palvelumme yhteydessä siihen ei tarvitse varata erikseen aikaa. Esitä vain toiveesi stylistillemme, niin hän toteuttaa tämän hiusten kuntoa mullistavan hoidon sinulle.

K18Hair on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä. Se ei haalista hiusväriä. K18Hair ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja, silikoneja, ftalaatteja, natriumkloridia, synteettisiä väriaineita, formaldehydiä tai sen lähdettä.

Hinnastomme K18-hoidolle

Hiusten pituus Muun palvelun yhteydessä Föönaus + K18-hoito
Lyhyet hiukset 25€ 65€
Puolipitkät hiukset 30€ 77€
Pitkät hiukset 35€ 88€
Erittäin pitkät hiukset 40€ 99€

 

K18-tuotteen käyttö kotona

Tämän mullistavan tuotteen käytön onnistuminen edellyttää, että seuraat muutamaa tärkeää ohjetta.

 1. Tuote tulee levittää puhtaisiin kosteisiin hiuksiin. Pesun jälkeen hiuksiin ei siis saa laittaa hoitoainetta, mikäli olet tekemässä pesun jälkeen K18-hoidon. Ensimmäisen hoidon yhteydessä olisi suositeltavaa käyttää syväpuhdistavaa shampoota.
 2. Tuotetta tulee annostella hyvin vähän hiuksiin. Puolipitkiin hiuksiin tulee levittää 1-1,5 pumppausta tuotetta. Se vaikuttaa silmiin liian vähäiseltä määrältä, mutta se on optimaalinen. Levitä tuote kämmeniin huolellisesti hieromalla kämmeniä toisiinsa tuote välissä. Työstä sen jälkeen hiuksiin pituuksista alkaen. Hetken työstämisen jälkeen huomaat tämän määrän riittävän koko hiuksiin.
 3. Liiallinen tuotteen annosteleminen ei paranna hoitotulosta, päinvastoin.
 4. Anna vaikuttaa vähintään 4 minuuttia ennen föönausta tai muuta muotoilua. Voit nyt käsitellä hiuksiasi normaalisti ja käyttää niitä tuotteita joista tykkäät. Mitään rajoitteita ei ole.

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu joulukuu 15, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Tanjalta lähti raskas taakka muutoksen mukana

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu lokakuu 7, 2014 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Kuvaukset – Behind The Shadows

 • 0
 • 0
 • Share

julkaistu maaliskuu 29, 2014 varit,hiustrendit,Blogi

Pastellihiukset

 • 0
 • 4
 • Share

julkaistu kesäkuu 22, 2016 hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Kardashian letti tvistillä

 • 0
 • 0
 • Share