fbpx
Logo
julkaistu 4 huhtikuun, 2024 varit,Trendit,Blogi,hiustrendit
Q-hair
Q-hair

Hiusten vaalentaminen on taiteenlaji, joka vaatii sekä aikaa että taitoa. Moni haaveilee tummasta vaaleaan -muutoksesta, mutta harva ymmärtää prosessin haasteita ja vaativuutta. Tummasta vaaleaksi siirtyminen on kuin matka läpi värisävyjen kirjon, ja se vaatii tarkan suunnitelman sekä kampaajan, joka hallitsee tekniikan ja ymmärtää hiuksen rakenteen.

 

Jokainen vaalennus tummasta vaaleaan kulkee läpi sävyjen punaisen, punakuparin, kuparin, kultakuparin, kullan ja vaalean. Nämä sävyt ovat osa hiuksen pigmenttiä ja rakennetta, mikä tekee vaalennusprosessista monivaiheisen ja vaativan. Siksi tekninen osaaminen on avainasemassa tässä työssä.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Kun alaosien vaalennus on saavuttanut halutun sävyn, ne puhdistetaan ja tarvittaessa sävyltään keltaisempiin kohtiin tehdään toinen käsittely miedommalla hapetteella. Tämänkin vaiheen aikana hiusta hoidetaan ja suojataan Olaplexilla. Tyvivaalennuksessa käytetään erityyppistä vaalennusainetta ja hapetetta kuin pituuksissa, ja lopuksi hiukset pestään ja käsitellään tarvittaessa lisätuotteilla.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Lopputaitossa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin. Tyveen voidaan tuoda syvyyttä ja särmää tummemmalla sävyllä, kun taas latvaan lisätään kirkkautta ja hehkua. Viimeistelyssä hiukset voidaan vielä käsitellä esimerkiksi split ender -hoidolla, joka auttaa ehkäisemään latvojen haaroittumista.

Q-hair
Q-hair

Hiusten vaalentaminen tummasta vaaleaan on siis monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellisuutta, osaamista ja kärsivällisyyttä. Haluttuun lopputulokseen ei välttämättä aina päästä kerralla, vaan toivottuun lopputulokseen pääseminen voi olla useamman käyntikerran projekti. Tärkeintä on, että  hiukset pysyvät terveinä ja tämän vuoksi käsittelyiden välissä on erityisen tärkeää huolehtia hiuksen hoidosta kotihoitotuotteilla. Muutoksen tekeminen kannattaa aina jättää ammattilaisen käsiin, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Kaisan hiuksiin tehtiin:

  • Platinum card -tekniikka
  • Tyven vaalennus erikseen
  • Latvan lisävaalennus
  • Olaplex- ja K18-käsittelyt
  • Sävytys
  • Lopuksi Brazilian Bond Builder Split End Bonder -hoitokäsittely
  • Hiusten leikkaus

Tällainen projektityö vaatii erikoistyönä usean tunnin ajan. Kaisan muutoksessa aikaa meni noin 10 tuntia.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset ja kuvat: Sedin Klapuh

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 16 huhtikuun, 2015 leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Hiustenhoito,hiustrendit

Miesten hiustrendit 2015

julkaistu 2 syyskuun, 2020 varit,hiustrendit,leikkaukset

Hiustrendit syksy ja talvi 2020-2021 osa 1

julkaistu 11 lokakuun, 2019 Trendit,varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

HIUSTRENDIT SYKSY / TALVI 2019 – 2020 OSA 3

julkaistu 17 maaliskuun, 2014 hiustrendit,Blogi

Hiustrendit kevät / kesä 2014