Logo
julkaistu toukokuu 4, 2016 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Meikki

Häämuodissa on selkeästi nähtävissä muutama toisistaan erottuva tyylisuunta. Toisaalta on siirrytty enemmän boheemiin tyyliin, jolloin morsian koristaa hiuksensa kukkasin ja antaa hiuksensa laskeutua vapaasti ja luonnollisesti ilman liikoja kampauksia. Boheemin hippimäiseen tyyliin yhdistyy letitykset ja laineet jotka eivät ole liian tyyliteltyjä.

Klassisen tyylin valitseva morsian haluaa hiuksensa nutturakampaukselle, jolloin saadaan kaula esiin ja ylväyttä kokonaisuuteen. Klassisen morsiamen hiuksia koristaa ehkäpä helmin koristeltu kampakoriste, joita on tänä päivänä paljon tarjolla. Hiuskoristeita on erilaisia, erikokoisia jopa höyhenin koristeltuja.

Nähtävissä on myös glamourtyyli. Glamourimpaan tyyliin laitetaan supertähdiltä lainattuja tyylejä, pukeudutaan merkkihääpukuun ja satsataan merkkikenkiin.
kampauskuvat_BLOGI7

Hääpukujen laajasta valikoimasta löytää kyllä varmasti haluamansa, mutta näkyvimpinä trendeinä on selkeästi nähtävissä kauniit pitsipuvut. Leikkauksissa on rohkeita detaljeja esimerkiksi avoimet selät, erilaiset pääntiet ja pitkät hihat ovat suosittuja.

Strassit ja timantit kuten helmikoristelutkin ovat yhä monen morsiamen toivelistalla, mutta tyylikkyys on näissä mekoissa tärkeämpää kuin kimallus. Hääpukunäytöksissä on nähty entistä enemmän myös tyylikkäitä housupukuja, joka onkin klassisten mekkojen rinnalla raikas uutuus. Kaikki eivät nykyään enää järjestä suuria juhlia vaan tahtovat solmia avioliiton vaatimattomammin, vaikkapa maistraatissa.

Hääpukujen värivalikoimiin on tullut kermaa, pastellia ja laventelia, puhtaan valkoisen ja norsunluun rinnalle. On odotettavissa, että värikkäät puvut yleistyvät ja morsiamen on hyvä varata aika hääpukuliikkeeseen jo hyvissä ajoin ennen hääpäivää. Moni liike neuvookin olemaan ainakin puolivuotta ennen häitään liikkeellä, jotta voi rauhassa löytää unelmiensa puvun.

kampauskuvat_BLOGI6

kampauskuvat_BLOGI8

Morsiusmeikin kanssa suositaan pehmeyttä ja raikkautta. Kevyet, mutta kestävät meikit ovatkin onneksi kaikkien saatavilla, turvaudut sitten ammattilaisen meikkiin tai meikkaat itse, on koemeikin tekeminen ihan ehdoton. Kauneuden hoitoon kannattaa satsata hyvissä ajoin ennen häitä, jotta iho olisi kunnossa ja heleimmillään tärkeänä päivänä.

kampauskuvat_BLOGI5

Nykyisin suositut ripsipidennykset ovat monen morsiamen valinta. Valinta on todella hyvä, sillä ripsiväri ei valu, jos onnen kyyneleet yllättää ja on lähdössä häämatkalle suoraan häiden jälkeen. Kauniit ripset säilyvät n 3-4 viikkoa.

kampauskuvat_BLOGI3

Morsiamille on saatavilla monenlaista apua ja konsultaatiota esimerkiksi hääpukuliikkeistä ja kampaamoista. Netissä kannattaa surffailla hääblogeja ja hakea ideoita häälehdistä. Omien mieltymysten ja ideoiden toteuttaminen on varmasti mahdollista ja vain taivas on rajana.

kampauskuvat_BLOBI6kampauskuvat_BLOGI

Kuvaaja: Petra Lönnqvist
Hiukset: Maria Häppölä ja Jenny Möttö
Make up: Tom Schevelin
Assistentti: Kaisa Laos
Puvut: Zazabella
Korut: Kalevala koru
Kukat: Living Room
Kuvauslokaatio: Hotelli Haven

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu marraskuu 25, 2019 varit,leikkaukset,Blogi,Muuttujat

Kilpailun voittajien muutospäivä Malminrinteellä

  • 0
  • 0
  • Share

julkaistu helmikuu 4, 2019 varit,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Hiustrendit kevät / kesä 2019

  • +3
  • 0
  • Share

julkaistu joulukuu 8, 2017 Media,Blogi,Yleinen

Lahjakortti – 30 päivää korotonta maksuaikaa

  • 0
  • 0
  • Share