fbpx
Logo
julkaistu 13 heinäkuun, 2023 hiustrendit,Kampaukset,Yleinen,Blogi

Heinä- ja elokuu tarkoittavat kesää parhaimmillaan – aikaa erilaisille tapahtumille, ulkoilmakonserteille ja festareille. Festarikauden kohokohtiin kuuluu unohtumattoman musiikin lisäksi myös upea tyylien kirjo. Haluatko erottua massasta ja loistaa festariyleisön keskellä? Meillä on sinulle upeita uutisia!

Q Hair -salongit tarjoavat ajalla 13.7.–13.8.2023 festarikansalle suunnatun palvelukokonaisuuden, joka on täydellinen tämän kesän kuumimpiin tapahtumiin: festaripikakampaukset.

Tilatessasi festaripikakampauksen toisen palvelun yhteyteen, stylisti luo sinulle katseet kääntävän kampauksen toiveesi huomioiden. Kampauksen avulla varmistat, että festarilookkisi on täydellinen, huomiota herättävä ja ennen kaikkea tämä palvelu helpottaa sinun valmistautumistasi juhlaan. Palvelun kesto toisen palvelun yhteydessä on 30 minuuttia. Voit siis varata itsellesi ajan esimerkiksi hiusten värjäykseen ja leikkaukseen sekä viimeistellä tyylin festaripikakampauspalvelulla.

Ammattitaitoiset kampaajat luovat juuri sinulle sopivan kampauksen. Halusitpa sitten rennon boheemin letin, glitterillä viimeistellyn wet lookin tai rokkaavan kiharalookin, voit luottaa siihen, että stylistit toteuttavat toiveesi.

Q-hair
Q-hair

Festaripikakampauksen hinta on 54 € ja se on saatavilla vain toisen palvelun yhteydessä. Jos olet harkinnut hiusten värjäystä tai leikkausta juuri ennen kesän festareita, miksi et kruunaisi palvelua festaripikakampauksella? Näin saat täydellisen tyylin ja säästät aikaa ja vaivaa.

Muistathan, että festaripikakampaukset ovat suosittuja, joten varaa aikasi ajoissa.

Kesä on täynnä unohtumattomia hetkiä, ja mikäpä olisi parempi tapa muistaa näitä hetkiä kuin luoda upea festarilook ikuistaa se kuvin ja muistoin. Astu ulos tavanomaisesta ja käännä katseet upealla hiustyylillä.

Tervetuloa festaripikakampausten maailmaan ja kruunaa festarielämyksesi täydellisellä festarikampauksella!

Varaa aikasi täältä:

Mallit: Sara, Leevi, Madleena
Hiukset: Jasmin Hurskainen, Mikaela Kärsämä
Meikki: Tessa Mareen
Hiustuotteet: Four Reasons
Vaatteet: Miltton Studios
Video ja kuvat: Sedin

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 15 elokuun, 2022 varit,hiustrendit,Muuttujat

Face framella valoa kasvoille

julkaistu 2 helmikuun, 2023 varit,leikkaukset,Muuttujat

Vaaleat raidat hiuksiin kevääksi

julkaistu 27 maaliskuun, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi

Ruusukulta hurmaa hiuksissa!

julkaistu 18 tammikuun, 2016 Blogi,Kampaukset,hiustrendit

VANHOJEN TANSSIT