fbpx
Logo
julkaistu 4 elokuun, 2023 hiustrendit,Hiustenhoito,Yleinen,Blogi

Kesä on ollut täynnä aurinkoa ja vesisateitakin, seikkailuja sekä rentoutumista, mutta nyt on taas aika valmistautua palaamaan arkeen työn, koulun ja päivähoidon merkeissä. Uudet koulutavarat on hankittu, ja päivärytmi alkaa hahmottua, mutta yksi tärkeä seikka saattaa vielä puuttua: hiusten siistiminen kesälomien jälkeen.

 

Miksi hiusten leikkaus on tärkeää ennen koulun ja päivähoidon alkua?

Kesän aikana lasten hiukset ovat usein joutuneet alttiiksi auringon, meriveden ja uimisen aiheuttamalle rasitukselle. Lisäksi pitkät kesälomapäivät saattavat olla huolettomien lettien ja ponnareiden aikaa, mikä saattaa johtaa takkuisiin ja huonokuntoisiin hiuksiin. Hiusten siistiminen ennen koulun tai päiväkodin alkua onkin hyvä tapa aloittaa uusi jakso puhtaalta pöydältä. Käynti ammattitaitoisen stylistin luona takaa sen, että hiukset saavat tarvitsemaansa hoitoa ja huolenpitoa.

Q-hair
Q-hair
Q-hair
Q-hair

Ammattitaitoiset stylistit huolehtivat perheen hiuksista

Lasten hiusten leikkaaminen voi olla haasteellista, sillä usein pienet asiakkaat saattavat olla levottomia tai jännittyneitä leikkaustilanteessa. Siksi onkin tärkeää valita kampaamo, josta löytyy ammattitaitoiset kampaajat leikkaamaan lasten hiuksia ja jossa stylistit osaavat lähestyä asiakkaitaan lapsiystävällisellä otteella. Käynti kampaajalla on ihana hemmotteluhetki niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Palvelutilanne itsessään ja hiusten käsittely luo rentouttavan hetken ja hyvää oloa. Näiden hemmottelevien asioiden lisäksi kampaamokäynneillä tuetaan jo varhaisessa vaiheessa nuorten oman persoonallisen tyylin kasvua. Q Hairin salongeissa myös lapsiasiakkaiden toiveet kuullaan ja huomioidaan erityisen hyvin yhdessä vanhempien kommenttien kanssa, kaikki tämä toteutetaan pitkällä kokemuksella. Koko perhe on tervetullut Q Hairiin, jossa jokaisen asiakkaan toiveet otetaan huomioon ja hiuksista huolehditaan ammattitaidolla.

 

Valmistaudu koulu- ja työarkeen ajoissa

Kun ajatukset alkavat siirtyä koulu- ja työarkeen valmistautumiseen, kannattaa muistaa varata aika hiustenleikkaukseen ajoissa. Q Hairin salongit tarjoavat mahdollisuuden varata aikoja joko kätevästi nettiajanvarauksen kautta, ottamalla yhteyttä sivujen chatin kautta tai soittamalla suoraan liikkeisiin. Näin varmistat, että perheen hiukset ovat kunnossa ja valmiina uuteen lukuvuoteen ja työarkeen.

Q-hair
Q-hair

Kesäloman jälkeen on ihana palata arkeen, nähdä ystäviä koulussa, päivähoidossa sekä työpaikoilla. Huolella hoidetut ja siistit hiukset antavat itsevarmuutta ja energiaa uusille seikkailuille. Valitsemalla ammattitaitoisen stylistin ja Q Hair -salongit, varmistat, että hiuksesi ovat parhaissa mahdollisissa käsissä. Nautitaan yhdessä uudesta lukuvuodesta ja tulevan syksyn tunnelmasta!

 

Q-hair
Q-hair
Q-hair

Hiukset: Sofia Stoilov, Jasmin Hurskainen
Video ja kuvat: Sedin

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 18 helmikuun, 2018 leikkaukset,Blogi,Muuttujat,varit

Eevan uusi hiustyyli, joka sopii hänen persoonaansa

julkaistu 9 maaliskuun, 2022 Trendit,varit,hiustrendit,leikkaukset

Hiustrendit kevät ja kesä 2022

julkaistu 1 huhtikuun, 2021 hiustrendit,Blogi,Kampaukset,Trendit

Hiustrendit kevät ja kesä 2021 osa 3

julkaistu 4 tammikuun, 2019 Blogi,Hiustenhoito

Näin pääset eroon hilseestä ja hiuspohjan kutinasta