fbpx
Logo
julkaistu 14 tammikuun, 2019 varit,Blogi,Pidennykset,Muuttujat

Q Hair sai ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tekemässä Aurora -elokuvan pääosanesittäjien muodonmuutosta. Elokuvantekijät halusivat juuri meidät koska olemme näissä tyylimuutoksissa suvereeni.

prosessi 1prosessi_2

Elokuvan päätähti Mimosa Willamo eli Aurora koki totaalisen muutoksen. Hänen värjäämättömästä tummasta polkkatukasta piti tehdä hemaiseva pitkätukkainen blondi. Tekijäksi valikoitui yksi pidennysexperteistämme, Uudenmaankadun Q Hairin Maria Häppölä. Varasimme kokonaisen päivän pelkästään Mimosan muutokselle, koska tämä muutos vaatisi paljon aikaa. prosessi_3prosessi_4prosessi_5prosessi_6

Näyttelijän omien hiusten vaalennus aloitettiin Balayage -tekniikalla, jossa tyvi jää tummemmaksi. Sitten erimäärä raidoitusta, jossa käytettiin vaaleita tuhkan erisävyjä.

Sitten Maria värjäsi vielä ennen kiinnitystä B’long pidennykset saman värisiksi kuin Mimosan tukka. Niitä oli sekä teippejä, että sinettejä ja ne olivat 50cm pitkiä. B’long -hius oli laatua Virgin Pro, joka on mahdollisimman vähän käsiteltyä luonnonhiusta. Silloin siitä pystyy muokkaamaan, ihan minkävärisen tahtoo. Tasapitkä paksu polkkatukka vaatii paljon pidennyshiusta, että ne laskeutuisivat kauniisti ja näyttäisivät aidoilta. Syy miksi Maria käyttää sekä teippejä että sinettejä pidennyksissä on yksinkertainen, silloin on helppo tehdä kampauksia yms koska sinetit ovat lähellä hiusrajaa näin ne eivät sieltä näy samalla tavalla kuin teipit. Teipeillä taas saa volyymia taakse helposti. Värjäyksissä Maria käytti Olaplexia, jotta Mimosan oma hius ei kärsisi näin radikaalista värjäämisestä.

prosessi_7prosessi_010prosessi_8

Näin näyttelijän uusi tyyli oli valmis. Mimosan kommentit lopputuloksesta olivat aika yllättäviä, sillä hän haluaisi ehkä jopa pitää tämän tyylin. Tosin uusi rooli oli jo tiedossa ja siinä hänen pitäisi olla taas tumma ja polkkatukkainen. Mutta ehkä joskus vielä hän saa olla taas blondi.

prosessi_011prosessi_012prosessi_013

prosessi_015prosessi_016

mimosa_aftermimosa_after_instamimosa_1_beforemimosa_1_before_insta

Miespääosan esittäjän Amirin taas piti näyttää kymmenen vuotta nuoremmalta. Hänen hiuksensa pitivät olla auringon polttamat, sillä hän oli ratsastanut aasin selässä pitkät matkat sotaa pakoon. Tämän tehtävän otti ilolla vastaan Korttelin Q Hairin Sepideh, hän taitaa muun lisäksi myös loistavat miesten muutokset. Amirilla oli muutamia harmaita hiuksia, vain nämä peitettiin ensin värjäämällä takaisin tummaksi. Aina ei tarvitse värjätä koko päätä, vain osakin riittää. Värjäämällä sekä hiukset että parran saa monta vuotta pois myös miehiltä. Auringon polttaman tukan Sepideh sai aikaiseksi Balayage -tekniikalla, se on luonnollinen ja se näyttää juuri auringon haalistamalta. Nyt Amir oli Darian.

PHOTO-2019-01-14-14-32-49 2PHOTO-2019-01-14-14-32-49 6PHOTO-2019-01-14-14-32-49

Miksi Mimosta tehtiin blondi ja Amir koki nuorennusleikkauksen, selviää kun käyt katsomassa Auroran. Aurora on kansainvälisesti palkitun elokuvantekijän Miia Tervon pitkä fiktioelokuva, jossa juhlaeläin Aurora (Mimosa Willamo) kohtaa iranilaisen Darianin (Amir Escandari) öisellä lappilaisella nakkikioskilla. Darian pakenee kuolemaa ja Aurora rakkautta. Sen ensi-ilta on 25.1.2019.

 

Mimosan muutos: Maria H. Q Hair Uudenmaankatu

Amirin muutos: Sepideh Q Hair Kortteli

Meikkaaja: Salla Yli-Luopa

Kuvat & video: Noora Kuparinen

Mimosan pidennykset: idHair/B’long

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 3 marraskuun, 2015 Blogi,hiustrendit,Kampaukset

Q Hair ehdolla vuoden hääyritykseksi 2015

julkaistu 8 joulukuun, 2014 leikkaukset,Blogi,Yleinen,varit

Uusi vuosi, uudet hiukset

julkaistu 13 huhtikuun, 2022 hiustrendit,Trendit

Hiusasustetrendit kevät ja kesä 2022

julkaistu 12 maaliskuun, 2019 Trendit,hiustrendit,Blogi

Kevät/Kesä 2019 Hiusasuste -trendit