Logo
julkaistu 16 kesäkuun, 2022 Yleinen,Tiimi

Aika toteuttaa unelmia – opiskele parturi-kampaajaksi

Hiusstylisteiltamme kysyttäessä mikä on parasta heidän työssään, on vastaus usein samankaltainen; uusien hiusten tuoma ilo asiakkaalle, itsensä jatkuva kehittäminen sekä mahdollisuus tavata upeita uusia ihmisiä.

Parturi-kampaajana pääsee toimimaan monipuolisesti luovassa käsityöammatissa, jossa vain mielikuvitus on rajana. Erilaisia töitä on enemmän kuin ehkä osaat kuvitellakaan, aina hiustenleikkauksista ja permanenteista vapaan käden balayage-raidoituksiin ja juhlakampauksiin. Alalla uusia työskentelytekniikoita kehitellään jatkuvasti, joten omaa ammattitaitoaan voi kehittää rajattomasti.

Hiusstylistin työ ei rajoitu myöskään salongissa työskentelyyn. Parturi-kampaajan tutkinto avaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään muodin parissa niin muoti- kuin mainoskuvauksissa, TV-tuotannoissa, teatterissa ja monessa muussa.

Jos olet haaveillut parturi-kampaajan ammatista, Kampaamokoulu Unika on sinulle oikea osoite. Osaksi Q Hair -salonkiperhettä siirtyneellä Kampaamokoulu Unikalla on pitkä 17 vuoden kokemus alan uusien taitajien kouluttamisesta ja Unikan koulutus on saavuttanut arvostetuimman alan koulutuksen maineen työnantajien keskuudessa.

Unikassa opettavat kokeneet opettajat sekä taitavat kampaajat, joiden penkissä olet istunut Q Hairissa. Tämä varmistaa opettajien ja ohjaajien työelämän tarpeiden tuntemisen nyt ja ennakoiden tulevaisuutta.

Opetuksesta vastaa pitkän linjan hiusalan opettaja ja The Q Hair Loungen salon manager Siru Reunanen.

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 19.9.2022 ja haku on nyt auki. Lue lisää Unikan sivuilta ja hae mukaan!

Q-hair

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 21 marraskuun, 2016 Media,Blogi

Saammeko esitellä Q Hair Korttelin tiimin

julkaistu 12 tammikuun, 2018 varit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset,Muuttujat

50 vuotta – aika muutokselle

julkaistu 28 huhtikuun, 2018 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset,Meikki

Vapun herkullisimmat kampaukset!!!

julkaistu 22 lokakuun, 2015 hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Miesten hiustrendit,Kampaukset,varit

”Yksinäinen Mies” – kuvakokoelma